HELP ! HELP ! HELP ! HELP ! HELP ! HELP !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
HELP ! HELP ! HELP ! HELP ! HELP ! HELP !
Братя Помагаите /Мноо съм Загубен сами ще Разберете и ще помоля да не триете темата после може да я махнете но само ако може 1-во ДА ми отговорите
(/ Значи:
Слизам доло в подземния граж там нали тъмно да му ебе мамата и сипвам Масло кам 100-200 мл. в вдигатела (НО САМ ЗАБРАВИЛ ДА СЛОЖА КАПАчКАТА) и си карам минавам кам 5-6 км и по едно време гледам леко дим излиза под капака а гледам температурата си беше Екстра...? Викам си нещо ми се привижда... Минавам още 1 км. и гледам пак същото - Спирам и отварам капака и маикоооо гледам капачката седи на Двигатела ама не сам я завинтил... И Се сдухах, миришеше на некво като изгорело.. Там от една траба Пуши щото Явно по нея е текло масло и тя беше много топла ... и така ама гледам щеката Има си Масло , после пак си пушеше.. и след 2-3 часа се прибрах и като отрова капака пак така Гадно Мирише
МОЖЕ ли да съм преебал нещо по колата ????
А в двигатела си има масло сигорен съм кам 20 пати гледам щеката в продалЖение на 2-3 часа..
( И сега като влезнах в гража (1 час от Емил Марков до Люлин се прибирам) и маи нещо изпука като пиратка ама знам ли го ... ? Та така братле МОЛЯ ви да МИ ПОМОгнете Щото ЗнаМ тЪП съм ама се случва
(((((

Слизам доло в подземния граж там нали тъмно да му ебе мамата и сипвам Масло кам 100-200 мл. в вдигатела (НО САМ ЗАБРАВИЛ ДА СЛОЖА КАПАчКАТА) и си карам минавам кам 5-6 км и по едно време гледам леко дим излиза под капака а гледам температурата си беше Екстра...? Викам си нещо ми се привижда... Минавам още 1 км. и гледам пак същото - Спирам и отварам капака и маикоооо гледам капачката седи на Двигатела ама не сам я завинтил... И Се сдухах, миришеше на некво като изгорело.. Там от една траба Пуши щото Явно по нея е текло масло и тя беше много топла ... и така ама гледам щеката Има си Масло , после пак си пушеше.. и след 2-3 часа се прибрах и като отрова капака пак така Гадно Мирише

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Абе Аланкооолуу
Според мен няма кво да и стане освен да ти напомня зловонно за твойта късопаметност.
Щом не е изхвърлила маслото (ако не си я пържил мноо) и твърдиш че има значи ше си миришеш там изгорелото докато отмине

Според мен няма кво да и стане освен да ти напомня зловонно за твойта късопаметност.
Щом не е изхвърлила маслото (ако не си я пържил мноо) и твърдиш че има значи ше си миришеш там изгорелото докато отмине

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ниво се гледа на студен двигател, а не да спираш и да ръгаш щеката!
вони на изгоряло щото е заливало по нагряти части предполагам и съответно си пуши яко. някой с подобно премеждие може би ще те светне по-конкретно
п.с. що доливаш в тъмното, яде яко масло и нонстоп сипваш или?!
вони на изгоряло щото е заливало по нагряти части предполагам и съответно си пуши яко. някой с подобно премеждие може би ще те светне по-конкретно

п.с. що доливаш в тъмното, яде яко масло и нонстоп сипваш или?!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Не и се сдухвай толкова, сигурно е пушило тва дето е плиснало върху двигателя;) Случва се на всеки да забрави нещо;) Аз едно време като ходех на училище си забравях чантата 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
tosh аз сам 4увал 4е маслото на двигателя се мери на топъл двигател
спира6 колата на равно 4ек6 4-5мин и мери6..така мслото е нагрято и бързо се сти4а
така поне го мерят хамериканите в сервиза на audi,vw

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Масло и аз знам че се мери на студен двигател
А за колегата със забравената капачка.... долей 100грама и ходи си измий двигателя

А за колегата със забравената капачка.... долей 100грама и ходи си измий двигателя

don_mimo написа:tosh аз сам 4увал 4е маслото на двигателя се мери на топъл двигателспира6 колата на равно 4ек6 4-5мин и мери6..така мслото е нагрято и бързо се сти4а
Бате, грешиш !
Ще ти го обясним просто. Когато колата е поне 2 часа в покой и не е палена, маслото се е оттекло в картера и е на максимум от това което има. Когато премериш ще видиш 99% от маслото което ти е в двигателя. На теб ти трябва именно това.
Ако колата е работила до преди 1 мин, и премериш ще ти покаже около 60-70 %, което е супер не сигурно. В този случай, примерно може да ти е на минимум и ти съответно ще долееш и после колата ще се чуди от къде да го изхвърли.
Така че мериш сутрин, когато колата е спинкала цяла нощ

Относно, колегата който е пуснал темата.
Аз съм карал от София до Пловдив с одвита капачка. Трябва да ти кажа, че в двигателя нямаше останало много масло. Тя колицата така или иначе отиваше за основен ремонт, но някой некадърен "шофьор" и забърза ремонта. В Пловдив като отворих капака беше мазало, а като разцепиха двигателя, ме хвана срам и я зарязах колата
И все пак, ако си имал масло в двигателя, не е кой знае какво. Не вярвам да имаш поражения. Без масло първото което се сещам че се износва е разпределителният вал. Така че ще го усетиш в последствие.
Аз съм карал от София до Пловдив с одвита капачка. Трябва да ти кажа, че в двигателя нямаше останало много масло. Тя колицата така или иначе отиваше за основен ремонт, но някой некадърен "шофьор" и забърза ремонта. В Пловдив като отворих капака беше мазало, а като разцепиха двигателя, ме хвана срам и я зарязах колата

И все пак, ако си имал масло в двигателя, не е кой знае какво. Не вярвам да имаш поражения. Без масло първото което се сещам че се износва е разпределителният вал. Така че ще го усетиш в последствие.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
10 минути престой на двигателя са достатъчни да се хване нивото на маслото
проверено сигур 1000 пъти
по темата - нямаш проблем приятел, общо взето си спрял навреме