Магистрални изпълнения

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Магистрални изпълнения

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2007, 12:52

Фил написа:
Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига 8)

То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...

Ти правилника ако щеш го спазвай ама е много гадно да караш, когато някой се е лепнал зад задника ти постоянно. А тая линейка може да е возила много болен или умиращ човек.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Мар 2007, 16:47

за магистралата и аз обичам от време на време да си карам зад някоя ''пилотна''кола да разчиства евентуалните куки по пътя ама до 140-160 повече не ми е особено комфортно и при продължително каране ме изнервя
но за линеиката в града много ме дразни кат някои я ползва да му чисти пътя такива даже гледам да ги засичам :twisted: просто това е грозен начин за да стигнеш по бързо до някаде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 08 Мар 2007, 17:30

бам-бам:
анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи
много истина има в тези редове.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 08 Мар 2007, 21:36

Фил написа:
Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига 8)

То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...

Твойто нарушава М О Р А Л Н И Я Т - човешки правилник...Опитай се да го погледнеш отстрани и ще разбереш колко е грозно и просташко.Ако си мислиш че си герой , не си, по скоро будиш съжаление, не за теб самия, а за това че има такива "хора"...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 09 Мар 2007, 3:18

Stranger написа:
Фил написа:

Твойто нарушава М О Р А Л Н И Я Т - човешки правилник...Опитай се да го погледнеш отстрани и ще разбереш колко е грозно и просташко.Ако си мислиш че си герой , не си, по скоро будиш съжаление, не за теб самия, а за това че има такива "хора"...

това не го разбрах....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 09 Мар 2007, 13:46

Фил имах предвид...той се опита да сравни нарушение на пътя с нарушение на неписаният морален кодекс и си мисли че постъпката му не е по просташка и грозна отколкото като кара,примерно,с превишена скорост...а това е абсурдно.Поне аз така мисля

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Мар 2007, 16:36

Леле, почвам да се плаша. Сутринта по магистрала Тракия в посока София ремонтираха мантинелата (вчера гледах някакъв обърнат камион там). Намалявам, минавам през дясната лента, после се изнасям в средната и продължавам. И в този момент мервам в огледалото някакъв Пасат, който се изнася в лявата лента "със замах". Втренчвам се в страничното огледало и започвам да гледам в началото все по-бавно приближаващите, а после все по-бързо отдалечаващите се фарове. Установявам, че междувременно Е39-ката се носи със 180, а аз съм ухилен като идиот. :mhihi: А уж не съм такъв човек... :mhihi:
На връщане от София за кратко водих една колонка - моята Е39, едно бяло Е60 и накрая едно Х5. Е няма такова чувство. :D Жалко, че твърде рано трябваше да се отклоня.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Апр 2007, 23:23

държа да подчертая че предпочитам културното и стилно каране отколкото селяшките състезания
нито колите са ни над 250 кончета на повечето нито опита ни може да подплати тези коне ако ги има някой
затова моето правило карай в града по правилник
извън града разтоянията са по големи съответно и времето за преценка е малко по голямо
е и скоростите са по високи но г/д ако се кара що годе в норми 100-110 извънградско (не магистрала) винаги има време за реакция
и ако се избягват рисковани изпреварвания също!!!
айде поздрави и карайте с мисълта че като сте взели книжка сте поели една никак не малка отговорност - да запазите и вашия и чуждия живот и здраве

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 04 Апр 2007, 21:47

Фил написа:И аз имах подобно изпълнение, само че посред бял ден в трафика на София и след линейка :mhihi:

Няма да обяснявам подробности, само ще хвърля една цифра:
Красно Село - Летище -> 7 минути :mhihi: :mhihi:

Просто няма как мнозинството да не те осъди за това. И според мен не правилно и редно (от морална гледна точка). Иначе правилника не знам някой да го спазва напълно !

Потребител
Аватар

Мнение от georgy_v » 06 Апр 2007, 23:28

viper написа:Toя правилник е писан за трабанти, жигули и москвичи 8-ци :mhihi: Нека някой да ме убеди, че има нещо общо с реалността в момента :mhihi:

Пич не знам кво точно искаш да кажеш с това, но за сравнение например в Америка ограниченията за скороста са 25мili/h в града, а на магистралата 65м/h. А там знаеш какви са колите - общо взето V6 минава за скромен двигател, така че не знам там за какво е правен правилника - сигурно за велосипеди... Иначе уважавам им това на американците, че е разрешен десния завой на червено - доста удобно, обаче тук май би било малко неприложимо поради големия брой на селяците :evil: по пътищата...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 07 Апр 2007, 5:31

georgy_v написа:
viper написа:Toя правилник е писан за трабанти, жигули и москвичи 8-ци :mhihi: Нека някой да ме убеди, че има нещо общо с реалността в момента :mhihi:

Пич не знам кво точно искаш да кажеш с това, но за сравнение например в Америка ограниченията за скороста са 25мili/h в града, а на магистралата 65м/h. А там знаеш какви са колите - общо взето V6 минава за скромен двигател, така че не знам там за какво е правен правилника - сигурно за велосипеди... Иначе уважавам им това на американците, че е разрешен десния завой на червено - доста удобно, обаче тук май би било малко неприложимо поради големия брой на селяците :evil: по пътищата...

еее не е баш така, даже изобщо не е така... ограничение 25 има само ж кжарталите и то във вътрешните улички... на по централните улици дето са с по 2-3 платна си е 45-50... 50 мили са си <80км така че не ми говори че било по зле отколкото в БГ. Имам акт за каране с 80 на Ситняково в 9:44 вечерта - еми мама им дали булевард с 4 платна и няма нито една кола и няма пресе

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 07 Апр 2007, 5:33

georgy_v написа:

еее не е баш така, даже изобщо не е така... ограничение 25 има само ж кжарталите и то във вътрешните улички... на по централните улици дето са с по 2-3 платна си е 45-50... 50 мили са си <80км така че не ми говори че било по зле отколкото в БГ. Имам акт за каране с 80 на Ситняково в 9:44 вечерта - еми мама им дали булевард с 4 платна и няма нито една кола и няма пресечни улици, мантинела по средата между 2-те платана.... и 50км ограничение :confused:

А в хамериката верно 65, ма има магистрали с ограничение 75 а освен това никой не го спазва - и тук доста хора карат с 80 ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Re: !

Мнение от VENBO » 07 Апр 2007, 13:30

pavlin_e30 написа:бам-бам:
анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи
много истина има в тези редове.....

Продажници...лично мнение. Според вас може и от мангали да се изгради, нали...както е тръгнало.

Потребител
Аватар

Мнение от georgy_v » 07 Апр 2007, 21:38

Escape написа:
georgy_v написа:

еее не е баш така, даже изобщо не е така... ограничение 25 има само ж кжарталите и то във вътрешните улички... на по централните улици дето са с по 2-3 платна си е 45-50... 50 мили са си <80км така че не ми говори че било по зле отколкото в БГ. Имам акт за каране с 80 на Ситняково в 9:44 вечерта - еми мама им дали булевард с 4 платна и няма нито една кола и няма пресечни улици, мантинела по средата между 2-те платана.... и 50км ограничение :confused:

А в хамериката верно 65, ма има магистрали с ограничение 75 а освен това никой не го спазва - и тук доста хора карат с 80 ;)

Ами то и в софиа на цариградско е 80, говоря за общия случай, както тук е прието ж града да е 50 км/ч там тама е 25мили, а по магистралите наистина не се спазва ограничението но почти никой не си позволява да кара с повече от 10-15мили отгоре, което както и да го смяташ не прави повече от 130-140км/ч, а за пътищата и колите там знаеш че това не е нищо. Все пак никои не си позволява да кара с 250 по тракия примерно 8)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Апр 2007, 17:33

nещо магистралки тука,а
колко пари :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории