LADA C -избива рибата в Женева

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

LADA C -избива рибата в Женева

Мнение от overclock » 07 Мар 2007, 16:01

Изглежда невероятно, но как стои въпроса с качеството тепърва ще се разбере.Откакто Шевролет ги купи, ВАЗ напълно смениха имиджа си:

http://auto.lenta.ru/photo/2007/03/07/ladac/003.htm
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Мар 2007, 16:04

:shock: :shock: Бахти Лада-та мяза ми на Golf 5. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 07 Мар 2007, 16:05

по-дбре старо БМВ отколкото нова Лада :mhihi:
само навигацията ми хвана окото иначе
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 07 Мар 2007, 16:11

като ги сравнявам с други "модерни" Лади примерно Самара, 110, Ока и т.н. е много добре. ;)
Те Руснаците 30години са държали един и същ дизайн краден от Фиат 124 без да го променят и нямаше да променят почти нищо, ако не ги бяха купили.
Ама не забравяйте, че голям скок (разлика и подобрение) в дизайна, може да стане за доста години или ще минат поне 5-6 години, докато доизкусорят дизайна, защото да произвеждаш 30-40години кутии за хляб и изведнъж да искаш БМВ :lol: :lol: (кола) е малко трудно, но ще го постигнат, поне ще са по-добре от преди, определено.
Като за първа малко по-модерна Лада е екстра, 110ките като ги гледам какви кенефи са и как се разпадат не ми се мисли - по-кофти са като сглобка от класиките (2101,2,3,4,5,6,7...).
Единтвено се притеснявам за качеството на материялите, от които ще е изработена колата, ама поне нека догонят колите от средния клас - ясно, е че няма да е с интериор с матр`яли като на S класа, ама поне да не е тая пластмаса кат' на Самарите :?
а бе радва, дано да я доизкусорят и стане кола..
Zapa написа:по-дбре старо БМВ отколкото нова Лада :mhihi:
само навигацията ми хвана окото иначе

бе не всяко БМВ е "яката ралта", има много кенефи (неподдържани), но принципно си прав... за предишните модели.
като пуснат тест драйв наще журналисти ще си кажат, за какво иде реч, май няма да е като предишните лади и тази.
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Мар 2007, 17:06

ся ако почнат да им слагат и двигатели... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Мар 2007, 17:11

доста смело ;) обаче никой няма да си купи скъпа лада... много зависи каква ще е цената на това нещо иначе - затворен кръг ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 07 Мар 2007, 17:52

Що дане ние имаме изградено мнение за Лада ,но има страни в които може и данеса чували за тази марка и с тази атрактивна външност ще се класира на пазара
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 07 Мар 2007, 18:10

Сто пъти бих предпочел тази Лада пред разни смешни кочинки като пежо 106,7, клио, шкоди разни и тн. Дано само като здравина да е по-близо до старите квадратни модели, а не като предишните трошляци.
We love you Ronnie!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 07 Мар 2007, 18:19

Да живее ЛАДА!!!

п.с. купувам ралиджийска лада, изправна, с редовни документи ;) на ЛС

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 07 Мар 2007, 18:20

мен ми заприлича малко на ауди :) ама ... не бих си купил такава кола каквото ще да става :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 07 Мар 2007, 18:37

http://auto.lenta.ru/photo/2007/03/06/b ... ept/01.htm
Това е от същия автосалон, а Ладата са я сложили за да следят реакциите на посетителите, не че ще я произвеждат. Може и мотор да няма :mhihi: .
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 07 Мар 2007, 18:48

---Много добре изглежда.Похвално. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 07 Мар 2007, 18:52

а джантите- леле джантите....... :shock:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 07 Мар 2007, 18:57

да се вклю4а и аз по темата, 6тото имам известен опит с ладите :D . старите лади със задно са по лиценз на Фиат 124, който е модел от 60-те и е бил "кола на годината". когато са излезнали първите лади (жигули) в на4алото на 70-те са били много добри коли--опитайте се да се сетите за съответния модел на опел, форд или фолксваген и ще разберете за какво говоря. баща ми през '77 след съответното 4акане ;) си взел жигула и казва 4е е била много здрава. а аз си я спомням тази кола само с добри 4увства :D
самарата е разработена в края на '70те и на4алото на '80те (мисля 4е е била готова '81) изцяло от руснаци. заради лошата организация на производството се забавило пускането и на пазара. самарата сравнена с бангийте голф1 и 2, кадет аквариум и капка от на4алото на '80те си е много хубава. просто е остаряла докато успеят да я внедрят производство, а ниското ка4ество (резултат от разпадането на държавната икономика) съвсем я е довършило.
шевролет не са купили лада, а само някакъв процент от акциите. лада си е собственост и се контролира от руснаци.
да си купи6 нова лада верно е много тъпо. има смисъл 4ка, 5ца или 7ца, ако си търси6 кола за 1000-2000лв.
и тая кола от линк-а сигурно 6те остарее преди да успеят да я пуснат в производтво.

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 07 Мар 2007, 19:04

Сега ладите ги плюеме, ама преди 20 години ладите са били като С класите за времето си, нека да не забравяме какви коли са били, колко здрави и т.н и най-важното,че са със задно предаване :mhihi: :mhihi: :)
Това е голям скок в тяхната фирма, каквото и да си говорим, аз докато не я бях видял тази тема си мислех, че лада вече не съществува, но ... :mhihi: :mhihi:
Колата е страхотна според мене :!: :twisted:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата