Келеша за бмв-то и реисинга
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Келеша за бмв-то и реисинга
Nightmare написа:Баща ми там учи новаците да тръгват и да спират![]()
А ти си напреднал може би

Или дори професионалист

Сони е прав, че всички сме карали без книжки и те всъщност нямат отношение към уменията ни зад волана. Но не само в шофирането прекомерно високата и нереална самооценка е пагубна, в този случай не само за водача.
Това, мило дете, което ти не осъзнаваш. Книжката е само документ, че имаш необходимите знания по шофиране. Но това, на което трябва да се научиш е самооценка и отговорност, която поемаш всеки път, когато се качиш зад волана.
Присмиване към категория хора, към която съвсем очевадно спадаш и ти говори само за едно - прекомерно самочувствие. Което ще ти изиграе лоша шега. Да се надяваме само, че последиците ще са си само за теб, а не за приятелките ни, майките ни или недай боже децата ни.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: Келеша за бмв-то и реисинга
ati написа:Nightmare написа:Баща ми там учи новаците да тръгват и да спират![]()
А ти си напреднал може би![]()
Или дори професионалист![]()
Сони е прав, че всички сме карали без книжки и те всъщност нямат отношение към уменията ни зад волана. Но не само в шофирането прекомерно високата и нереална самооценка е пагубна, в този случай не само за водача.
Това, мило дете, което ти не осъзнаваш. Книжката е само документ, че имаш необходимите знания по шофиране. Но това, на което трябва да се научиш е самооценка и отговорност, която поемаш всеки път, когато се качиш зад волана.
Присмиване към категория хора, към която съвсем очевадно спадаш и ти говори само за едно - прекомерно самочувствие. Което ще ти изиграе лоша шега. Да се надяваме само, че последиците ще са си само за теб, а не за приятелките ни, майките ни или недай боже децата ни.
Ати
Е това исках да кажа и аз още от самота начало

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Ахахах брат само така! Аз бях така само че от 16 годишен го почнах, важен е ентусиазма. И никога не забравяи че от играчка става плачка винаги имаи едно на ум! Аиде със здраве и умната. (ако не русата
)

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4