Келеша за бмв-то и реисинга

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Мар 2007, 21:03

Абе кво се корката, то с книжка всеки може :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 02 Мар 2007, 10:20

SuPeR_FLY написа:Абе кво се корката, то с книжка всеки може :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А, бе не съм съгласен ... що народ има с книжки дет не може, не е истина ..... :roll:
_!_

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Келеша за бмв-то и реисинга

Мнение от ati » 02 Мар 2007, 11:32

Nightmare написа:Баща ми там учи новаците да тръгват и да спират :mhihi:

А ти си напреднал може би :?:
Или дори професионалист :?:
Сони е прав, че всички сме карали без книжки и те всъщност нямат отношение към уменията ни зад волана. Но не само в шофирането прекомерно високата и нереална самооценка е пагубна, в този случай не само за водача.
Това, мило дете, което ти не осъзнаваш. Книжката е само документ, че имаш необходимите знания по шофиране. Но това, на което трябва да се научиш е самооценка и отговорност, която поемаш всеки път, когато се качиш зад волана.
Присмиване към категория хора, към която съвсем очевадно спадаш и ти говори само за едно - прекомерно самочувствие. Което ще ти изиграе лоша шега. Да се надяваме само, че последиците ще са си само за теб, а не за приятелките ни, майките ни или недай боже децата ни.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Re: Келеша за бмв-то и реисинга

Мнение от SummonedToDIe » 02 Мар 2007, 12:55

ati написа:
Nightmare написа:Баща ми там учи новаците да тръгват и да спират :mhihi:

А ти си напреднал може би :?:
Или дори професионалист :?:
Сони е прав, че всички сме карали без книжки и те всъщност нямат отношение към уменията ни зад волана. Но не само в шофирането прекомерно високата и нереална самооценка е пагубна, в този случай не само за водача.
Това, мило дете, което ти не осъзнаваш. Книжката е само документ, че имаш необходимите знания по шофиране. Но това, на което трябва да се научиш е самооценка и отговорност, която поемаш всеки път, когато се качиш зад волана.
Присмиване към категория хора, към която съвсем очевадно спадаш и ти говори само за едно - прекомерно самочувствие. Което ще ти изиграе лоша шега. Да се надяваме само, че последиците ще са си само за теб, а не за приятелките ни, майките ни или недай боже децата ни.
Ати

Е това исках да кажа и аз още от самота начало :!: Браво Ати ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 02 Мар 2007, 13:12

Ами не си ме разбрал правилно май :idea: Аз не искам да се изтъкна с каквито и да било шофьорски умения.Просто реших да пусна темата щото нали форума е "Страхотни истории" всеки разправя по нещо интересно.А доколкото тръгването поне съм усвоил ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 06 Мар 2007, 22:11

Ахахах брат само така! Аз бях така само че от 16 годишен го почнах, важен е ентусиазма. И никога не забравяи че от играчка става плачка винаги имаи едно на ум! Аиде със здраве и умната. (ако не русата :lol: )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 07 Мар 2007, 14:22

мисля че в казанлък има по-добри места за тая работа от правата пред р-т ориент

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 07 Мар 2007, 14:48

turieca написа:мисля че в казанлък има по-добри места за тая работа от правата пред р-т ориент

Ммм иам да ама въпроса е че първо се сетих за нея+тва ми е близко+тва нямах много време ;)
Иначе има мн хубави отсечки из казанлък...ама :confused:

Предишна

Назад към Страхотни истории