И още един в клуба :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Снимки ще правя днес, но по-късно.
Сега я оставих да й правят алтернатора, че не зарежда хич и карам като заека на дюрасел - само на батерия.
Бяха сложили някаква Варта, 70Ah ...
На изгасен двигател показва 12V, а на запален - 11.8
Издъхна скоропостижно.
Сега си взех подобаващ акумулатор, стотачка, но трябва и алтернатора да бачка де.
Трябва да сменям и масла, филтри и гуми, четирите накуп.
Съвет къде да отида за тези неща?
Сега я оставих да й правят алтернатора, че не зарежда хич и карам като заека на дюрасел - само на батерия.
Бяха сложили някаква Варта, 70Ah ...

На изгасен двигател показва 12V, а на запален - 11.8

Издъхна скоропостижно.
Сега си взех подобаващ акумулатор, стотачка, но трябва и алтернатора да бачка де.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
Честито и от мен! Сложи по-голям акомулатор
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Фил написа:
Е питате това-онова ,хубаво ама вижте каква иформация давате на аватара,ти колега само колата а някои и това нямат.Аджеба не мога да разбера голяма шукария ли е да си от никъде и да пестиш инфо ,а после помогнетееее...

Мда, прав си, моя грешка.
За София става дума. Трябва ми сервиз, който е проверен и добър, понеже нямам време да обикалям.
Трябва да сменям масла, филтри и гуми. Предполагам, че няма да са на едно и също място, но няма особено значение.
Мисля да сложа направо летни, 4 новички, но на всичкото отгоре не знам и към каква марка гуми да се ориентирам. Мисля, че са си стандартни размери, но в момента не съм при колата да погледна.
За масълце ми препоръчват Кастрол.
(И ние ядем бонбонки Тик-Так и пушим цигари Кент)
За София става дума. Трябва ми сервиз, който е проверен и добър, понеже нямам време да обикалям.
Трябва да сменям масла, филтри и гуми. Предполагам, че няма да са на едно и също място, но няма особено значение.
Мисля да сложа направо летни, 4 новички, но на всичкото отгоре не знам и към каква марка гуми да се ориентирам. Мисля, че са си стандартни размери, но в момента не съм при колата да погледна.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Фил написа:Мда, прав си, моя грешка.
Личен съвет,сложи гуми с борд.Взех едни Бриджстоун Потенца,е друга работа,все едно съм бутал по окачването,доволен съм.Сервизи в София бол,колегите ще ти препоръчат,центрове за гуми също доста ,сещам се за "Диана" http://www.diana-ltd.com/ ,"Боряна-груп" http://www.avtogumi.com/ ....

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2