чип при тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

чип при тдс

Мнение от JANI » 07 Мар 2007, 10:04

колеги имам известни съмнения 4е колата ми има 4ип, което ме притеснява защото не съм 4увал добри отзиви при слагането им на м51. кажете къде да търся и какво да гледам ,за да разбера дали е сменян,4ипа , ;)

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 07 Мар 2007, 11:20

Защо реше че имаш чип.Като си бил на диагностика в Боша би трябвало да са ти казали ако имаш :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 07 Мар 2007, 15:46

там казаха 4е няма как да разберат :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 08 Мар 2007, 0:13

Виж този линк...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

прегледай внимателно постинга на Brezel !!!

Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 08 Мар 2007, 17:22

видях линка и веднага слезнах до колата ,оба4е като свалих пластмасовия капак се изплаших и затворих веднага :mhihi: .идеята ми е следната колата ми е по километраж на 180 000км. аз съм от хората които грам не вярват на реални км, оба4е след задълбо4ен оглед -тя е в мен от 3 месеца , вси4ко което разглобя или отворя ми е като ново, като се по4не от стегнати и щракащи лост4ета на мига4и и 4иста4ки , през твърдо зака4ащи се колани , салон в изряден вид ,-плюшен и съвсем леки4ко изтъркан , вси4ки капаци по мотора и пластмасите 0-като нови ,а в същото време със щампи4ки края на 94-а и се стигне до сервизните документи които са с разли4ни пе4ати -като вид мастило и разли4ни химикали-което ме навежда на мисълта 4е е автенти4на.вси4ките тея неща не ги казвам с цел хвалба защото все пак това е само куп4ина метал, казвам ги с цел 4е има някаква вероятност помпата да не е износена а просто да е направена за по-добър вървеж,на колата,и съотвеетно по-голям разход, имам 4увството 4е в австрия е карана от някои които си я та4ел защото има следи от телефон, вси4ки говорители са сменени с такива от марката инфинити и това ме кара да се съмнявам 4е е пипана с цел вървене, но аз не съм състезател и ме дразни по-твърдата работа на мотора(КОГАТО СМЕСТА Е БОГАТА МОТОРА РАБОТИ ПО-ТВЪРДО,И СЕ НАБЛЮДАВА ИЗПУШВАНЕ НА 4ЕРЕН ДИМ )та моля ви ако нещо можете да ми помогнете ще съм ви благодарен ;)

Назад към E34