Доклад за BMW
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Fata_Morgana
- Потребител
-
Доклад за BMW
Аз съм студентка в Бургаски Свободен Университет! Уча връзки с обществеността. Много искам да напиша доклад за BMW, но за жалост няма много материали по книжарниците а и от фирмените магазини няма информация! Така че ви моля, ако някой има информация за създаването, създателите, управлението, мениджмънта, пазарните ниши на BMW да помага. Ще съм благодарна и за допълнителни материали!

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Здравей и добре дошла
Погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6926
Занапред ползвай търсачката
Погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6926
Занапред ползвай търсачката

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Заповядай на Сбирките на БМВ ентусиастите от Бургас ще намериш много снимков материал 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Andronoff
- триногата
-

Има нещо гнило в Дания...
Прозвуча като:
Аз съм оператор на биологични единици в селско стопански двор (говедар) Интересува ме БМВ дали правят открити камиони, за да си карам стоката (говедата) с тях. В книжарниците информацията е оскъдна, а във фирмените магазини не съм ходил, щото тука (на село) нямаме!
Студентка в БСУ.. В Бургаските вестници по обявите за работа най-често може да се прочете "търсим човек с висше образование, но не от БСУ..." Смятайте какъв университет е това.. Приятелката ми "учи" там, а изобщо не го знае къде се намира! Може и да има "съвестни" ученици, ама чак пък да пишат доклади за БМВ...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Това е друга тема за престижа на това Университетче важна е сградата че е номер едно а останалото е ... 

My life is all I have ...
- Andronoff
- триногата
-
Да, сградата наистина е хубава.. ама само толкоз..
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Във всеки Вуз или училище има учащи и учащи се. Навсякъде е анархия, а че във БСУ и ВСУ е от най-големите, то на всички е известно
Не зная за приятелката ти, но аз съм редовен в университета (всу) въпреки заетостта си, но за сметка на това имам отпаднали предмети, щото даскалките въобще не се вясват, камоли да ни предупредят поне и ние да не ходим
извинявам се за

извинявам се за

- Fata_Morgana
- Потребител
-
Драги ми Andronoff , това че теб и твоята приятелка не ви интересува учението, това мен не ме е*е! Не са виновни учителите, че учениците ги мързи да гледат! Те си казват лекциите и който бил, бил! Така е по-добре, защото до третата година остават 40% от започналите! Доклада е пожелание! Допълнително го правя!
- Andronoff
- триногата
-
Fata_Morgana написа:Драги ми Andronoff , това че теб и твоята приятелка не ви интересува учението, това мен не ме е*е! Не са виновни учителите, че учениците ги мързи да гледат! Те си казват лекциите и който бил, бил! Така е по-добре, защото до третата година остават 40% от започналите! Доклада е пожелание! Допълнително го правя!
Аз на нея не й държа сметка, затова ще кажа за мен: не, че не ме интересува учението, дори напротив - учителите не ги интересува. Виж горното изказване за справка. А това, че не ги интересува, е защото преподават на "мамини синчета и дъщерички", които са само "записани" там, за да получат документ за завършено образование (говоря за не държавните университети) Затова лекторите я ходят, я не, но накрая на месеца си получават хубавите заплати, които са дошли от джоба на твоите и на други родители. В частните училища 60% от студентите са тъпи, като гъза на слона и са там, за да имат диплома, която може да им служи за подпалки, понеже в действителност няма да я използват, но все пак мама и тати плащат! Не казвам нищо против теб, все пак не те знам каква си, що си, но по принцип това е моето мнение за висшето образование в нашата страна и по-точно висшето образование, предлагано от недържавни институции.
Огледай се наоколо, почети малко форуми в интернет например и ще забележиш колко неграмотни са голяма част от хората.. Най-големия майтап са авто обявите - хора продават автомобили за по 20-30+ хиляди лева, а в обявите им можеш да видиш правописни грешки във всяка дума! По-горе написах, че в Бургас образованието, дадено от БСУ не е на почит. Оспорваш ли това? Колкото за доклада, просто се бъзиках и го направих, понеже се изказа интелигентно, но въпреки това, не си потърсила никаква информация, а се регистрираш тук и директно задаваш въпрос.. На това ли ви учат в БСУ? То наготово всеки може. Схвана ли сега какво съм написал между последните няколко реда?

Без лоши чувства, нищо лично към никого..
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна

- Fata_Morgana
- Потребител
-
Всъщност доста се разтършувах! В книжарниците има книги само за поддържане и ремонт на BMW.
Това не ми трябва а и не го разбирам! Питах приятели и познати, никой нищо не знае! Питах и някоя друга мутра, но ми казаха че са фенове и познават хора само от Мерцедес!
А в интернет намерих единствено този форум!
Всичко друго не ми беше от полза. И реших да си пробвам късмета тук!
Разбирасе, че има както съвестни така и не чак толкова съвестни ученици! Но всеки решава за себе си.

Разбирасе, че има както съвестни така и не чак толкова съвестни ученици! Но всеки решава за себе си.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Fata_Morgana написа:Всъщност доста се разтършувах! В книжарниците има книги само за поддържане и ремонт на BMW.Това не ми трябва а и не го разбирам! Питах приятели и познати, никой нищо не знае! Питах и някоя друга мутра, но ми казаха че са фенове и познават хора само от Мерцедес!
А в интернет намерих единствено този форум!
Всичко друго не ми беше от полза. И реших да си пробвам късмета тук!
![]()

- Andronoff
- триногата
-
Неволята ли ?
Разтърси бе маце, ти чела ли си изобщо нещо от тоя форум? Четене му е майката, но ти трябва да го знаеш, все пак си прилежна ученичка

Разтърси бе маце, ти чела ли си изобщо нещо от тоя форум? Четене му е майката, но ти трябва да го знаеш, все пак си прилежна ученичка

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2