Пушат ли ?
Модератор: Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Е нормално е като дадеш рязко газ да пропушва черничко, а във високите обороти на мен ми пуши черно ако съм сипал калпава нафта

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Пушат ли ?
Баце та то това си е дизел. Като го понапънеш и не пропуши начи нещо не е наред. Говоря за нормално пропущване не за димна завесаe39tds написа:Пушат ли ви tds-ите? Мойта попушва черно като и дам газ.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dinozab
- 

- 

- Кара: от моабет на моабет
Мойта си пропушва само когато и давом повече зор иначе при нормално каране не или поне не съм забелязъл 

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Е тъй деdinozab написа:Мойта си пропушва само когато и давом повече зор иначе при нормално каране не или поне не съм забелязъл

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
При мен понякога на "топлия старт" изпушва едно скромно облаче   , но при настъпване си изпушва, т'ва си е... Забелязах го при едни отдалечаваши се фарове в стъклото ми за обратно виждане
 , но при настъпване си изпушва, т'ва си е... Забелязах го при едни отдалечаваши се фарове в стъклото ми за обратно виждане  

Иначе не пуши при нормално градско каране! 525 ТДС карам... и ми е много готино

, но при настъпване си изпушва, т'ва си е... Забелязах го при едни отдалечаваши се фарове в стъклото ми за обратно виждане

Иначе не пуши при нормално градско каране! 525 ТДС карам... и ми е много готино

- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
то с нашите горива бензиновото пуши пък камо ли за дизел  колега беше в гърция с 318 тдс и като се върна ме извика ими каза а виж как самия мирис на изгорелия дизел не е като нашия
 колега беше в гърция с 318 тдс и като се върна ме извика ими каза а виж как самия мирис на изгорелия дизел не е като нашия  и наистина беше така и ми направи впечатление че като тръгна с доста газчица отзад въобще не изпуши -ей това ми направи най силно впечатление
 и наистина беше така и ми направи впечатление че като тръгна с доста газчица отзад въобще не изпуши -ей това ми направи най силно впечатление  
   ние нямаме горива с ъкъла си -тва е истината и затова се скапват колите ни
   дано дойде момент да караме европейските ни автомобили с европейско гориво
 дано дойде момент да караме европейските ни автомобили с европейско гориво  иначе цените са ни европейски
 иначе цените са ни европейски
			 колега беше в гърция с 318 тдс и като се върна ме извика ими каза а виж как самия мирис на изгорелия дизел не е като нашия
 колега беше в гърция с 318 тдс и като се върна ме извика ими каза а виж как самия мирис на изгорелия дизел не е като нашия  и наистина беше така и ми направи впечатление че като тръгна с доста газчица отзад въобще не изпуши -ей това ми направи най силно впечатление
 и наистина беше така и ми направи впечатление че като тръгна с доста газчица отзад въобще не изпуши -ей това ми направи най силно впечатление  
   дано дойде момент да караме европейските ни автомобили с европейско гориво
 дано дойде момент да караме европейските ни автомобили с европейско гориво  иначе цените са ни европейски
 иначе цените са ни европейски
- itan75
- Потребител
- 

- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
 Напълно нормално е малко да изпушва.Лошото е ако не изчиства
 Напълно нормално е малко да изпушва.Лошото е ако не изчиства 
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
		- His Shadow
- младши ентусиаст
- 

хаха па нормално е старата M21D24 като я нагънех над 4000 оборота черни завеси   то си е печка бре нормално е да пуши
 то си е печка бре нормално е да пуши   че и най новата S класа га я напънеш пуши
 че и най новата S класа га я напънеш пуши   ма най личи нощно време ако някой кара зад тебе като видиш на огледалото ше се оплашиш
 ма най личи нощно време ако някой кара зад тебе като видиш на огледалото ше се оплашиш   жопки и тва е нема се плашиш от дима
 жопки и тва е нема се плашиш от дима  

то си е печка бре нормално е да пуши
 то си е печка бре нормално е да пуши   че и най новата S класа га я напънеш пуши
 че и най новата S класа га я напънеш пуши   ма най личи нощно време ако някой кара зад тебе като видиш на огледалото ше се оплашиш
 ма най личи нощно време ако някой кара зад тебе като видиш на огледалото ше се оплашиш   жопки и тва е нема се плашиш от дима
 жопки и тва е нема се плашиш от дима  
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1