Изпепелиха беемвето на данъкоплатец №1
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Изпепелиха беемвето на данъкоплатец №1
Инцидентът станал на 9 февруари, но се пазел в тайна досега
Подпалвачи изгориха луксозното "BMW 760 LI" на бившия шеф на "Кремиковци" Валентин Захариев.
Бизнесменът бе обявен за данъкоплатец №1 през 2006 г., без да е внесъл нито лев в хазната, припомня в . "Стандарт".
Захариев държал любимата си лимузина с пловдивски номер 7777 в гараж в столичния квартал "Княжево".
В нощта срещу 9 февруари бандити разбили ключалката и опожарили бавареца, който струва 370 хил. лева.
Атентатът е пазен в тайна досега.
Палежът явно е последно предупреждение към Захариев. Той има достатъчно неприятели и кръгът на заподозрени е широк, заявиха криминалисти.
Изгорената кола била взета на лизинг от "Интерлийз" Пловдив и парите от застраховката ще отидат в същата компания. Захариев е верен на марката "BMW" от 15 г., пише "Стандарт".
От Нетинфо
Оххх...
Подпалвачи изгориха луксозното "BMW 760 LI" на бившия шеф на "Кремиковци" Валентин Захариев.
Бизнесменът бе обявен за данъкоплатец №1 през 2006 г., без да е внесъл нито лев в хазната, припомня в . "Стандарт".
Захариев държал любимата си лимузина с пловдивски номер 7777 в гараж в столичния квартал "Княжево".
В нощта срещу 9 февруари бандити разбили ключалката и опожарили бавареца, който струва 370 хил. лева.
Атентатът е пазен в тайна досега.
Палежът явно е последно предупреждение към Захариев. Той има достатъчно неприятели и кръгът на заподозрени е широк, заявиха криминалисти.
Изгорената кола била взета на лизинг от "Интерлийз" Пловдив и парите от застраховката ще отидат в същата компания. Захариев е верен на марката "BMW" от 15 г., пише "Стандарт".
От Нетинфо
Оххх...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
sappa написа:заслужава да го изгорят него
Познаваш ли го за да мислиш така?

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: !
Е нужно ли е да го познава ??? Човека е обявен за данъкоплатец N1 Не платил нито един лев данък на държавата за 2006г Смяташ ли че дори да го познава това би го оневинилоturboto написа:sappa написа:заслужава да го изгорят него
Познаваш ли го за да мислиш така?

Е чак пък да го изгорят наистина е брутално но....
Мен затова никой не ми пали колата, щото съм си чист. Ама и затова карам Е34 щото си плащам. Но пък си спя спокойно
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Изпепелиха беемвето на данъкоплатец №1
absix написа:Подпалвачи изгориха луксозното "BMW 760 LI" на бившия шеф на "Кремиковци" Валентин Захариев.
Колата наистина беше уникална! Имаше всички възможни екстри за които може да се сети човек. Собственикът не желая да го коментирам.
Аз си имам една друга теория от къде всъщност е взета колата и защо захариев е "верен на марката"....absix написа:Изгорената кола била взета на лизинг от "Интерлийз" Пловдив и парите от застраховката ще отидат в същата компания. Захариев е верен на марката "BMW" от 15 г., пише "Стандарт".

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
veso VTK написа:---Тая тема май ще навлезе в дълбоки води.

Х5-цата и тя е на Захариев. Има и един изродски Land Rover. Също така 90% от колите на шефовете на Кремиковци са или БМВ или Land Rover, което пак си е от една и съща фирма. Джиповете вътре в завода също са Land Rover.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
а за едно ///М дали ще ми помогне малко 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
значи да чакам да ми върнат парите от кръчмите 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
15 мнения
• Страница 1 от 1