ПОМОГНЕТЕ!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПОМОГНЕТЕ!!!

Мнение от vasilus_rs » 04 Мар 2007, 12:47

Здравейте проблемът ми е следният вчера разглобих всмукателните траби и реших да проверя във какво състояние са инжекторите като ги свалих се оказа че на три от инжекторите липсват разпръсквачи а на четвъртият беше супер прегорял и със едно съвсем леко докосване се раздроби!!! Та искам да ви попитам дали се продават само разпръсквачи и каде? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!

:evil: АГУто Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА ОТ ЧОВЕК
АКО УВАЖАВАТЕ АВТОМОБИЛИТЕ СИ НИКОГА НЕ ГИ НАКАЗВАЙТЕ СЪС
АГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: ПОМОГНЕТЕ!!!

Мнение от vld » 04 Мар 2007, 15:49

vasilus_rs написа::evil: АГУто Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА ОТ ЧОВЕК
АКО УВАЖАВАТЕ АВТОМОБИЛИТЕ СИ НИКОГА НЕ ГИ НАКАЗВАЙТЕ СЪС
АГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не мога да ти помогна по въпроса,обади се в някой магазин и попитай.
А относно втората част от поста ти - да така е и това го знаят само хора които са патили!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 04 Мар 2007, 23:56

ок! мерси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 05 Мар 2007, 11:19

Само да вметна по отношение на АГУ-то, че никой никого не кара да си слага газ на колата, а всеки сам си решава какво да прави. Другото е, че дори и да има газова колата нищо не пречи да си я караш на бензин. :idea:

П.П.: Да не говорим колко варианти на газови уредби има и колко варианти на монтаж има. То е едно оразмеряване на изпарителя като за мотора, то са тайм адванс просецори, то са едни лабда контроли и т.н. :winky:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 05 Мар 2007, 15:28

Батенце много си се объркал газта си е газ както казва един мой познат ако е трябвало колата да се движи с газ мислиш ли че швабите нямаше да са ги направили серийно производство с АГУ? да поясня че когато караш на газ инжекторите не впръскват горивото може да е съвсем малко но бензинът охлажда инжекторите а моята грешка се състой точно в това че сложих и карах цели три години АГУ сега плача ама кой ми е виновен то е казано човек се учи от грешките си
Разпръсквачите просто изгарят когато бензинът не минава през тях
аз предпочитам да се возя по малко но геройски и да използвам всичките 115 мустанга под капака ане онези мърши на газ 8)

ВСИЧКО ЕВТИНО ИЗЛИЗА СКЪПО :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 05 Мар 2007, 17:11

vasilus_rs написа:Батенце много си се объркал газта си е газ както казва един мой познат ако е трябвало колата да се движи с газ мислиш ли че швабите нямаше да са ги направили серийно производство с АГУ? ...

швабите имат масово достатъчно добри заплати, за да не мислят много разхода ;) а когато си знаят че карат примерно над 40к км на година си купуват дизел (иначе таксите на дизела ти режат главата отвсякъде, грубо 2.5-3 пъти в сравнение с бензинов мотор, и говориме за стотици евро а не 50 лв) ;)

ако се разровиш, има сигурно 50/50 доволни и недоволни от АГУ -> заключението е че има значение качеството - като марка и монтаж

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 05 Мар 2007, 18:56

не мога да повярвам след като вече ми ги няма и четрита разпръсквача колата взе да върви като луда! аз си мислех че ще вземе да се дави ама не.
А за газта всеки има свое собствено мнение! ;)

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 05 Мар 2007, 19:05

ООО та значи имат кинти ВЕРНОйе ОООО та газта е икономична да ама е до време!! :( А ти приятел защо като искаш икономия караш такъв звяр '95 E36 320i 24V coupe ;) при мен газовата вече е история всеки си има глава на раменете да му мисли!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 05 Мар 2007, 21:59

пак оффтопик сори на автора а и гледам е доволен :)
василус - ако си разбрал че съм с газ си в грешка, а ако е сарказъм - исках и по-голям двигател, но не смятах и не смятам да давам излишни и то немалко пари на държавата за неадекватния акциз ;)

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 05 Мар 2007, 23:10

Батенце перфектен ти е возът а това за акциза до като си мълчим те ще мислят че може още да ни тъпчат и ще измислят още милион простотий за който да плащаме. МАЛКО ЛИ НИ ОБРАХА ГАДОВЕТЕ!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Мар 2007, 0:54

каква ти е газовата некоя за 300 лв ?
щото има бая хора с инжекциони и са супер доволни така че неможе да кажеш общо мнение .. газовите съкс ... щото голфа ни е 6та година с газова и не е трепнал и то за 300 лв ... та така голф рулз ;)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Мар 2007, 1:15

Имал съм две БМВ-та на газ. Едното Е36 318 с М40. За 4 години експлоатация на газ не съм имал нито един проблем с колата произтичащ от работата и на газ.
Втрото беше Е36 318 ИС пак с газова. И там никакви грижи. Колата си върви колкото на бензин, а харчи на половина ;)
Като си слагате беларуски газови уредби за по 300 лв ще имате ядове. Не рядко съм виждал хора да правят сбирщайни от 5 различни газови. Е при това положение няма как да не береш ядове после. За всяка кола си има точно определен изпарител, плочка и т.н. От Жигула на БМВ не става ;)
Ето част от колите в компанията ми, които също са на газ (част от тях вече са продадени, но не са давали ядове с газовите):
Е36 318 ис (на Маймуната)
Е30 318 М40
Е36 325
Е34 535
Е36 320
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vasilus_rs » 06 Мар 2007, 19:24

Абе какви са тия глупости газовата ми беше испратена от италия LOVATO Та какво ще ми говорите глупости газта си е газ как и да я монтират все си е просточа карайте голфовете на газ те сигурно са мноо яки :mhihi: нема а коментирам повече карайте ако искате на въглища все ми е тая!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Мар 2007, 19:42

vasilus_rs написа:Абе какви са тия глупости газовата ми беше испратена от италия LOVATO

А от каква кола я бяха свалили там ;)

vasilus_rs написа:газта си е газ как и да я монтират

Ей тук грешиш много, но не виждам смисъл да ти обяснявам :winky:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 06 Мар 2007, 19:56

Да не забравяме, мисля че е28 беше, си е направена на газ май беше 518g ако не се бъркам

Назад към E36