Какво ви е мнението за 318 те де ес 90к.?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Honzik написа:Ае.... дори и там за 3k читава с екстри '97-98 не можеш да вземеш... виж за 5k по-вероятно.... с екстрите му и чудеса....
Иначе сега навиваме с един приятел един друг приятел да си купи Е36... за 4k човек може да му я докара.... 93-94 без клима и някви лудница екстри... ма запазена.. и е E36 все пак, не дръгливия му Ford Orion, дето.... айде не ми се говори
ами явно на моя приятел му се е привидело сигурно ти си прав ... а тои си доиде ония ден

както и да е вервай на джамбазите няма нужда да те разубеждавам
само ше ти кажа преди време на брачеда от сф познат вкарва коли и вика едно бмв много запазено убафо 98ма ама не го зех беше скъпо и тои .. колко скъпо бе .. ми идваше в БГ на 6500 ... и тоя докарвай го имам пазар .. аиде за 7500 сметаи 318ка климатроници подлакътници заден стоп ... па ти сметни колко е там

ако не вярваш тои пише у форума мога да го накарам да ти драсне 1 лс какво е видел с очите си

явно тука баяяяя кинти си правят с тея колички

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае.... познавам няколко и имам няква идея за кво иде реч с тоя внос.... аз бях писал как едни двама джамбази от Горубляне си говореха зад мен и единия се хвалеше, че е "ударил" джакпота с няква iS-ка, '96 май с дигитален клима, плюш и т.н. и му излезнала 4 бона левове тук... и мислел да я пусне на 7500 първоначално.... на мене ми се "превъртяха" очите направо...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Honzik написа:Ае.... познавам няколко и имам няква идея за кво иде реч с тоя внос.... аз бях писал как едни двама джамбази от Горубляне си говореха зад мен и единия се хвалеше, че е "ударил" джакпота с няква iS-ка, '96 май с дигитален клима, плюш и т.н. и му излезнала 4 бона левове тук... и мислел да я пусне на 7500 първоначално.... на мене ми се "превъртяха" очите направо...
еми анджък де

пича да хвашта некои познат и да си докарва от там
че тука с тея цени и с тея Уникални коли само за Ценители си е ебало фарата

- Mollov
- Мародератор
-
Ае.... това, че ония могат да внасят подбрани автомобили на добри пари... е едно на ръка.... това, че във форума наистина се продават добри автомобили на добри пари.... е отделно... но не можеш да сравняваш двете неща... вноса от вън е едно, а колата, направена тук и с ясни положения по себе си е отделно... щото на внесената интериора верно може да е по-читав (тука се пуши, маже, ае въобще малко хора си пазят колата отвътре), ама мотор и чудеса знаеш ли какво е ставало...
Отделно стои момента със сигурен джамбаз, дето от една страна можеш да му вярваш, че няма да те преебе и от друга, че можеш да му вярваш, че може да ти избере кола... така че нещата не са сравними....
....пък и малко хора биха си продали колата, която преди 2 години са купили за 8 бона, вкарали в нея за това време още поне 2-3 бона и предлагащи в доста добро състояние с цена 5к, щото разбираш ли, от вън може да се внесе еди кво си и те трябва да подбиват външната цена на "новия внос" за да си продадат колата... много хора не могат да оценят едно наистина стегнато и прилично Е36 и си мислят, че новия внос са все лачени и направо железни машини, дето цял живот са ги държали в гараж.... и зат'ва такива гробници се внасят, че... не ми се говори... а наистина читавите Е36 в Германия са по 4-5к евро... дето УЖ изглеждат като останалите, ама.... не са точно като тях... пък и еквивалента на "читавост" за различните хора е различен...
Отделно стои момента със сигурен джамбаз, дето от една страна можеш да му вярваш, че няма да те преебе и от друга, че можеш да му вярваш, че може да ти избере кола... така че нещата не са сравними....
....пък и малко хора биха си продали колата, която преди 2 години са купили за 8 бона, вкарали в нея за това време още поне 2-3 бона и предлагащи в доста добро състояние с цена 5к, щото разбираш ли, от вън може да се внесе еди кво си и те трябва да подбиват външната цена на "новия внос" за да си продадат колата... много хора не могат да оценят едно наистина стегнато и прилично Е36 и си мислят, че новия внос са все лачени и направо железни машини, дето цял живот са ги държали в гараж.... и зат'ва такива гробници се внасят, че... не ми се говори... а наистина читавите Е36 в Германия са по 4-5к евро... дето УЖ изглеждат като останалите, ама.... не са точно като тях... пък и еквивалента на "читавост" за различните хора е различен...
че вие направо ми изкарахте акъла, и аз в момента съм се замислил за някое 325 TDS. И цялата работа изкочи от там че един познат от Австрия си купи такава преди има няма 6 месеца за 2.5k Euro. Изках неговата но пича много е довелен и не иска да ми го даде. И аз взех да си мился
, щом в Австрия вървят на 2,5к (5000 лв) където колите са по скъпи от германия, то тука при нас като пристигнат да е на 6000-6500 лв (горе долу ще си има печалба който е докарал колата), да же в мобилето срешнах доста добри като пари оферти(не знам наистина за състоянието) ето една например http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

- iceman318tds
- Потребител
-
op
swh_bmw и аз това им казвам те не вярват,колите дето са нов внос са евтини защото не е направил номера + гражданска около 150лв не се е набутал за друго квото и да било човека я вкарва без да е правил нищо по нея още с транзитни номера и гледа да я продаде с 1000-1500лв печалба /говоря за частните лица,не за тия с автокъщите дето дерът кожи/ и му е чиста работата отива за друга
За това аз мисля ,че може да се намери и нещо по тънко само трябва да се потърси малко повече и по упорито
А че е най-добре да се вкара отвън няма спор,но знеш ли кво ще ти вкарат ако този дето ти вкара не е много твой човек,тук можеш при покупката да отидеш с майстор/ако продавача е навит да отидеш на диагностика и т.н./
А пичовете дето са си купили едно време BMW за 8к и са наляли в него още 2к и сега му търсят 9к много ще почакат някой да им купи 11 годишната кола за 9-10 000 лв
Излизат все нови и нови BMW-та 10,11,12 годишните колици колкото и добри да са ,който не ги е продал преди нова година сега трудно ще им вземе 9-10 000лева ако ще да е сложил незнам какво в тях тъй като според мен всеки който си купува кола не му пука за джантите и музиката гледа кола да я ОК после другото постепенно ще си го набави.
Това е мойто мнение
И съм 100% сигурен ,че и за 7 максимум 8 000лв ще намеря нещо добро
Само да го купя веднага ще пусна снимки , да видите какво съм си купил
Стискайте палци момчета и момичета/ако има
/
Времето ще покаже дали съм бил прав

За това аз мисля ,че може да се намери и нещо по тънко само трябва да се потърси малко повече и по упорито
А че е най-добре да се вкара отвън няма спор,но знеш ли кво ще ти вкарат ако този дето ти вкара не е много твой човек,тук можеш при покупката да отидеш с майстор/ако продавача е навит да отидеш на диагностика и т.н./
А пичовете дето са си купили едно време BMW за 8к и са наляли в него още 2к и сега му търсят 9к много ще почакат някой да им купи 11 годишната кола за 9-10 000 лв
Излизат все нови и нови BMW-та 10,11,12 годишните колици колкото и добри да са ,който не ги е продал преди нова година сега трудно ще им вземе 9-10 000лева ако ще да е сложил незнам какво в тях тъй като според мен всеки който си купува кола не му пука за джантите и музиката гледа кола да я ОК после другото постепенно ще си го набави.
Това е мойто мнение
И съм 100% сигурен ,че и за 7 максимум 8 000лв ще намеря нещо добро
Само да го купя веднага ще пусна снимки , да видите какво съм си купил
Стискайте палци момчета и момичета/ако има

Времето ще покаже дали съм бил прав

- Mollov
- Мародератор
-
Re: op
iceman318tds написа:според мен всеки който си купува кола не му пука за джантите и музиката гледа кола да я ОК после другото постепенно ще си го набави.
Никой не ти говори за музика и джанти, ми например за сменена предница, консумативи, застраховки и т.н.... които на теб после ще ти излезнат 1000лв и ще се чешеш там, дето не те сърби и ще цъкаш с език как така си я мислел за 6 бона, ми тя разбираш ли изведнъж ти стъпила на 7500 със всичко... и изведнъж разбираш, че тя всъщност ще ти стъпи с 500лв повече от колата на "Пешо", дето я давал за 7 бона, ма и с джантите и музиката... пък твойта е без музика и с стоманени, че и без капаци...

Вноса от вън си е далавера само когато познаваш "вносителя" и можеш да му вярваш... иначе си е голям риск, особено ако му я предплатиш и се надяваш да ти хареса нещо готино... щото квото ти докара - такова...
Покупката от BG има много повече предимства, за които мисля вече и сами се сещате...
- iceman318tds
- Потребител
-
и
Honzik
Напълно те разбирам и си ПРАВ,но мен така повече ме устройва аз да си сменя било то ремъци ,масла, да си направя застаховка ,номера и т.н. за 500-1000лв дори и за 1500лв
Тъй като ги нямам сега парите в брой а след това лека по лека ще си ги оправя нещата /както се казва от заплатка на заплатка
/
Та така...
Напълно те разбирам и си ПРАВ,но мен така повече ме устройва аз да си сменя било то ремъци ,масла, да си направя застаховка ,номера и т.н. за 500-1000лв дори и за 1500лв
Тъй като ги нямам сега парите в брой а след това лека по лека ще си ги оправя нещата /както се казва от заплатка на заплатка

Та така...
- Mollov
- Мародератор
-
swh_bmw написа:...колата на "Пешо", дето я давал за 7 бона, ма и с джантите и музиката...
не успях да отркия тази обява ако ти е под ръка прати линка да я разгледам.
Пешо го сложих в кавички, щото беше просто хипотетичен пример...

iceman... ясно.... доста хора правят като теб.. разчитат на максимално читава кола като я купят и после ако се наложи я правят малко по малко.... и това е вариант, ако си решил да инвестираш всички пари в самата кола при покупка... това също си има предимства

на БОРКО-ЧИПА колата ми изглеждаше пак добра 98(но май прочетох някаде че не вярно) за 8.000 лв.
Иначе като си смениш консумативите сам не ли е по сигурно и гарантирано от колкото да ти казват че всичко е сменено преди 1000 км.
но недей така с човек който търси BMW, като балък станах на сухо
Иначе като си смениш консумативите сам не ли е по сигурно и гарантирано от колкото да ти казват че всичко е сменено преди 1000 км.
Honzik :
Пешо го сложих в кавички, щото беше просто хипотетичен пример...
но недей така с човек който търси BMW, като балък станах на сухо

- Mollov
- Мародератор
-
Ти мани, ама има чат-пат Е36 318iS/320i, дето се пускат у форума за продажба... и не са лоши (на пръв поглед) и си имат тия неща... и са горе-доле на тая цена.. 

Re: op
iceman318tds написа:Момчета още не съм купил колата,чакам от работа да ми дадът една бележка да зема някой лев от банката ,че не ми достигат казаха до една седмица ще ми я дадът
Пак казвам ,когато го купя ще пусна снимки веднага с нова тема ,до 10-15 дни се надявам всичко да приключи за това давайте съвети
Благодарен съм на всички за полезните съвети
Братле, споко. Аз карам 318тдс-компакт от 2години и половина и нямам забележки от модела. За разхода колегите са много прави/въпреки коренно различните мнения/. Ти вземи впедвид, че както я караш така ще ти "харчи", не само гориво...
При покупка гледай какво се предлага с/у тази цена. Моята например беше блестяща.....но пък и скъпичка.
Купувай, сменяй редовно консумативите и си свиркай.
Пък като й се нарадваш и посъбереш повечко парички - има и по-напомпани БМВта.
Късмет при избора, щото и т'ва си трябва...
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5