АБС? Страннно,много странно...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- plamenianev
- Потребител
-
АБС? Страннно,много странно...
Здравейте.Не ми работи абс-а от както съм си купил колата...както и да е...та отивам на диагностика и пича ми вика-"Не мога да ти засека абс в системата"???ШАХ...Сменя си компа,буксите,абе 6 часа...разглоби колата направо и няма...После ми вика ела в понеделник,ще я гледаме от къде е...Е как няма ве пич...Той разкости цялата кола,и после ми казва че ще я гледа "по-обстойно"...Та въпроса ми беше дали някой се е сблъсквал с подобен проблем за да не я разглабят цялата,че вече ми е писнало от майстори разбирачи...Имам помпа,ел. блок-всичко...но не засича абс...Моля за ПОМОООООЩ...

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Засичането може да е пробелем в софтуеъра на пича. Ако колата ти е '96-та нема начин да не я засече. А иначе какво ти прави АБС-а? Щото той с диагностиката ще види каква грешка плюе компа на АБС, но после трябва да се търси проблемът...
П.П.: Компа на мотора и на климатроника излизат ли му на диагностиката?
П.П.: Компа на мотора и на климатроника излизат ли му на диагностиката?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- plamenianev
- Потребител
-
не...колата е 94...мотора и климата ги засича...н абс-а не ще...все си мисля че някой може да е имал подобен проблем,макар че този от диагностиката каза че му се случвало за първи път... 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- plamenianev
- Потребител
-
благодаря Ви за мненията,май ще се ходи в оторизиран сервиз...Сега няма много време и дано това не ми изиграе лоша шега...Благодаря Ви...

За да не може да ти хване АБС-а значи компа на същия ти е дал фира и съответно са ти извадили (или е изгоряла) лампата на таблото. Аз имах подобен проблем където и да ходих казваха "Немога да намеря модула на АБС-а". И се оказа че компа е здал багажа и все едно няма изобщо такава система. При мен самоче беше тежко щото е и с ASC+T и нема да ти казвам колко време търсих такъв модул.
Да се надяваме че не е от това.
Да се надяваме че не е от това.
10 мнения
• Страница 1 от 1