Гражданска отговорност ..
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Защо задаваш отговори. Ми проблема е ,че не изплащат както трябва на другата страна. В български имоти се застраховат Соц. возила. 

landikar написа:Оня дето ще ми тресне колицата и без това ще е в Български имоти
Наистина е много гаден момент или примерно да няма въобще гражданска ... какво те топли, че ще му напишат акт? Аз затова моята ще я направя при братлетата от БулИнс поне да му начупим кратуната ако се стигне до ПТП (недай Боже, на никого не го пожелавам)
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
chefo_E30 написа:В този ред на мисли кажете къде е най добре да се направи каско, щото наистина си е рисковано, ако те прасне някой без гражданска, то и да му счупиш главата после, ква файда? :uzi:
Ако съдя по ника ти и наистана караш Е30 - малко трудно ще му направиш каско

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Във Враца има една промоция, пир плащане на гражданската отговорност зареждаш гориво за 20 лв. по избор и веднага.
Цените не ги знам застрахователната компания е Армеец.
От 1300 до 1800 куб.см е 70лв. - 20лв. гориво та излиза 51лв. и това е доброволното ниво. Други тарифи не знам.
Цените не ги знам застрахователната компания е Армеец.
От 1300 до 1800 куб.см е 70лв. - 20лв. гориво та излиза 51лв. и това е доброволното ниво. Други тарифи не знам.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
LuBo1 написа:Защо задаваш отговори. Ми проблема е ,че не изплащат както трябва на другата страна. В български имоти се застраховат Соц. возила.
И мойто возило значи би трябвало да е соц

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Наистина е много гаден момент или примерно да няма въобще гражданска ... какво те топли, че ще му напишат акт?
За такива "пичове-тарикати" се грижат застрахователните компании и агенцията за застрахователен надзор. На не-виновния участник в ПТП се изплаща обезщетение от гаранционен фонд, който се поддържа от лицензираните застрахователни компании и е в размер на няколко десетки милиона лева годишно. Ти си взишаш парите от общия фонд, а след това той съди виновния да му възстанови изплатените на теб щети. Освен това полицаите му разкатават фамилията. Ама тая процедура е майка си и баща си. На никой да не му идва до главата

Never mistake motion for action...
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2