......
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Наистина когато се прибрах и прочетох искторията беше много късно вечерта и отново наистина съм обеден,че на няколко места спрях да дишам да не говорим,че през цялото време бях настръхнал!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Yojimbo написа:ati strike again
Ати!.... Че съм фенка на синьо бялата перка, то се знае, ама заради теб ще се опитам в най-скоро време да си купя едно и да му се кефя от сърце.. така сладко разказваш тръпката!

ati написа:
Бавно излезе от осветения гараж в тъмната и необятна нощ. Фаровете му осветяваха закъснели пешеходци, най-често гушнати и усмихнати двойки, забързани някъде из собствения си свят. Но какво става, когато един свят, съставен от двама биде разкъсан? Дали като половин кълбо, откъснато през средата всичко, което е било вътре се излива навън, оставяйки привкус и следи от скорошното си съществуване?
Ти си си сбъркал професията, приятелю!

Да караш Peugeot е страст!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хех,
благодаря за топлите думи, Ева:)
Надявам се все пак да си вземеш нещо синьо-бяло заради поривите, които предизвиква то самото у теб, не заради това, което съм написал;)
Дам, харесва ми да пиша, но си мисля, че когато човек пише той трябва да има какво да каже на света, а аз съм все още прекалено зелен.....
но времето е пред мен:)
Ати
благодаря за топлите думи, Ева:)
Надявам се все пак да си вземеш нещо синьо-бяло заради поривите, които предизвиква то самото у теб, не заради това, което съм написал;)
Дам, харесва ми да пиша, но си мисля, че когато човек пише той трябва да има какво да каже на света, а аз съм все още прекалено зелен.....
но времето е пред мен:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3