Една глупост...
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
cherry_dream написа:Ако наистина толкова много я обичаш, поговори с нея, обясни й ,че се разкайваш за това,което си направил,кажи й колко много държиш на нея и ,че тя е изключително важна част от твоя живот.А ако тя наистина държи на теб,ще ти прости за глупостта.
и какво става? означава да си сложи каишка на врата и капаци на очите и ушите

cherry_dream написа:Но да ти кажа честно по-добре се опитай да я преодолееш![]()
тука съм 100% за

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Бате, по-добре изчакай да ти мине болката - за един месец ще се оправиш, но просто няма смисъл да се правиш на "парцал" и да и ходиш след г*за, и са мо да се излагаш

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
BMW lover написа:Напиши и една картичка , купи и два парфюма и роза , и обратно при нея![]()
Само не се предавай

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
BMWALPINA написа:Бате ще ти е кофти известно време, но после няма да ти пука много.
п.с. ти добре че нея не си я хвърлил

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Решил съм въобще да не се занимавам повече с нея, без значение дали ще ми е трудно или лесно. Лошото е, че сега като станах си помислих, че нея вече я няма в моя живот и ми стана много криво. Ще видя как ще се чувствам без нея и ако не мога без нея, в което силно се съмнявам, ще я потърся.
Знам че ще има много като нея, но все пак любовта си е любов и това, че сега ме боли не значи, че ще е така винаги. Поне и показах, че при мен тези неща не вървят, та дори и да се съберем, когато тръгне да прави нещо ще си спомни "веселата" ситуация...
Яд ме е малко за родителите и, защото те бяха наистина свестни хора и се държаха повече от добре с мен... 

WilliamsF1Team написа:Решил съм въобще да не се занимавам повече с нея, без значение дали ще ми е трудно или лесно. Лошото е, че сега като станах си помислих, че нея вече я няма в моя живот и ми стана много криво. Ще видя как ще се чувствам без нея и ако не мога без нея, в което силно се съмнявам, ще я потърся.Знам че ще има много като нея, но все пак любовта си е любов и това, че сега ме боли не значи, че ще е така винаги. Поне и показах, че при мен тези неща не вървят, та дори и да се съберем, когато тръгне да прави нещо ще си спомни "веселата" ситуация...
Яд ме е малко за родителите и, защото те бяха наистина свестни хора и се държаха повече от добре с мен...
а така, и без тва звучеше като да е голема шъврънтия

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Какво да ви кажа... такива сте вие мъжете, все нещо ви дразни, нервирате се за дребни неща, за кифли тука стана въпрос... докато не се научите да се държите като големи, цивилизовани хора и да разберете че 2-та парфюма и розата няма да оправят нещата все ще ви е кофти и все ние ще сме виновни за глупостите ви!
Тук е момента да кажа че нямам нищо против мъжете и не се опитвам да правя някакво разделение на полове, даже напротив - просто понякога идва момента когато ти писва от всичко и си го изкарваш на най-близките хора!
Аз подкрепям всички онези които ти казват да поговорите, кажи всичко което ти тежи, защото не смятам че това тя да знае как се чувстваш ще те направи по някакъв начин зависим или по-малко мъж и дано всичко да се оправи и нещата да са ОК! Успех!
P.S: И все пак, ако нищо не стане - Никога и с никоя друга няма да е същото!!! Може само да се надяваш да е по-добре!

Тук е момента да кажа че нямам нищо против мъжете и не се опитвам да правя някакво разделение на полове, даже напротив - просто понякога идва момента когато ти писва от всичко и си го изкарваш на най-близките хора!

Аз подкрепям всички онези които ти казват да поговорите, кажи всичко което ти тежи, защото не смятам че това тя да знае как се чувстваш ще те направи по някакъв начин зависим или по-малко мъж и дано всичко да се оправи и нещата да са ОК! Успех!

P.S: И все пак, ако нищо не стане - Никога и с никоя друга няма да е същото!!! Може само да се надяваш да е по-добре!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMWALPINA написа:Бате ще ти е кофти известно време, но после няма да ти пука много.
п.с. ти добре че нея не си я хвърлил

Марто, ще отмине...
и ние се карахме и се биехме, пък сега сме си наред

смело и не падай духом
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Andronoff
- триногата
-
Има един лаф - заради п*тка, п*утка не ставай!
Важи с пълна сила!
Ся си мислиш, че който ти казва "остави я" му е лесно да го каже, щото не е на твое място, ами прав си, лесно е, затова и аз казвам - остави я! Тя ако е стока ще те потърси (в моя случай беше след 3 месеца, ама го направи
)
Още един лаф - претоплен боб - демек никога няма да е същото, от опит казвам пак
Недей в никакъв случай да й лазиш в краката и да й лижеш г*за, щото на тях тогава им е хубаво, чустват се велики, силата е в тях (дей хев да повер!)
Хвани си някоя хлапачка с цел да я дразниш, гледай да те забелязва, да знае пикантни подробности за теб и хлапачката..
Е тогава ще й се пукне п*тката от яд! Клекопикаещи... Не всички са такива, ама някои модели могат да ти причинят щети, които никое каско няма да покрие 
Важи с пълна сила!

Ся си мислиш, че който ти казва "остави я" му е лесно да го каже, щото не е на твое място, ами прав си, лесно е, затова и аз казвам - остави я! Тя ако е стока ще те потърси (в моя случай беше след 3 месеца, ама го направи

Още един лаф - претоплен боб - демек никога няма да е същото, от опит казвам пак

Недей в никакъв случай да й лазиш в краката и да й лижеш г*за, щото на тях тогава им е хубаво, чустват се велики, силата е в тях (дей хев да повер!)
Хвани си някоя хлапачка с цел да я дразниш, гледай да те забелязва, да знае пикантни подробности за теб и хлапачката..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Andronoff написа:Има един лаф - заради п*тка, п*утка не ставай!
Важи с пълна сила!![]()
Ся си мислиш, че който ти казва "остави я" му е лесно да го каже, щото не е на твое място, ами прав си, лесно е, затова и аз казвам - остави я! Тя ако е стока ще те потърси (в моя случай беше след 3 месеца, ама го направи)
Още един лаф - претоплен боб - демек никога няма да е същото, от опит казвам пак![]()
Хвани си някоя хлапачка с цел да я дразниш, гледай да те забелязва, да знае пикантни подробности за теб и хлапачката..Е тогава ще й се пукне п*тката от яд! Клекопикаещи... Не всички са такива, ама някои модели могат да ти причинят щети, които никое каско няма да покрие

- Andronoff
- триногата
-
ДаниД написа:Andronoff написа:Има един лаф - заради п*тка, п*утка не ставай!
Важи с пълна сила!![]()
Ся си мислиш, че който ти казва "остави я" му е лесно да го каже, щото не е на твое място, ами прав си, лесно е, затова и аз казвам - остави я! Тя ако е стока ще те потърси (в моя случай беше след 3 месеца, ама го направи)
Още един лаф - претоплен боб - демек никога няма да е същото, от опит казвам пак![]()
Хвани си някоя хлапачка с цел да я дразниш, гледай да те забелязва, да знае пикантни подробности за теб и хлапачката..Е тогава ще й се пукне п*тката от яд! Клекопикаещи... Не всички са такива, ама някои модели могат да ти причинят щети, които никое каско няма да покрие
![]()
![]()
Олигофрен
![]()
баси коментара.. ако не бяха тия ухилените, щях да се засегна

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4