Какво ви е мнението за 318 те де ес 90к.?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
kluves написа:Hristo написа:правете разлика м/у градско и софииско:)
напълно си прав колега.мисля дали не е лошо като се говори за разход непременно да се вкарва освен градското и това:софийски разход.щото с тоя трафик вярно разликите в разходите са огромни.
прав си колега има разлика от град до град
даже като цяло темата е излишна
зашо ли .. ми помисли малко
какво значи некои да ми каже колко ще харчи ?!
баба ванга вече я няма

реално това е най икономичния модел .. с 2 думи
от там нататък колко я настъпваш толко ще харчи така че тея постове само ще объркат пича ... то си има каталози там е написано колко ТРЯБВА да харчи .. но колко е найстина е друг въпрос така че никои не може да му каже с точност .. просто информативно е хубаво да се знае колко е разликата между тоя модел и останалита пък тои да си прави сметка .. и това по книжка а на живо ще е поне 1-2 отгоре
защото виждаш едни казват 5/100 друг 10 и той едва ли ще схване колко е найстина мога да му кажа че поне няма да е над 10 .. докато при бензинките дори и 316ката си ги прави ако се настъпва в града

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Разликата между 318тдс и 325 тдс и на дълги и на градско си е 2 литра.
Ако и двата автомобила се карат нормално,но ако мислиш,че под 7.5-8 ще го свалиш в София - просто забрави
325 ТДС ще дава 9.5-10.5 зависи от натискането,но ако натискаш 318 тдс трудно ще извадиш вървеж дори близък до леко каран 325 тдс.
За това по големия мотор е по добър и по надежден.
Мой съвет е да не гледаш толкова годината на колата а състоянието
Защото това е пълна глупост да мислиш че като е по нова ще е по запазена и по лесно продаваема.
На практика в външния вид на колата няма разлики (изключваме фейс лифта - който евентуално може да раличи ценител на модела) .
Та какъв е смисъла да вземеш гробник 97 за 8к.
Като за тия пари можеш да вземеш 95със всички екстри гледана от някой маниак
Замисли се това не е голф.БМВ трудно се продава по добре да вземеш нещо читаво и да му се радваш дълго време
Ако и двата автомобила се карат нормално,но ако мислиш,че под 7.5-8 ще го свалиш в София - просто забрави

325 ТДС ще дава 9.5-10.5 зависи от натискането,но ако натискаш 318 тдс трудно ще извадиш вървеж дори близък до леко каран 325 тдс.
За това по големия мотор е по добър и по надежден.

Мой съвет е да не гледаш толкова годината на колата а състоянието

Защото това е пълна глупост да мислиш че като е по нова ще е по запазена и по лесно продаваема.
На практика в външния вид на колата няма разлики (изключваме фейс лифта - който евентуално може да раличи ценител на модела) .
Та какъв е смисъла да вземеш гробник 97 за 8к.

Като за тия пари можеш да вземеш 95със всички екстри гледана от някой маниак

Замисли се това не е голф.БМВ трудно се продава по добре да вземеш нещо читаво и да му се радваш дълго време

- iceman318tds
- Потребител
-
op
Момчета още не съм купил колата,чакам от работа да ми дадът една бележка да зема някой лев от банката ,че не ми достигат казаха до една седмица ще ми я дадът
vld и ти си прав ,но трудно се намира някой който си подържа колата да я даде за толкова малко кинти,освен ако не си е купил по новия модел на BMW
bam_bam Обещавам като си купя колата веднага да пусна една тема + снимки и да ви кажа от къде и как съм я взел и за колко пари
А между дръгото да ви питам когато се купува BMW tds освен дали пали какво друго се гледа ако продавача даде бих я закарал на диагностика ,но незнам дали ще се съгласи
bam_bam А ти за кой модел BMW говореше дето харчи малко градско когато не го ръчкаш а когато му даваш газ върви яко моля те напиши модела
Пак казвам ,когато го купя ще пусна снимки веднага с нова тема ,до 10-15 дни се надявам всичко да приключи за това давайте съвети
Благодарен съм на всички за полезните съвети
vld и ти си прав ,но трудно се намира някой който си подържа колата да я даде за толкова малко кинти,освен ако не си е купил по новия модел на BMW
bam_bam Обещавам като си купя колата веднага да пусна една тема + снимки и да ви кажа от къде и как съм я взел и за колко пари
А между дръгото да ви питам когато се купува BMW tds освен дали пали какво друго се гледа ако продавача даде бих я закарал на диагностика ,но незнам дали ще се съгласи
bam_bam А ти за кой модел BMW говореше дето харчи малко градско когато не го ръчкаш а когато му даваш газ върви яко моля те напиши модела
Пак казвам ,когато го купя ще пусна снимки веднага с нова тема ,до 10-15 дни се надявам всичко да приключи за това давайте съвети
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Re: op
iceman318tds написа:Момчета още не съм купил колата,чакам от работа да ми дадът една бележка да зема някой лев от банката ,че не ми достигат казаха до една седмица ще ми я дадът
нямам идея за кои модел става въпрос .. не мисля даже че има такава кола .. малко градско пак като я настъпиш върви зверски

както и да е не го мисли вече зимаи печката и си свиркай .. ако ти е малко има една друга тема за чипове леееко ще си оправиш проблема и ще си доста очарован

влд ... днес гледахме пазара по дупница .. само едно 325тдс комба ми хвана окото доста добре изглеждаше и беше 97-98 май вътре запазена сички белези за нови години само една лека забележка на капака и се продаваше за 8700 мисля .. като смъкне малко сметай колко ще стане .. а и човека я запали и звучеше добре така че на 1во четене не беше зле но все пак комба

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
iceman318tds написа:
Няма такова нещо "дали ще се съгласи" - ако ти продава читава кола ще се навие да я карате където искаш.... ако се дърпа и ти отказва - зарежи я... има голяма вероятност нещо да не е много наред

bam-bam написа:iceman318tds написа:Момчета още не съм купил колата,чакам от работа да ми дадът една бележка да зема някой лев от банката ,че не ми достигат казаха до една седмица ще ми я дадът
нямам идея за кои модел става въпрос .. не мисля даже че има такава кола .. малко градско пак като я настъпиш върви зверски
както и да е не го мисли вече зимаи печката и си свиркай .. ако ти е малко има една друга тема за чипове леееко ще си оправиш проблема и ще си доста очарован
влд ... днес гледахме пазара по дупница .. само едно 325тдс комба ми хвана окото доста добре изглеждаше и беше 97-98 май вътре запазена сички белези за нови години само една лека забележка на капака и се продаваше за 8700 мисля .. като смъкне малко сметай колко ще стане .. а и човека я запали и звучеше добре така че на 1во четене не беше зле но все пак комба
Че е36 комби не е грозно даже напротив.

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
M3CSL написа:bam-bam написа:iceman318tds написа:Момчета още не съм купил колата,чакам от работа да ми дадът една бележка да зема някой лев от банката ,че не ми достигат казаха до една седмица ще ми я дадът
Че е36 комби не е грозно даже напротив.
да прав си комбито си е комби

неможе да се сравнява с седана или купето .. некак си е36 комба няма вид колко по новите комбита .. поне за мен
пък и не знам пича дали не е женен и дали няма някое куче за возене .. може да му пасне идеално

- iceman318tds
- Потребител
-
op
bam_bam в Дупница има ли къде да се направи диагностика на колата,тъй като съм гледал едно предаване по БНТ ,че там са най-евтините коли в България
- Mollov
- Мародератор
-
Там са по-евтини, щото повечето автовози там (и в още няколко други града) "акостират".... и доста от "джамбазите" на Горубляне "пазаруват" от там и докарват по-читавите коли в София и естествено им дигат цената.... затова е нормално от Дупница да вземеш кола с 500 и дори 1000лв по-евтино (стига цената на колата да не е 3500лв)... там има още едно предимство - можеш да видиш много тъкмо пристигащи автовози (ако се мотаеш цял ден) и да си харесаш директно свалена от -воза кола....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
iceman318tds написа:bam_bam в Дупница има ли къде да се направи диагностика на колата,тъй като съм гледал едно предаване по БНТ ,че там са най-евтините коли в България
бегай далече от Дупница .. то верно всички зареждат от там но ти казах 1во няма БМВта явно никои не ги харесва трудно се продават 2ро имаше такива кочини .. даже имаше едно за 4 бона с 1000 дефекта

и само тдс-а хвана око така че по скоро търси на друго място за момента там няма нищо

а за преглед да каже митака ... но аз 1 път пробвах да зема само ВИН-а на едно и продавача вика не давам ти може нещо да направиш

в крайна сметка ти какво реши да си взимаш ?

- iceman318tds
- Потребител
-
op
Ми за сега съм се спрял на 318tds,но нали трябва да го видя пробвам ще видя яко искочи нещо изгодно ще се позамисля,мисля да взема около 7 000лв максимум и да тръгна да оглеждам пък квото стане ,ако не намеря читаво BMW ще му мисля
Пък квото излезе без кола няма да се прибера
За сега така мисля
Мерси за съветите на всички,като купя ще пиша пожелайте ми късмет в търсенето на читаво BMW
P.S.Гледах 318i,320i и 325tds ,но са им много високи цените ,не са за бедняк като мен, вие ако чуете готина оферта пишете в тази тема аз я проверявам всяка вечер
Пък квото излезе без кола няма да се прибера

За сега така мисля
Мерси за съветите на всички,като купя ще пиша пожелайте ми късмет в търсенето на читаво BMW
P.S.Гледах 318i,320i и 325tds ,но са им много високи цените ,не са за бедняк като мен, вие ако чуете готина оферта пишете в тази тема аз я проверявам всяка вечер
- Mollov
- Мародератор
-
iceman318tds написа:
Всичко според желанията ти... ако искаш много екстри и чудеса - нямаш шанс за 7 бона.... а да очакваш някой точно на теб да ти даде нещо на оферта - малко вероятно...

Иначе тия 7 бона от тях си задели 1000 за неминуемите "след покупката" разходи... каско-маско, коМсумативи и други такива далавери

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:iceman318tds написа:
Всичко според желанията ти... ако искаш много екстри и чудеса - нямаш шанс за 7 бона.... а да очакваш някой точно на теб да ти даде нещо на оферта - малко вероятно...
Иначе тия 7 бона от тях си задели 1000 за неминуемите "след покупката" разходи... каско-маско, коМсумативи и други такива далавериЗа 6 бона мисля, че можеш да намериш нещо читаво до '94 година... не повече... или някой от форума, дето продава своята и си навит да й махне шукаритетките... яки джанти и други глезотии...
тука може ли малко да те поправя .. наскоро 1 познат си доиде от германия били за коли и като видел какви са цените там го псувах цел ден че не е зел 2-3 е36ци ... говореше ми за цени около 2-3 макс еуро и то коли 96-97

иначе си прав тука кошниците почват от 5 бона и са 92-94
така че за търсача .. земи си намери хора къде патуват за коли и си докарай от там една

- Mollov
- Мародератор
-
Ае.... дори и там за 3k еуро читава с екстри '97-98 не можеш да вземеш... виж за 5k по-вероятно.... с екстрите му и чудеса....
Иначе сега навиваме с един приятел един друг приятел да си купи Е36... за 4k лева човек може да му я докара.... 93-94 без клима и някви лудница екстри... ма запазена.. и е E36 все пак, не дръгливия му Ford Orion, дето.... айде не ми се говори
Иначе сега навиваме с един приятел един друг приятел да си купи Е36... за 4k лева човек може да му я докара.... 93-94 без клима и някви лудница екстри... ма запазена.. и е E36 все пак, не дръгливия му Ford Orion, дето.... айде не ми се говори

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5