Една глупост...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Една глупост...

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Мар 2007, 3:03

Момчета, направих поредната глупост...Знам че това което ще напиша в следващите няколко реда не е за автофорум, но просто не може да не си го кажа...

Та така...Случката е прясна отпреди 2-3 часа. Седях си аз в приятелката ми както всеки ден, но ми стана леко тъпо, че утре (вече днес) заминавам за Германия, пуснах си музика и легнах...Лежах си и ми беше криво. Честно казано очаквах поне малко разбиране от моята екс-приятелка, но тя започна да ми сменя музиката и ми каза, че и било писнало от моите глупости. В момента нещата са такива, че изведнъж на главата ми се струпаха доста неща и то все лоши така че просто нямаше право да ми каже такова нещо... :!: Плюс това в последната седмица наблюдавах отвратителното и държание към мен и малко ми се беше понасъбрало... И какво стана днес :arrow:

Съвсем случайно видях чата и с един мухльо, който ако го видя някъде просто жална му майка, но както и да е...Видях го и след като ми беше казала, че и писнало от моите глупости и дръпнах една лекция точно за прословутия и чат, но тя с цялата си наглост ми каза че няма да ме слуша. Продължих, тя каза че ще излезне, отново продължих и тя вече наистина излезна. От там вече бях повече от бесен и първото нещо, което видях бяха 2 парфиума и други вещи и се започна глупоста ми... :evil:
Извадих ги от опаковките и ги изхвърлих през прозореца и двата парфиума, взех една роза и я разкъсах, набарах и някаква картичка и нея скъсах и я метнах... Отидох в хола където бяха родителите и и им казах, че към тях запазвам същите топли чувства, но не мога да поддържам повече каквито и да било взаимоотношения с дъщеря им и си тръгнах... Сега след като мина малко време стоя и си мисля каква селяния и простотия съм сътворил...
Наистина знам, че не съм способен да направя такова нещо, но ето че се случи. Просто не знам какво ме накара да го направя, но това по никакъв начин не ме управдава...
Знам, че това което направих е пълна простотия и е доста крайно, но просто така го почувствах. Обичам я много, това е факт. От тук нататък ще ми е много трудно без нея. Постоянно ми е в главата, постоянно ми е в мислите, но знам че това което стана е непоправимо.
Искам да подчертая, че това не го пиша за да се изкарам най-фаталния тук, защото знам че ще има и хора които ще си го помислят. Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих но не мога да върна времето назад...
Този период беше най-щастливия в живота ми и изпитвам неуписуема болка.

Тайно се надявам да има начин да си я върна отново, но знам че това е почти невъзможно... :( :confused:

Благодаря ви за разбирането... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 03 Мар 2007, 3:14

Кофти, ама на секи се случва в даден момент да прави такива неща ;) Ако има с нещо да помогна съм на среща ;)
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Re: Една глупост...

Мнение от Eliana » 03 Мар 2007, 3:15

WilliamsF1Team написа:Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих

Ами кажи й го. Често в яростта си човек прави грешки, за които след няколко минути съжелява. Може би и двамата сте изнервени от факта, че ще ви дели голямо разстояние и затова постъпките и на двама ви са били погрешни. Едва ли 2 парфюма, картичка и роза могат да сложат край на всичко и то окончателно.
Всичко е поправимо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Мар 2007, 3:21

ДаниД написа:Кофти, ама на секи се случва в даден момент да прави такива неща ;) Ако има с нещо да помогна съм на среща ;)

Да, но не трябваше да се случва точно сега... :confused: Чакат ме 2500км в едната и още толквоа в другата посока, като навръщане ще съм сам в колата и ми е много интересно за какво ще мисля през цепия път...
Eliana написа:Ами кажи й го. Често в яростта си човек прави грешки, за които след няколко минути съжелява. Може би и двамата сте изнервени от факта, че ще ви дели голямо разстояние и затова постъпките и на двама ви са били погрешни. Едва ли 2 парфюма, картичка и роза могат да сложат край на всичко и то окончателно.
Всичко е поправимо...

Да, но просто ако на мен ми се случи подобно нещо, ще съм крайно разочарован и едва ли ще дам втори шанс, а проблема е че той вече не е втори, а е десети...Просто незнам. Ще се прибягва май до доста, доста по-сериозни мерки и все по-голяма настъпателност. Не мога да си представя живота ми без нея поне на този етап от него, така че няма какво да мисля, ще се хвърлям и това е... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Мар 2007, 3:37

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Мар 2007, 3:57

Fking написа:http://www.teenproblem.net/f/index.php

Искам да подчертая, че това не го пиша за да се изкарам най-фаталния тук, защото знам че ще има и хора които ще си го помислят. Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих но не мога да върна времето назад...
Мислиш ли, че не знам за сайта, който си посочил... :?: Само че проблемите ми в момента са на много по високо ниво... :!: :!: :!: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Мар 2007, 9:20

Бате, ПЪЛЕН НАПРЕД!
Щом кифлата ти прави морафети - не е за теб ;)
бях го казал и на някой друг - паднеш ли в краката на някоя неподходяща жена, ще те съсипе ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 03 Мар 2007, 10:06

---Много кофти наистина. :( Сжалявам за случилото се.Опитай се по всякакъв начин да покажеш истинските си чувства към нея.Не искам да те упреквам,но си написал че се карате и събирате не веднъж.Причината не е само в нея или теб.А и в двамата.Поговорете си за тези проблеми и се опитайте да ги изчистите.Надявам се всичко да се оправи.Успех и стискаме палци. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 03 Мар 2007, 10:21

Stanchev написа:Бате, ПЪЛЕН НАПРЕД!
Щом кифлата ти прави морафети - не е за теб ;)
бях го казал и на някой друг - паднеш ли в краката на някоя неподходяща жена, ще те съсипе ;)
аз съм за същия съвет...пълен напред ,пък и имай впредвид че има още доста много жени (и аз съм бил преди в подобна ситуация и като се извиниш и дори привидно си оправите отношенията..повярвай ми ще е временно)затова издирвай си новото момиче...пък не се знае ;) може да се окаже новата ли любов! ;) :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 03 Мар 2007, 11:07

Сега в Германия ще се запознаеш с някое готино момиче и ще ти мине.
Не е хубаво да ходиш да и се молиш, че после няма да е като преди.
Трябва да имаш малко самочувствие, пък тя ако толкова е приритала за теб, тя ще те потърси.
Още един съвет, като се върнеш донеси някви подаръчета на баща и и майка и. На нея по-добре недей.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Мар 2007, 11:32

Бате ще ти е кофти известно време, но после няма да ти пука много.

п.с. ти добре че нея не си я хвърлил :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 03 Мар 2007, 11:36

жени бол,под път и над път ... е верно 4е пове4ето от тях за освен за е**не за друго неставт(някои и за това нестават дори) .... ще си намериш друга все пак си на 18-19г :) още колко ще смениш...
животът продължава,гледай само напред и никога назад ...
4овек ако е по умен се у4и от грешките на другите ако ли пък не,то от собствните си грешки се у4и ...
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 03 Мар 2007, 12:35

Това с момента на ярост ми хареса :D Все пак колкото и да я обичаш няма да я оставяш да ти се качва на главата :winky: Иначе едно извинение може да свърши работа тъкмо имаш повод да и купиш нов парфюм и роза :lol:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 03 Мар 2007, 12:39

Ако наистина толкова много я обичаш, поговори с нея, обясни й ,че се разкайваш за това,което си направил,кажи й колко много държиш на нея и ,че тя е изключително важна част от твоя живот.А ако тя наистина държи на теб,ще ти прости за глупостта.
Но да ти кажа честно по-добре се опитай да я преодолееш ;)
Dare To Dream

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 03 Мар 2007, 12:41

Гледай напред! Ясно е, че известно време ще ти криво, но живота не приключва! И ако все пак искаш да поправиш нещата... "Море от любов" (майка ми вика, че помагало, а тя е лекар :mhihi: ) ;)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

Следваща

Назад към Извън Темата