сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 01 Мар 2007, 12:36

Мерси , Мерси , Честита и от мен на всички !!! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 01 Мар 2007, 14:14

Честита и от мен ,бъдете живи и здрави!!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 01 Мар 2007, 20:22

Хей Честита Баба Марта :) и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени ;) :winky: :winky: :winky:
º¤º¤º¤º™ ∑vε®γЋϊņğ ĩş PöşŞϊb£ė ™º¤º¤º¤º

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 01 Мар 2007, 20:23

Хей Честита Баба Марта :) и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени ;) :winky: :winky: :winky:
º¤º¤º¤º™ ∑vε®γЋϊņğ ĩş PöşŞϊb£ė ™º¤º¤º¤º

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 01 Мар 2007, 21:38

Ехе, колеги, Шушу вече порасна :D Да си жива и здрава, миличка. Много здраве, щастие, красота няма да ти пожелавам, защото ти си я имаш ;) и Честита Баба Марта от/на всички :)

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 01 Мар 2007, 23:40

ЧБМ на всички ;) !!!
:чрд: :чрд: ЧРД на патерица ShuShu® всичко най... и весело изкарване в Събота :bchug: :drink: :drinking: :guitarist: :have one:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 01 Мар 2007, 23:41

YAVOR-BMW написа:Колеги,съжалявам,че не съм в България да ги разпорим смешниците но след месец съм на линия и ги мятаме :!: Краси да не скромничи,че неговото бяга повече от мойто :!: Лека,успех на всички :!: Стискам палци и пишете как се представяте :!: БМВ-ЗАВИНАГИ :!: :!: :!:

Недей да съжаляваш, че не си тука. Като дойдеш ще видиш как е ;]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 02 Мар 2007, 9:57

Mr.President кой както си го направи 8)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 02 Мар 2007, 11:34

ShuShu® написа:Хей Честита Баба Марта :) и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени ;) :winky: :winky: :winky:

Искам и аз да дойда , може ли :?: :чрд: :drinking: :yammy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 02 Мар 2007, 11:54

DK krasi написа:Mr.President кой както си го направи 8)

Адаш така си е. Събота на Чернево ли ще сте се ходи или някой ще измисли нещо друго ? Тоя път може да дойда да се съберем повече, че като гледам предния път на лука много малко бими бяхме.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 02 Мар 2007, 12:47

Дон Ицо чувствай се поканен!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: !между другото дайте да се разберем кога ще се ходи,заедно ли ще тръгваме в колона или две :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 02 Мар 2007, 12:55

Имам едно предложение . Да дойдете довечера в 21:00 на магистралата . Аз ще съм там заради калибрата . Тоя път обещавам да не закъснявам . Даже ше отида по - рано . Пък там ще се разберем за събота . ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 02 Мар 2007, 15:48

Ми аз и малкия фен ще опитаме да дойдем но ако пропуснем моля да бъдем извинени! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E36 1.8i
Детайли за колата: комби

Мнение от Калъфа » 02 Мар 2007, 18:14

Icco® написа:
ShuShu® написа:Хей Честита Баба Марта :) и имам предложение към Фен Клубът на BMW вчера имах рожден ден който ще отпразнувам в събота... ако се чудите къде да ходите на Сбирка заповядайте на фичоза в хотел "Арсенал" с част от компанията съм говорила и ще дойдат,а всички останали с който не съм да се чувстват поканени ;) :winky: :winky: :winky:

Искам и аз да дойда , може ли :?: :чрд: :drinking: :yammy:
Ейййй МОРМОТ!!!!!!!!!!!!! чччччччччшшшшшшшшшшшш!!!!!!! Правя ти за първи и последе път забележка....Ице.Ицомби.... ади молята като сагаш там отдолу готините парчета да им слагаш и по един линк,4е на нас простосмъртните ни е мноооооо трудно да ги търсим....ади опъвам два пушака че да неса ядосвам.Довечера и аз съм на магистралата :weed: :weed: :weed: :weed: :weed:

Потребител
Аватар
Кара: e46 320D, A
Мечтае да кара: e92, M

Мнение от fle » 03 Мар 2007, 6:17

Ъммм .. ЧБМ на всички и от мен .. Шушу .. на теб .. искам да ти пожелая да можеш да имаш всичко което пожелаеш .. - сега и веднага ;) нали това
беше важното ..? :) и ест. здраве,щастие,любов,късмет .. и като станеш много богата от тези пожелания да ми купиш една нова кола по мой избор :)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия