пътна полиция
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
ааа и мен един път един тиквеник ми вика това върви ли ... и аз ами да понаварвява ама кой ти я купи викам ами 80 % сам ... Аа и как събра пари е та ти си много млад ... Еми как шматка като това ми беше фикс идеята от повече от година ... 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Andronoff
- триногата
-
Темата трябваше да има и анкета -
Колко сте "черпили" пътна полиция:
0лв
10-20лв
20-50лв
50-100лв
100+лв
То май всички сме бутали рушвети
Аз като си купих колата бях с изтекли транзитни номера.. ми бутнах, кво да се прави.. Те си имат за цел да ти намерят провинение и да почнат да те плашат с думи от сорта "за 6 месеца ще ти земеме книжката и 500 до 1000 лева акт" (примерно) и ако не познаваш добре ЗДвП, се стресираш и буташ..
Но има нагляри (като в моя случай), които казват "ти луд ли си, да си слагам главата в торбата за 20 лева?" ...
Колко сте "черпили" пътна полиция:
0лв
10-20лв
20-50лв
50-100лв
100+лв
То май всички сме бутали рушвети

Аз като си купих колата бях с изтекли транзитни номера.. ми бутнах, кво да се прави.. Те си имат за цел да ти намерят провинение и да почнат да те плашат с думи от сорта "за 6 месеца ще ти земеме книжката и 500 до 1000 лева акт" (примерно) и ако не познаваш добре ЗДвП, се стресираш и буташ..
Но има нагляри (като в моя случай), които казват "ти луд ли си, да си слагам главата в торбата за 20 лева?" ...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
?
Бате аз пък им бегам, ама не щото немам 10-20 лв. ами да видя кво ше правят. Тръпката е страшна. Досега само 1 път са тръгвали след мен със сирените и няма да забравя как след 200 м. имаше друга патрулка пред мене. Е тогава с кеф си ме глобиха и то четворно:-)
ма не съжалявам де.
ма не съжалявам де.

ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
аз пък не съм им бутал нито лев...и не са ми взели книжката...
заради хора, които им дават се крият из храстите...защото знаят, че ще получат пари на ръка. ако никой не им дава няма да имат полза да стоят в храсталака зад завоя вместо на видимо място в опасен участък за да карат хората бавно...
от там идва цялата тъпотия.
поне така си мисля.
заради хора, които им дават се крият из храстите...защото знаят, че ще получат пари на ръка. ако никой не им дава няма да имат полза да стоят в храсталака зад завоя вместо на видимо място в опасен участък за да карат хората бавно...
от там идва цялата тъпотия.
поне така си мисля.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Ама
Следващия път като те спрът ти пак ще им дадеш спрете корупцията аз досега никога не съм им давал имам 3 акта за превишена скорост и маи 2 фиша ама пари не са получели или се правя на
то не че не съм
ама тва е друго така че никви пари за тия.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: aa
baby_bmw написа:точно като си купих рав4ето един пидираст със жълта жилетка ме спира точно преди входа за Монтана и ми вика
Вий зищо карате толкоз бързо?
(визирайки 60км)
и аз се направих че не го чувам,искам даим го върна за тва дет ме спираха 5 пъти сф-монтана
Внимавай какво пишеш защото и във форума си имаме "един пидираст със жълта жилетка" от Монтана и няма да му стане много драго като прочете тези твои думи.
baby_bmw написа:И той ми повтаря като папагал 3 пътии накрая му викам ами аз не съм оттука замалко сум и газ........и да ме няма.изкефих се най-много че повтара като папагал милият.
Да не говорим че даже сигурно не се сетил да види номера,(който беше кален![]()
)
И един мармот завиваше шоколада....

Те полицаите никога не гледат номера, особено когато се опитваш да им избягаш

baby_bmw написа:И им викам ми тои мъжа ми е племенник на Киро Апонеца.и тоя ме пусна.СТРАХЛИВЦИ!!!!!!!!!
Значи момчето за което се оплакваше, че те е ударило с БМВ в една друга тема (става дума за Спартак - син на Японеца) е братовчед на мъжа ти. Какъв е тогава проблема или не можеш да си гледаш родата

Айде със здраве и хас ми пеле

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
X-citer написа:Виждам, че добре ме разбираш![]()
Та по този повод: Хас ми бул андерманде
Любчо, ако ще храниш моля те пускай превода, че да не изпуснеме за какво иде реч

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- X-citer
-
Space написа:
Любе, отркривам някакви нови заложби в теб
Аз от малък съм си полиглот

Eliana написа:Любчо, ако ще храниш моля те пускай превода, че да не изпуснеме за какво иде реч
Повярвай ми, не ти трябва да знаеш превода на тези мили думички

- Andronoff
- триногата
-
бе вие не разбрахте ли, че колежката е заблудена овчица
разведена с дете на 1 годинка
търси части за колата на свекъра си (баща на бившия й)
в монтана я спират, казва, че бившия й е племенник на еди си кой
в софия я трускат изотзадзе и полицаите нищо не направили, щото тоя бил син на същия, който е чичо на мъжа й, което значи, че на него пък му е чичо нейния свекър...!
луда работа...
е стана като сапунка..
и ся по темата - днеска ме хванаха без колан, нямах намерение да им давам, ама те пък решиха да ме пуснат ... кеф

разведена с дете на 1 годинка
търси части за колата на свекъра си (баща на бившия й)
в монтана я спират, казва, че бившия й е племенник на еди си кой
в софия я трускат изотзадзе и полицаите нищо не направили, щото тоя бил син на същия, който е чичо на мъжа й, което значи, че на него пък му е чичо нейния свекър...!
луда работа...
е стана като сапунка..
и ся по темата - днеска ме хванаха без колан, нямах намерение да им давам, ама те пък решиха да ме пуснат ... кеф

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4