Вътрешен дизайн и обзавеждане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Вътрешен дизайн и обзавеждане

Мнение от Penchev » 27 Фев 2007, 20:08

Колеги, имам спешна нужда от някоя сериозна фирма ,на която да възложа задача за проект - вътрешен дизайн и обзавеждане за ново жилище :idea: Надявам се ,че все някой от вас ще ми бъде полезен ,както и аз на него :D

Георги Пенчев
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 27 Фев 2007, 20:14

http://www.catalog.bg
Каталог на фирми в България
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 27 Фев 2007, 22:12

Утре ще ти пратя телефона на Георги някой си... мноо добър. По половината списания само негови апартаменти снимат ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Фев 2007, 0:05

много благодаря на всички вас,които се отзовахте тук ,на л.с. или по телефона :yes: Сега остава да действам :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 28 Фев 2007, 0:28

и аз се интересувам
някой ще обясни ли как се работи с тези вътрешни дизайнери и от какъв порядък е заплащането на такива услуги

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Фев 2007, 0:31

По -добре си намери фирма,която освен дизайна и внася мебелите!така дизайна ще ти излезе без пари,а ще си платиш само моболировката!Иначе искат до 8-10евра на квадрат за да ти направят проект!
Аз отказах!
тела на Каза италия е 920 40 50
джисием:0888 331 248-Ники
или 0899 416 492.

предлагат италиански неща,но дори и да не решиш да взимаш от тях-иди и разгледай и се направи на клиент-може да "откраднеш" много идеи от каталозите им!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 28 Фев 2007, 0:36

SKISABMW написа:По -добре си намери фирма,която освен дизайна и внася мебелите!така дизайна ще ти излезе без пари,а ще си платиш само моболировката!Иначе искат до 8-10евра на квадрат за да ти направят проект!
Аз отказах!
или 0899 416 492.

предлагат италиански неща,но дори и да не решиш да взимаш от тях-иди и разгледай и се направи на клиент-може да "откраднеш" много идеи от каталозите им!!

Благодаря за инфото :)
Къде имат showroom?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 28 Фев 2007, 1:08

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Фев 2007, 1:34

Fking написа:
SKISABMW написа:По -добре си намери фирма,която освен дизайна и внася мебелите!така дизайна ще ти излезе без пари,а ще си платиш само моболировката!Иначе искат до 8-10евра на квадрат за да ти направят проект!
Аз отказах!
или 0899 416 492.

Благодаря за инфото :)
Къде имат showroom?

Срещу МОЛ-София на Стамболийски-на ъгъла на пряката след Опълченска-посока Одрин!От дясно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 28 Фев 2007, 10:34

Ся щото сте мой хора да ви светна :) , повечето хоа от плевен и район ме познават и знаят с какво се занимавам - с мебели :) , в завода работят около 160 човека . Но не правим проекти в София , та имам един състудент ,който момчето е разтропано и амбициозно и просто му помагам да саздаде нещо ,но за всичко се иска време разбира се. Та мисълата ми е той е от софия и работи по индивидуален проект , взима размери , прави проект , оферира , аз произвеждам , той монтира. Ако не е заради него не ми се и занимава ама ... . Нашата фирма работи с 45 града с повече от 90 магазина в цялата страна. Та няма смисал да ви обеснявам колко сме големи , но заставам зад моя състудент , просто има виждане и може да ви разбере точно какво искате. Естественно не казвам на 100% че е номер 1 то винаги има недоволни клиенти . Номера му е 0898380883 - Стоян , и ви гарантирам че ще ви излезне доста по евтино от колкото на друго място , просто знам с какви надценки работят в софето :) аиде със здраве

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Фев 2007, 18:15

Slavi написа:Ся щото сте мой хора да ви светна :) , повечето хоа от плевен и район ме познават и знаят с какво се занимавам - с мебели :) , в завода работят около 160 човека . Но не правим проекти в София , та имам един състудент ,който момчето е разтропано и амбициозно и просто му помагам да саздаде нещо ,но за всичко се иска време разбира се. Та мисълата ми е той е от софия и работи по индивидуален проект , взима размери , прави проект , оферира , аз произвеждам , той монтира. Ако не е заради него не ми се и занимава ама ... . Нашата фирма работи с 45 града с повече от 90 магазина в цялата страна. Та няма смисал да ви обеснявам колко сме големи , но заставам зад моя състудент , просто има виждане и може да ви разбере точно какво искате. Естественно не казвам на 100% че е номер 1 то винаги има недоволни клиенти . Номера му е 0898380883 - Стоян , и ви гарантирам че ще ви излезне доста по евтино от колкото на друго място , просто знам с какви надценки работят в софето :) аиде със здраве

здравеи,а можеш ли да изработиш нещо по снимка например от интернет ако си харесам нещо и ти дам размерите да ми направиш оферта например

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 28 Фев 2007, 18:37

kiko написа:
Slavi написа:Ся щото сте мой хора да ви светна :) , повечето хоа от плевен и район ме познават и знаят с какво се занимавам - с мебели :) , в завода работят около 160 човека . Но не правим проекти в София , та имам един състудент ,който момчето е разтропано и амбициозно и просто му помагам да саздаде нещо ,но за всичко се иска време разбира се. Та мисълата ми е той е от софия и работи по индивидуален проект , взима размери , прави проект , оферира , аз произвеждам , той монтира. Ако не е заради него не ми се и занимава ама ... . Нашата фирма работи с 45 града с повече от 90 магазина в цялата страна. Та няма смисал да ви обеснявам колко сме големи , но заставам зад моя състудент , просто има виждане и може да ви разбере точно какво искате. Естественно не казвам на 100% че е номер 1 то винаги има недоволни клиенти . Номера му е 0898380883 - Стоян , и ви гарантирам че ще ви излезне доста по евтино от колкото на друго място , просто знам с какви надценки работят в софето :) аиде със здраве

здравеи,а можеш ли да изработиш нещо по снимка например от интернет ако си харесам нещо и ти дам размерите да ми направиш оферта например

да, и мен ме вълнува същия въпрос :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Фев 2007, 21:22

Жоре Разходи се до ЦУМ 4 тия етаж Мебелна къща НИДО Обхващат целия диапазон от услуги :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 01 Мар 2007, 2:13

Виж ако намериш координатите на фирма "Гидулски",те могат да ти свършат тази работа.Аз скоро си обзавеодх апартамента,като те ми изготвиха проект (който е безплатен) и след това ми доставиха и сглобиха мебелите:)
Ако искаш ще ти пратя снимка,да видиш как са ми го направили:)
Не е от най-евтиното ,но не е и Hi-level 8)
Ама то зависи човек с какви пари разполага де и какви са му рабзираиятаза евтино и скъпо:)
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 01 Мар 2007, 17:41

kiko написа:здравеи,а можеш ли да изработиш нещо по снимка например от интернет ако си харесам нещо и ти дам размерите да ми направиш оферта например

може може - няма невъзможни неща :) , правим и кухни и спални и всичко и гарнитури , но аз не правя монтаж в София , не че нямам монтажници но заради големите магазини ( все пак ги зареждам и става глупаво...) иначе мога да оферирам и да доставя в софия . каине нихт проблемен :) S.stefanov@ecomebel.bg пратете каквото искате на този емайл и ще ви дам оферта

Следваща

Назад към Извън Темата