Да се похваля !!!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Да се похваля !!!
Искам да ви се похваля
.
на 04.12.03 си взех новоизкараната шофйорска книжка. Разбирасе КАТ се постараха и още на следващия ден ме провериха. Нещеш ли излизам от една пресечка на бул.Мария Луиза и сам на габарити (това става в ~23:30) при което срещу мене се задава една патрулка. Присветна ми и се сетих, че не сам запалил фаровете .. при което незабвно ги светнах и се разминах с госпадата "пазители" на закона. Погледнах ги аз в огледалото и какво да видия - обатен и след мене ... Завивам си аз по булеварда и след 100 метра пуснаха буркана и ме подканиха да отбиа в дясно. Спирам аз давам си документите , но за нещастие не мога да си намериа гражданската отговорност ( колата е на майками , а тя си прибира всико, включително и гражданските от 98г.) , та започвам аз да се ровя из купчината застраховки .. но не намирам година 2003, при което "чувам"
ушатия как на ум си казва "Изкарахме за кафееее !!" и ми казва като я намериш я донеси .. и се прибра в патрулката. Търсих аз търсих .. и накрая я намерих, нося я аз на другиа ушат и той гневен, че съм успял да я намеря ми вика "Не стига, че караш без фарове ами и 15 мин. те чакам за една глежданска" при което аз запазих благоприличие и му казвам, от скоро карам .. той като виде че имам книжка от 2 дена и вика "на тебе кой ти даде книжка бе момче" , а аз вече му претръпнах и му викам "Еми как кой вие" , погледна ме все едно сам му изял боб-а с вилица .. и накрая кат виде че нема за какво да се заяде ми вика "алкохол пил ли си , да ти направиме тест" , а аз бях пил една мастика .. но преди 2-3 часа .. и му викам "няма проблем" и като чу и това се отказа .. и вика " аиде бегаи да спиш, виж кое време е " ... та така се забавлявам сега ! 

на 04.12.03 си взех новоизкараната шофйорска книжка. Разбирасе КАТ се постараха и още на следващия ден ме провериха. Нещеш ли излизам от една пресечка на бул.Мария Луиза и сам на габарити (това става в ~23:30) при което срещу мене се задава една патрулка. Присветна ми и се сетих, че не сам запалил фаровете .. при което незабвно ги светнах и се разминах с госпадата "пазители" на закона. Погледнах ги аз в огледалото и какво да видия - обатен и след мене ... Завивам си аз по булеварда и след 100 метра пуснаха буркана и ме подканиха да отбиа в дясно. Спирам аз давам си документите , но за нещастие не мога да си намериа гражданската отговорност ( колата е на майками , а тя си прибира всико, включително и гражданските от 98г.) , та започвам аз да се ровя из купчината застраховки .. но не намирам година 2003, при което "чувам"

R.I.P Landikar
- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
******** как ги мразя...евала, скрил си му топката...аз и аз обичам да се ебавам малко с тях...ама гледам да не е некой дърт консервативен милиционер, шото те са мноо дървени!
има и друг начин да изразиш чувствата си ...
Turturelo

Turturelo
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз много се кефя на форум-а на BMW маняците .. радвам се и че любители на други марки автомобили са добре приети тук 

R.I.P Landikar
абе .. те са **** панр4ета. Спират един приятел. Той горкия документите му на 400 км от него, а 4енгетата ..."ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ МОЛЯ". Е тя седи постоянно в колата му .. и се отЪрва.Аz се раzмаzах.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
landikar написа:Да,ама са доста трудно "Добре приети" тука.Треа много много да фнимават да не дигат шум,щото иначе ПРАС!!!!!!!........
И като гледам, много внимаваш, ти и някои други... всъщност навсякъде се оплаквате, вдигате шум и недоволствате от форума, а не е ли истина че ви търпим? нима твоите мнения са редовно трити, редактирани? нима си имал проблеми с това? нима не ти се дава и правото свободно да пишеш за каквото си харесваш? Не разбирам защо тогава постоянно мрънкаш че щяло да има ПРАААС...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Vlado-BENZ написа:******** как ги мразя...евала, скрил си му топката...аз и аз обичам да се ебавам малко с тях...ама гледам да не е некой дърт консервативен милиционер, шото те са мноо дървени!
Turturelo
Kak - да вземе и да сгази някой за по интересно

Дай някаква идея та и аз да се облажа....
10 мнения
• Страница 1 от 1