Идиотска идея за късите фарове
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Идиотска идея за късите фарове
На служебната бънгия фаровете са много скапани - явно рефлекторите са тотална щета. Проверявах за нови, ама ми обясняват за някакви цени от по 200 лева за комплект фарове - доволно безумни типове са се навъдили
В случая ми хрумна идиотската идея, дали мога да сложа фарове от Е30, 2-ен стоп на Е34-ката. Ясно е, че трябва да се подменят и стойките, ама дали захващането към колата съвпада, както и дали пластмасовите решетки ще дойдат на място...
Някой правил ли е такава конверсия

В случая ми хрумна идиотската идея, дали мога да сложа фарове от Е30, 2-ен стоп на Е34-ката. Ясно е, че трябва да се подменят и стойките, ама дали захващането към колата съвпада, както и дали пластмасовите решетки ще дойдат на място...

Някой правил ли е такава конверсия

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
виждал съм тая година на морето едно Толбухинска Е34 даже беше с новия фейс а нямаше лупи значи трябва да стане

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- viper
- Crash Master
-
bmwfena написа:виждал съм тая година на морето едно Толбухинска Е34 даже беше с новия фейс а нямаше лупи значи трябва да стане
Някакви особености да забеляза?
Явор написа::weed:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kажи, дееееееееееееееееееееее

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми неща , щот после ще ме баннат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- viper
- Crash Master
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
И аз съм виждал подобна интервенция.bmwfena написа:АААААААА мислите че си правя майтап така ливаш си проблем

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
аз пък мисля че ще имаш и то големи проблеми нощно време а колко пъти ще те псуват като се разминаваш с другите шофьори не ти е ясно 

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Бая пЦувни ша отнесеш,с гаранция даже...5seriq написа:НЕ ЗНАМ ДА ЛИ СЕ МАЙТАПИШ ,НО АЗ СЪМ СИ МИСЛИЛ И ПО ИДИОТСКА ИДЕЯ: ДА МАХНА ИЗОБЩО ДВАТА КЪСИ ФАРА И ДА СЛОЖА НА ТЯХНО МЯСТО ОЩЕ ЕДНИ ДЪЛГИ ДО ДЪЛГИТЕ И НЯМА ДА ИМАМ ПРОБЛЕМИ!bmwfena написа:АААААААА мислите че си правя майтап така ливаш си проблем

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
.....възможно е да станат,защото дългите фарове имат една пластина която ограничава светлината за горната част от рефлектора и така снопът светлина свети само нагоре.значи ако се обърнат трябва да станат идеални къси,....остава обаче проблема със захващането5seriq написа:НЕ ЗНАМ ДА ЛИ СЕ МАЙТАПИШ ,НО АЗ СЪМ СИ МИСЛИЛ И ПО ИДИОТСКА ИДЕЯ: ДА МАХНА ИЗОБЩО ДВАТА КЪСИ ФАРА И ДА СЛОЖА НА ТЯХНО МЯСТО ОЩЕ ЕДНИ ДЪЛГИ ДО ДЪЛГИТЕ И НЯМА ДА ИМАМ ПРОБЛЕМИ!bmwfena написа:АААААААА мислите че си правя майтап така ливаш си проблем

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!не знам дали ще станат защото още не сам намерил .а това за псувните не е страшно те и без това си ни псуват нас с петиците все още има някъква завис която аз лично не мога да си обясна.!!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2