Дайте предложения за малак бизнес?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Дайте предложения за малак бизнес?
Дайте предложения за малък бизнес? Като гледам много хора от форума си имат бизнес. Във какъв бизнес е разумно да си вложиш парите-дрехи, хранителни стоки, стройтеслство, авточасти и др.
- Гост
-
Не знам дали е малък по-скоро е голям бизнес!!!:
Да ти кажат къде,какъв бизнес да завъртиш.....!
Е тва е бизнес!!!
Иначе-сериозно!
Най-добрият е ,в който можеш лично ти да намериш най-много и най-читави клиенти!И естествено да разбираш от това,което ще правиш-продаваш!
Щото може да е скъпо да се дават уроци по балет,ма ако не си балетист...нали...малко ше ти е трудно да го врътнеш тоя безнес!
Доколкото знам в строителството печалбите са най-големи,ма и инвестициите са яки!!!
Да ти кажат къде,какъв бизнес да завъртиш.....!
Е тва е бизнес!!!

Иначе-сериозно!
Най-добрият е ,в който можеш лично ти да намериш най-много и най-читави клиенти!И естествено да разбираш от това,което ще правиш-продаваш!
Щото може да е скъпо да се дават уроци по балет,ма ако не си балетист...нали...малко ше ти е трудно да го врътнеш тоя безнес!
Доколкото знам в строителството печалбите са най-големи,ма и инвестициите са яки!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Поне в моя квартал постройха един по голям супер маркет и сички малки ги утрепа.
Нещо в което да си струва.
Нещо в което да си струва.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Можеш да завъртиш бизнес с лагери.... или с транспортни ленти.... или с филтри...
Ся сериозната част. Не казваш нищо какви средства можеш да вложиш. Иначе ако имаш някакви сериозни умения/знания и си сигурен, че можеш да се справиш по-добре от някой друг, който вече взима пари за това, което и ти можеш да правиш, налазвай.... Правиш конкуренция, предлагаш по-добро съотношение цена/качество (е, тука вече подходите за конкуриране са различни) и си ти...

Ся сериозната част. Не казваш нищо какви средства можеш да вложиш. Иначе ако имаш някакви сериозни умения/знания и си сигурен, че можеш да се справиш по-добре от някой друг, който вече взима пари за това, което и ти можеш да правиш, налазвай.... Правиш конкуренция, предлагаш по-добро съотношение цена/качество (е, тука вече подходите за конкуриране са различни) и си ти...
It's not who You are, it's who You know...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
naskoksan написа:Има едно важно правило,
да правиш това в което си
най-добър, защото в момента в
България, много рядко се срещат
специалисти. Аман от майстори дет се
вика![]()

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Хвани се нещо свързано със строителството без това вече махат всички паркове и строят кооперации ... Та и за напред ще има много хляб в тази област 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Mishel_Vaian написа:Хвани се нещо свързано със строителството без това вече махат всички паркове и строят кооперации ... Та и за напред ще има много хляб в тази област
Тука става въпрос за много пари и за голям бизнес ! Не знам колегата дали ще може да се занимава с това, иначе парите наистина са там.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
az ще построя моловете или кооперациите ама кой ще ми се довери и ще ми даде 1млн.евра заем като за на4ало

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само да питам за сторителството, тъй като отворихте дума. Предлагането не започва ли значително да превишава търсенето
Скоро да не стане така, че на глава от населението се падат по 16 апартамента. После да не чакаме бабите от Англия да дойдат да ги купуват
Щото тия ужким баби от Англия всъщност са дребни инвеститори дето купуват евтини БГ имоти с цел да ги продават като се вдигнат цените (тия дето са дошли да живеят в БГ са десетки). Някой дето разбира да обясни
че ми е много интересно 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми снощи по ТВ-то гледах, че средно на 100 офиса има само 6 свободни. В момента имало засилено търсене на бизнес площи
Така че да вземем да се съберем, да направиме една голяма бизнес сграда и да си караме М-Поверите после 

It's not who You are, it's who You know...
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2