Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Мотористите във форума!
Така си го спомням, на вълни. Да минеш по работа, става, за разходка, да вдигнеш погледа нагоре, не се хареса.
Троян - Кърнаре, правен ли е, чета че ще минава и финишира нашето Джиро, в Троян ?...
Троян - Кърнаре, правен ли е, чета че ще минава и финишира нашето Джиро, в Троян ?...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
В темата за кабриолетите казаха, че не е ремонтиран и не е в цветущо състояние...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Дроб са и 2та.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Днес получих SMS от МВР: фиш за превишаване на скоростта, сниман мотора в гръб извън града, с 88 при ограничения 60.
Здраве да е, аз минах през участъка с 60, видях патрулката и след ресторанта дадох газ, явно в участъка с ограничението.
Да имате в предвид, снимат и мотори.
Здраве да е, аз минах през участъка с 60, видях патрулката и след ресторанта дадох газ, явно в участъка с ограничението.
Да имате в предвид, снимат и мотори.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Златоград - Гоце Делчев, през Гърция
Става ли за каране, този вариант, без магистрала?!
Става ли за каране, този вариант, без магистрала?!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Е, на влизане в Гърция от Златоград ще си развинтиш главата от завои.. След това пътя пак е тесен, но става... Предполагам, че след това ще поемеш към Драма, а не към морето? Пътя е добър! От там към Илинден пак е добре, а в България си е супер!

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: на германки и американки
Вчера и днес направих едни 500 км по следния маршрут: София - Сандански - Попови ливади - Гоце Делчев - село Делчево. След това към Доспат само, че през Дъбница - Вълкосел - Фъргово. Този маршрут вече ми е в топ 3 за България. Уникална природа, пътят е идеален за шофиране. Силно го препоръчвам. Предполагам есента ще е още по красив. Днес минах Доспат - Цигов чарк - Велинград - София. От Доспат до Цигов чарк пътят на места има големи дупки и трябва много да се внимава. По край яз. Широка поляна е пълно с каравани, кемпери и палатки, грозна чергарска цигания навсякъде. Не искам да си представям какво ще остане след това.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Вместо Доспат - Цигов чарк, трябваше да си караш към Девин и Кричим. Щеше да останеш много по-доволен! Доспат - Батак се разби за 10-ина години и вече не става, както си разбрал....
Последна промяна ildivvy на 06 Сеп 2026, 20:50, променена общо 1 път

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: на германки и американки
ildivvy написа:Вместо Доспат - Цигов чарк, трябваше да си караш към Девин и Кричим. Щеше да останеш много по-доволен! Доспат - Батак се разби за 10-ина години и не вече става, както си разбрал....
Девин - Кричим съм го минавал 2 пъти с мотора и 3 пъти с кола. Доспат - Батак за първи път до сега
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Е, ти нищо не каза сега
!!! Колкото и да е разбито, отсечката Доспат-Батак си е култова и трябва да бъде минавана от време на време... Преди 10-ина години я бяха пооправили и идваха мотористи от цяла България да я карат... Уви, в момента не е никак добра, като качество на настилката! В интерес на истината, сега е нещо, като 'стопер' на много обиколки, които биха могли да са супер, ако тя беше с добро качество... До Батак е супер, до Девин е супер, до Доспат през Сърница е супер и т.н. Тя остава в средата и 'бърка' работата много яко. Трябва да оправят и Доспат - Девин, че и там е малко мусака, но ... мечти!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Аз все повече и повече се замислям за адвенчър, че то почти не останаха пътища да се кара нормално по тях без риск да те убият. Тея, къде се поддържат горе-долу са с ебати интензивния трафик и карането е всичко друго, но не и кеф по тях. А тези, по които ми е кеф са мега разбити. Ще видим, зимата ще покаже 
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Ако много се замислиш пиши,че доктора каза колкото по-рано се откажа по-добре за кръста.
Ама упорствам за сега...но вече почват да ми се привиждат корвети на мястото на мотора в гаража.

Ама упорствам за сега...но вече почват да ми се привиждат корвети на мястото на мотора в гаража.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не ти се вижда снимката.
Иначе нещата пропаднаха още посления месец...та почвам рехабилитация.
Ще го видим.Но определено тази година ми е много слаба на каране.
Няма и 2000км май тоя сезон.
Иначе нещата пропаднаха още посления месец...та почвам рехабилитация.
Ще го видим.Но определено тази година ми е много слаба на каране.
Няма и 2000км май тоя сезон.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Сефте в Гърция,, благодарности за съдействието.
Интересно, със своите специфики от температура (миризма на бор), гледки, пусти километри без трафик, доволен съм , че го минах. Златоград - Банско, през Драма 250 км. Дори е по-късо от предно преминаване Златоград - Момчиловци - Кръстава - Банско.
Да, в началото тесен вкопан път в склоновете на планината, а на юг гледка, наниз от върхове, докъдето поглед стига. Подобна гледка има и на шорткъта при Кръстава. Настилката не е перектна, обаче няма дупки а състава й е интересен, остър камък, говорещ си на "ти", с гумите.
Подготвих се на тръгване и постигнах още една цел. Изкачване на Вихрен, знам че не съм постигнал кой знае какво, обаче ме зарежда, защото от 17-18 годишен не съм вървял през планина, а най-високият ми връх е Урделе, ама с мотор.
На слизане и връщане, два пъти през Турия. Щастлив съм, че работят по това трасе, мн. добра алтернатива към източни Родопи.
Интересно, със своите специфики от температура (миризма на бор), гледки, пусти километри без трафик, доволен съм , че го минах. Златоград - Банско, през Драма 250 км. Дори е по-късо от предно преминаване Златоград - Момчиловци - Кръстава - Банско.
Да, в началото тесен вкопан път в склоновете на планината, а на юг гледка, наниз от върхове, докъдето поглед стига. Подобна гледка има и на шорткъта при Кръстава. Настилката не е перектна, обаче няма дупки а състава й е интересен, остър камък, говорещ си на "ти", с гумите.
Подготвих се на тръгване и постигнах още една цел. Изкачване на Вихрен, знам че не съм постигнал кой знае какво, обаче ме зарежда, защото от 17-18 годишен не съм вървял през планина, а най-високият ми връх е Урделе, ама с мотор.
На слизане и връщане, два пъти през Турия. Щастлив съм, че работят по това трасе, мн. добра алтернатива към източни Родопи.