СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 30 Авг 2026, 21:53

Lenco написа:Жива и здрава да си го кара.
Баси, гегата изглежда като събирана в час по трудово.

С вързани очи и с боксови ръкавици :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Авг 2026, 0:10

Вчера на една селска магистрала в Мексико, една Тесла модел У пърформанс (май- с червените спирачни апарати) пак реши да ми се пробва на старт на мотора :mrgreen: Отвях го, макар късно да разбрах, че се “състезаваме”, сигурно е бил с грешните джапанки и не е натиснал газта хубаво :mhihi: На следващия светофар му дадох място да се нареди пак до мене ама не иска, спря отзад кротко. Ударих му няколко прекъсвача само за поздрав :ok:

Не мога да ги разбера тия комплексари с тесли , що все нещо трябва да доказват на моторите … и все го правят на места където лентите се сливат 1/4 миля след светофара и ме застрашават така. Пък и дори да ми вземат старта пак ги отвявам между лентите :kuku: изобщо безсмислено упражнение.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Авг 2026, 1:55

А той знаеше ли, че се "състезавате"?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2026, 2:11

Lenco написа:Жива и здрава да си го кара.
Баси, гегата изглежда като събирана в час по трудово.

Тя е така нарочно. Всъщност няма нищо общо със направата на другите Мерцедеси- дори с- класата е по- малко “монолитна”. В Гегата -нищо- не помръдва, не проскърцва и тн… като се заглеждаш отдолу и видиш как са прекарани сноповете жици, как всичко е хванато… вниманието към детайлите… не съм видял друга скъпа кола така измислена/ направена. А съм ги виждал всякакви. Уруса като го погледнеш отвън и разбираш, че италианци са го правили- сексапилен и всеки елемент може да се ползва като оръжие за ръкопашен бой лол… като го погледнеш под капака и … пак виждаш, че италианци са го правили- и не в добрия смисъл :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Авг 2026, 2:17

BMW_POWER написа:А той знаеше ли, че се "състезавате"?

Очевидно да - аз съм в лява лента, той се нарежда в дясната, която свършва 1/4 миля след светофара. Аз си тръгвам както обикновено, с повечко газ ама не оптимизирам предавките и след секунда гледам нещо упорито ми червенее отдясно. Просто отворих дросела докрай и :wave:
Като видиш че лентата ти свършва не е място да дадеш газ докрай да се набуташ, особено като има мотор в другата лента…
В Мехико етикетът е като има мотори отпред на зелено чакаш да заминат и тогава тръгваш. Изчезват бързо…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2026, 2:55

Ми… пърформанса на скорост е една идея по- слаб от модерно м3… демек не ти ли вземе старта, шанса му на скорост да те дръпне е… никакъв. Трябвало е да го смачка от място и квото ти вземе до към 60- толкоз… после ще го подминеш…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Авг 2026, 3:03

Да, случвало се е да ми вземат старта 3ки пърформанс, ама точно до.. следващите половин-една миля където засядат в поредния пакет кафезници, които подминавам лежерно :mhihi: Та просто не мога да разбера целта на упражнението. На магистралата като е чисто да се позакачаме малко разбирам, ама това бутане между светофарите е просто идиотско :dunno: Дори дежурните хулигани на пътя чарджър/челинджър не правят такива простотии покрай моторите :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Авг 2026, 9:40

Дори дежурните хулигани на пътя чарджър/челинджър не правят такива простотии покрай моторите :dunno:
В мехико може , я покарай в Швайц да видиш как е ... :mhihi:

https://www.youtube.com/shorts/XbD2DmQIxBw
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата