Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от pampo » 23 Авг 2026, 11:01

bum_bum написа:На въпросния пич са му пускали само изследвания на урина. И така са решили, че е стомашен вирус. На какъв принцип не знам.

Последния път като е отишъл са го гледали на ехограф и са решили, че е уголемен апандисита, но не е спукан. Били са на косъм да го пуснат да си ходи, но е погледнала някаква друга лекарка и е казала, че съвсем категорично се вижда спукания апандисит и са го вкарали веднага за операция.

Не мен ми се случи същото преди 20тина год.
3 дни ме боли корема зверски, първи ден изследвания при личния лекар, като резултатите не кореспондират с проблемен апендицит.
Втори ден пак личен, той ме прати при дежурен хирург поликлиниката, онзи ми каза, не прилича на апендицит, но ако и утре пак съм така, директно в болницата.
Така и става, съответно там пред кабинета му имаше 20 човека, а той набързо ме прети на изследвания за простата и гастероентероскопия... Докато чаках за второто, вече бях пред припадък, съответно майка ми беше с мен, вдигна тежък скандал, предредихме 20те човека и на ехографа въпросният хирург и още един по-млад се чудеха какво да ме правят... Викнаха 3ти, влезе доста сериозен лекар с мустаци, погледна монитора и каза "вкарвайте го бързо това момче за операция, бе, какво чакате!"
После 2 часа операция и се събудих в интензивното. Не казаха какво е станало, изписаха ме след около 5-6, а в епикризата пишеше, че не било обърнато внимание на симптомите и съм отишъл в последния момент, но не пишеше нищо за перитонит или подобно, та истината ще остане скрита :D

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Авг 2026, 21:57

seimo написа:Проблема е че зелените идиоти напълниха Стара планина с мечки и е въпрос на време да има изядени хора. А тоя навярно са му хапнали бая телета, накрая му е прикипяло и е решил да ги трови,но е затрил лешоядите :banghead:

За жалост точно така е станало.

А заглушителните "за дронове" станали много модерни. :mhihi: Добре, че летището в София е сред тези с най-развити системи за кацане и може дори със заглушен ГПС сигнал да се справя. Не така е била ситуацията преди години в Пловдив и някакъв, които е хванал такова устройство разправяше как спокойно е можело да стане нещо лошо с някой самолет.
И накрая какво излиза, пак някаква мутра се е чудел как да се покрие в Драгалевци...или е имал някаква друга цел. Може и просто тест да е това за да види някой как се справят властите или летището ако след време някой се опита нещо да организира.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Авг 2026, 10:42

То не е заглушител само и единствено за дронове (просто са на мода в момента и сложени в заглавията на новините са си жив кликбейт)...блокира всичко в съответния честотен диапазон. Почти съм сигурен, че е родно производство на Самел 90 от Самоков :lol:
Изображение

kroki_e_edin
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Авг 2026, 11:21

По принцип баш там се знае от години и за коридора от офиса до къщата и за патрулката дето чака над кръговото всяка вечер и за тия дето проверяват мантинелите от вътрешната страна всеки ден. Тва е тапа в E70/F15 май като гледах и блокира всички сигнали. Намират се на работа да отвлекат вниманието на масовката от нещо друго. Къщето е с 10санта джам, де да знам.. :shock: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата