СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 19:56

Абсолютно! Сигурен съм, че на C32-то, което е на емнайсе хиляди километра, но пък изглежда, като да не е, имам други проблеми, довели до тези вибрации! Но, какво да се прави? В специализизрания Мерцедес сервиз не намериха нищо, което да не е наред и съответно ме изпратиха там. С времето тези други проблеми най-накрая ще си проличат и тогава ще ги мислим. Обаче пък, все повече я обичам тази кола. За 30-50км в една посока на ден, може би само SV8-цата би ми харесала повече, но тя е в сервиз, откакто съм я купил. :mhihi: CLS55 не е "мойто". Нищо, че е осезаемо по-бърз. В момента, в който е готов да си тръгне го махам.
Но да се върнем на този вид баланс. Колкото и да се интересувам от коли и всичко покрай тях, никога не бях чувал, или виждал нещо такова.
Все си мислех, че ще е интересно за други хора, които също не са.
Абсолютно си прав, че ако караш нова/модерна кола, това е напълно безмислено. В моят случай, най-модерната кола, която притежавам е 2017 Geely Emgrand GT 3,5 V6. Която, колкото и да ми харесва и да е нещо, с което китайците са си надвили на масрафа седи за продаване в момента. И съответно не искам, да я карам, че да не "навие" още километри, които да я направят напълно непродаваема, колкото и да е добра/интересна.
И все пак... Сега C32-то вози като електричка :ok:
P.S. Уффф, за да го напиша това, цялото, си изпуснах аукционите тук. Инфинити FX50 се продаде за под 3к евро. С легендарният 5L V8 мотор от LeMans. :banghead:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Авг 2026, 21:13

Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък! :ok:
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 22:01

slatanic написа:Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък! :ok:
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

В този специфичен случай, беше http://www.emiratesauction.com
И тази вечер по грешка, спечелих 2003 CLK 320 :oops: Дано продавачът не одобри цената. AED9900. Зa японско CLK купе на 100к км. При тези не знаеш дали са с минимална цена, освен ако не започва от нея. Хич не ми трябва, особено при толкова голям гараж, който имам. Ужас! :oops:
Laugh...
Cry...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 22:12

slatanic написа:от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

Изобщо не е задължително да е ръждиво. Особено японските, които не са били регистрирани тук. Аз Z3-то го взех японка на 189к км, а отдолу беше като чисто ново ;)
Даже един приятел от Бг ми каза "Те няма да могат да ти го сглобят сега", след като му показах тази снимка :mhihi: То беше там, веднага след като го купих, да му сменят всичко течно и всичко гумено.
20240408_125953.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
Cry...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 19 Авг 2026, 0:31

Десни волани ли караш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 19 Авг 2026, 8:05

Хаха, не, писал съм го няколко пъти тук. В Япония хората си купуват европейски/американски луксозни коли с ляв волан, защото поради някаква причина, това там е престижно. :lol:
Laugh...
Cry...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Авг 2026, 16:09

Чудех се в коя тема да пиша, ама май по-скоро е за тук. Родната милиция ни пази е темата :dummy:

Тия дни отивам да се видя с едни приятели в старата част на Търново, та паркирах на една улица, в която няма зона и очертани паркоместа, но паркирането си е разрешено. Спрях точно до входа към двора една църква и за да не преча на евентуални разтоварни дейности, дадох колата максимално назад, така че да не застъпвам портите към двора на църквата. Докато стоях при моите хора, получавам обаждане от РПУ В. Търново, където ми се казва, че колата ми пречи на семейство с дете да излезе и да отида да я преместя. Замислих се, че може да съм пропуснал и има някой изход на гараж или паркинг от другата страна на улицата /еднопосочна е/, тъй като никога не бях паркирал на нея. Отивам аз и гледам, че колата зад мен иска да излиза, а шофьорът за мое учудване е мъж на средна възраст. Очаквах някоя булка дето не може да кара.

Странното в случая е, че моето паркиране не е неправилно, нито му пречех по какъвто и да е начин да излезе с няколко маневри, като дори му предложих да му изкарам колата. А той - бивш полицай, звъннал на бившите си колеги в управлението и ме разкарват за глупости. Вика ми "Знаеш ли кой съм аз", бил админ на някаква варненска група за будни граждани, Джорданката сигурно го знае кой е. Полсе ми вика защо си спрял толкова близо до мен? Обяснявам му, че съм паркирал така, за да не преча на входа на църквата и че той има достатъчно място да маневрира. Тръгна да ми обяснява за закона, че той го поддържал и не знам какво си, при което директно го питах според него дали съм паркирал неправилно и той ми вика, ми не си. :dunno: :dunno: :dunno:

Факт, доближих колата максимално до неговата, но колата зад него беше на предостатъчно разстояние за да може да маневрира, освен това беше спрял сигурно на 30см от бордюра и спокойно с 3-4 маневри щеше да излезе, като самият той си каза, че с много маневри ще излезе, ама все пак е звъннал на колегите си да ме разхожда напред назад за глупости.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 19 Авг 2026, 16:26

Може би просто е искал да покаже 'кой' е той ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: LCI2
B48B20А

Мнение от streetz » 19 Авг 2026, 17:33

Ушковците ако се налага да свършат полезна работа - не ги търси, но ако трябва да помогнат на "колега"/роднина/близък/престъпник са винаги готови да се отзоват :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Предишна

Назад към Извън Темата