Икономическа тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Икономическа тема
TNT написа:Top Gun Maverick написа:Плюс това никога не съм разбирал манията всичко да се прави в София.
![]()
![]()
![]()
Бях почти сигурен, че ще е София, по очевидни причини. Всъщност обаче... не искат Терзиев да организира подобно събитие няколко месеца преди кметски избори. Това е опит и за спасение на черноморието и бизнеса там. Отсега обаче се вижда, че Ганчо точи ножа, щото не се знае след колко десетилетия ще е следваща Евровизия в България. Трябва за 1 седмица да ожъне всички джендъри поне като за тристаен + Г класа. Повече няма да стъпи никой.
Ако не се изложат всички по нашенски, това може да бъде нещо страхотно за региона. Всякакви чужденци ще ползват и други летища, ще видят нещо различно от София. Тези, които вече са били в София и стъпят в Бургас, ще си кажат "ейй то тука и тротоари имали"![]()
![]()
Цялото събитие може да бъде една страхотна реклама за страната. Ганчо обаче не мисли как да го направи, че да си увеличи туристите за 10 години напред, а мисли как за 1 седмица ще реже глави.
ildivvy написа::yes:![]()
Така е! Това са 'особеностите на руския риболов' в България! Никога няма да избягаме от себе си!
Тези кметски избори не са ли ноември, какво реват ПП за събитие 6 месеца преди това, което сигурно вече ще е забравено от хората за толкова време? Чак протести ще организирали май.
Ама тука да не е излезнал Бойко и сам да каже, че ще го провеждат там? Имало е и гласове от чужбина, имало е и други хора, които на пръв поглед не са политизирани. Все трябва да се търси скандала. Вместо да си кажат, че това е шанс да се рекламира Черноморието ни, не само пред тези, които ще дойдат тогава, ами и пред гледащите по телевизията, те пак ревнали за хОй.
Да организират протести за хижа Петрохан, че не я дават.П.п: Бойко бе е на власт отдавна и единственото до което има пръст все още са някакви проекти, които вече са платени на разни фирми като да речем асфалтиране, което тече и в момента. И едва ли ще се върне на власт де, освен ако на другите избори на Радев не му трябва мнозинство и не се прегърне с него.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Някъде четох, че в тази зала никога не е имало концерт
Няма лошо. Още преди това се надявах да не е в София, защото е шанс да се покаже и останалата част на страната. Най-малкото ще се изсипят сумати инфлуенсърчета от цял свят и ще има клипчета "бати яката странджанка" 
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y
Залата е зле като цяло, но проблема за мен е в транспорта до Бургас. Самолети, влакове, реално ще кацаш в София и евентуално някаква част във Варна, а транспорта от там е трагедия до Бургас. Той дебила се изцепи, че и от Истанбул можело да идват
https://pbs.twimg.com/media/HPoUwQHXQAAxEbH?format=jpg&name=large
Имам приятели, които живея във Виена, казаха че доста се е задъхал града по време на евровизия, а транспорта там е на светлинни години от Бургас.
https://pbs.twimg.com/media/HPoUwQHXQAAxEbH?format=jpg&name=largeИмам приятели, които живея във Виена, казаха че доста се е задъхал града по време на евровизия, а транспорта там е на светлинни години от Бургас.
- TNT
- младши ентусиаст

-
Истанбул го споменават, защото до там има директни полети от... цял свят. Несравнимо е с всичките летища в България взети заедно.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Предлагам Гейровизията да я направят на открито..... на плажа на Свети Влас примерно, със задължително къпане 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Както добре се видя и на 'джирото', България не е само София!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y
TNT написа:Истанбул го споменават, защото до там има директни полети от... цял свят. Несравнимо е с всичките летища в България взети заедно.
Факт, но е тъпо да го дават за пример. Истанбул-Бургас няма полети, тоест или трябва да пуснат или да се лети до София. Другия вариант с наземен транспорт, което е олеле-мале, влак, атобус, кола.
Само за инфо грам не ме интересува къде ще е визията, даже се радвам, че няма да е София.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
dhtj написа:dhtj написа:Някой може ли да познае цена за покупка+монтаж на три обикновени FULL HD камери за видеонаблюдение с 300м УТП кабел в цената и 100км пътни на монтажиста в двете посоки общо? Става дума за фирма, с която се работи от години и преди е давала разумни цени. Монтажа ще се извърши на стълбове за уличното осветление.
2600 евро...![]()
60 евро е изолационната лента![]()
кабела е 300 евро
пътя е 180 евро
Работникът е един, със стълба и баничарка. Няма вишки и кранове.
Ееееееееееееееееебаси змиътъ!

- TNT
- младши ентусиаст

-
Е кво. За тея пари ясно, че е звъннал в Пайнер и Преслава и Галена ще се катерят по стълбата да връзват жици 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Пътят им го хващат като на такси(и то съвсем не евтино такси) в двете посоки обаче, пълно-пълно.
Един вид няма празно при тези. Фирма с която се работи от години и то.

In God we trust, all others we track.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
HITMAN написа:Имам приятели, които живея във Виена, казаха че доста се е задъхал града по време на евровизия, а транспорта там е на светлинни години от Бургас.
Точно затова се радвам, че няма да е в София... Щеше да се напълни с всякаква паплач...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.