Икономическа тема
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Икономическа тема
BMW_POWER написа:Ми гледай го Енигмата, какви ги върши
Бате, аз ако взимам такива пари за тая работа ще се оженя втори път
Дори от паркинга в Лихтенщайн не изкарвам толкова на ден

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Моджо написа:Ами в моята сфера се плаща на час...пътуването си е губи време, не съм те карал насила да ме викаш)) Не че го правим да фактурираме, но така е по правила. Големи компании са ни пускали фактури за 2 минути снимане на документи на копир. Тва е положението, сиренето е с пари. Човека днеска може да монтира за тия 4 часа дето нема да го има нещо наблизо, а го нема ..това е логиката.
Ся че може да е друго и да се гони ниска крайна цена - възможно е...зависи от много неща.
Е, нали им начислихме надницата за деня на работниците?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ако си на час нема надница
) Що да не земат бонус например
)
Да не кажа, че никога не съм попадал на такъв тип работа като тая с монтажистите, в която да има "надник," който не зависи от нищо. Винаги е заплата + още нещо, като още нещото зависи от различни неща.
Бай ти Данчо лятото като се е съдере от слагане на климатици дали плаща едно и също на неговите хора сега и късната зимата като няма много работа. Последно проверявах юли да купя климатик от вимакса - няма проблем, само дето монтажа е след месец и половина
)) Ще ги зачакам като стане след 2-3 дни и тогава ще е. Та мисълта ми е, че в БъГ всичко е възможно. Логика често няма и ден година храни си е валидно винаги
) Но като цяло си има някакви правила за тия неща, ся кой и как ги спазва...друг въпрос.
Ето, аз съм отпуска ама от 15,30 съм пред лаптопа и като гледам до 23,30 ако не и до 1 сутринта няма да стана. И нема да имам + надник за тая работа
)) Така че, различно е за всеки.
Да не кажа, че никога не съм попадал на такъв тип работа като тая с монтажистите, в която да има "надник," който не зависи от нищо. Винаги е заплата + още нещо, като още нещото зависи от различни неща.
Бай ти Данчо лятото като се е съдере от слагане на климатици дали плаща едно и също на неговите хора сега и късната зимата като няма много работа. Последно проверявах юли да купя климатик от вимакса - няма проблем, само дето монтажа е след месец и половина
Ето, аз съм отпуска ама от 15,30 съм пред лаптопа и като гледам до 23,30 ако не и до 1 сутринта няма да стана. И нема да имам + надник за тая работа
Хм,хм...