Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 1:31

Това ли му препоръча военния психиатър?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Авг 2026, 2:03

То не е задължително двойника на Тръмп да си развали физическата форма с президентската кухня , сикрет сървиз могат да му осигурят здравословни чипс кола и бъргери които само приличат на нездравословни . Ето един кандидат от Испания , единствения проблем ще е испанския акцент..Тръмп мрази мексиканци :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=_GWNx4XmPQw
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 4:18

BMW_POWER написа:Това ли му препоръча военния психиатър?

“Само това ли можа да измислиш?” :mhihi:
Не знам какво му е препоръчал - момчето е с промит мозък от малко, че мисията му е да стреля по “лошите” (като татко си в Ирак) , а лошият Тръмп не го пуска там :dunno:
Такива са 80% от маринките…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 4:57

На тях им е забранено да се качват по-високо от партер в каквито и да е сгради. Имали тик, като видят иранско знаме и да скачат от прозореца. Е, вече скачат и през борда :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 6:54

BMW_POWER написа:На тях им е забранено да се качват по-високо от партер в каквито и да е сгради. Имали тик, като видят иранско знаме и да скачат от прозореца. Е, вече скачат и през борда :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На руските моряци пък им е забранено да гледат към небето. Имат тик, като видят дрон, и целият им кораб става подводница. Е, вече и без дрон си потъват. :mhihi: :mhihi:

IMG_6574.jpeg

Ето ти модерни маринки :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 14:14

enigma написа:...Ето ти модерни маринки :mrgreen:

Прави се на Бог Нептун с този тризъбец или са обърнали коритото с нос към брега, та да изглежда като открито море?
Какъв е тоя вой, че няма въоръжение гегемона? Лесно е +40 страни да нападнат един малък. Ама сега май им дойде дебело, а?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 17:35

BMW_POWER написа:

Прави се на Бог Нептун с този тризъбец или са обърнали коритото с нос към брега, та да изглежда като открито море?
Какъв е тоя вой, че няма въоръжение гегемона? Лесно е +40 страни да нападнат един малък. Ама сега май им дойде дебело, а?

:mhihi: :mhihi: Какви са тия вицове, на гегемона да му свърши въоръжението е все едно на руснаците да свърши бензинът... :ok:

FAFO :mrgreen:

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 13 Авг 2026, 19:19

:mhihi: Вече е ясно как са го прехвърлили хегемона от единият самолет в другия хахаха :mhihi:
photo_2026-08-13_19-11-56.jpg

:mhihi: Вече го спукват от тролене в мрежата :mhihi:
photo_2026-08-13_19-12-09.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 19:35

Според мен е много неадекватно, че са го местили с камиона с храната, защото се сетих тоя самолет не се зарежда по този начин и разузнавачите вероятно са се усетили. Трябвало е да ползват фекалната цистерна... :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Авг 2026, 19:44

Подигравате се но според мен Тръмп ще Ви се смее последен . При инцидента в Анкара с размяната , сикрет сървис са използвали технологии от квантовата физика да заблудят лошковците . По точно ефекта на "котката на Шрьодингер" , квантовото заплитане в наличието на Тръмп в единия или другия самолет. Представете си че искате да разберете в кой от двата самолета е "първия" . Единствения сигурен начин е да използвате суперпозицята на Тръмп . Когато е в суперпозиция естествено , иначе шанса е фифти фифти ... Или по точно казано докато не го хванете на къс пас , той е в двата самолета на еър форс 1 едновремнно :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Авг 2026, 0:19

enigma написа:
BMW_POWER написа:

:mhihi: :mhihi: Какви са тия вицове, на гегемона да му свърши въоръжението е все едно на руснаците да свърши бензинът... :ok:

Ми спря да говори за всякакви победи. Спря да раздава, спря да продава. Наскоро изкараха приблизителните бройки по вид и модел и беше доста сериозно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 14 Авг 2026, 0:52

:mhihi: То е трагично положението. За кой по-напред :mhihi: Преди няколко дена NBC изкараха това долу, та в проценти колко е това? :ok:
photo_2026-08-14_00-46-51.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Авг 2026, 1:14

nikola59 написа::mhihi: То е трагично положението. За кой по-напред :mhihi: Преди няколко дена NBC.,,

:mhihi: :mhihi: Това е пропаганда на демократите, да злепоставят Тръмп преди изборите.
Всеки истински мъриканец знае, че под ръководството на Президента Тръмп, Америка е въоръжена повече от когато и да било в историята си досега :ok:
А Военните Заводи работят по-здрaво от буталата в руски дизелов двигател на пълна газ. :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Авг 2026, 3:35

enigma написа:
nikola59 написа::mhihi: То е трагично положението. За кой по-напред :mhihi: Преди няколко дена NBC.,,

:mhihi: :mhihi: Това е пропаганда на демократите, да злепоставят Тръмп преди изборите...

Мда! Кога по линия на НАТО ще им забранят да се катерят по планините? И къде в Украйна намери Пиринеи???

https://mooncity.today/olivier-lebas-ac ... -obituary/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Авг 2026, 7:51

Пентагона точно пък на телевизиите ще прати точна справка за наличното въоръжение на щатите :mhihi: :mhihi: :mhihi: .... Само руснаците знаят точната бройка на всичко там!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата