Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
zAcK написа:zAcK написа:Kакви педофили ги гонят всички. Най-вероятно на тия 15 и т.н. годишните пърдялниците им са пръснати от ебане
и ако им наредят на гърба всички уища де са изяли ще се трансформират в таралежи, педофили им се привиждат....![]()
![]()
![]()
По-скоро тия малки помиярчета са поредните отпадъци на поредните лайняни боклуци, дето само се водят родители.
Били учили в елитни училища?На това ли ги учат там, да убиват?
![]()
Не таралеж, ами направо куроеж! Ебахти ловците на педофили са били тия, с разпорени задници![]()
Тия заслужават доживотен всичките![]()
![]()
17-годишното момиче от Стара Загора, което е водило комуникацията с пребития до смърт Георги Кузев, учи в Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“ в града, пише „Марица“, позовавайки се на свои сигурни източници. Тя обаче не е завършила успешно 10-и клас, след като е останала на изпит по философия и не се е явила на поправителен.
Никъде не казват, че е мангалка. Сега ние го разбираме по третия начин. Кой знае що пишока е яла, че и на 17 ще търси педофили.
Както виждаме в темата, даже не е и незаконно след като е по взаимно съгласие!In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
seimo написа:BMW_POWER написа:
Искаш да кажеш, че до тази пролет е можело да правиш секс с 14 годиш момиче "по взимно съгласие" и е било ненаказуемо?
Да.
Благунчо с колко голяма девойка е имало среща,когато са го заловили?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Зарежи сватбите в Сливен и Благунчо който и да е той
кажи къде греши Бубо и защо ти пак се оказа прав 
кажи къде греши Бубо и защо ти пак се оказа прав 
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Мир?
Мир. Въпреки, че аз не съм изравял бойната томахавка, просто си споря...знаеш че обичам.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911