СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

kroki_e_edin
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Kroki » 10 Авг 2026, 10:54

На мен ми излезнаха :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Авг 2026, 10:56

TNT написа:
ildivvy написа:Къде го пишеш това, в търсачката или в ИИ-то?

П.П. Нищо не намери! Нямал връзка със системите на КАТ и т.н.

Нямам предвид системите на КАТ. Написах си номера на старата Е39-ка и хоп - веднага ми изкара пост във Фейсбук. За на брат ми старо БМВ изкара някаква снимка от някакъв фото форум от 2011 година :dunno: Даже не е снимка на колата му, а просто той е отзад на жълтите павета в трафика. Няма хаштаг или нещо подобно. Разбира се, не става с всяка кола... ама не знаеш къде ще те снимат и качат публично.

ок, разбрахме че ти е излезнало ,но няколко човека те питат къде го написа в гугъл или в АИ :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 11:00

В Гугъл.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 10 Авг 2026, 11:53

Предполагам в Google, в AI Mode.
Аз като написах номера на старата Е36ца, само ми каза каква е колата (на руски) и че имало оплакване за нея, че е изоставена. Брат ми строши мотора буквално на втория ден, след като "тръгнах" за Дубай, после я прави, но изгни и я беше оставил пред входа на негов приятел. От там е било и оплакването. Снимки не намери.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 11:56

Не, просто излиза в Изображения.
Изображение

kroki_e_edin
Аватар

Мнение от Kroki » 10 Авг 2026, 12:41

Някой в щатите дали може да ми чекне, дали този номер го има наличен при тях?

11517790471

alx, enigma, Spunky разбира се и всеки друг?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2026, 13:59

enigma написа:
Jordana написа:
enigma написа:
Jordana написа:
Ето ти един дрил да се упражняваш в къщи :ok:
Откъде го изкопа тоя Майор Фръц ..??!! :shock: Да не е от тия серийки TOTAL IDIOTS AT WORK ??!! :roll:

Аз си помислих, че е от твоята партия - нали ти се радваш на такива ковбойски изпълнения - танцуващи с вълци и изчезващи зад барутни димни завеси :mhihi:

Аз не , но при вас има доста любители на пушека и миризмата на изгоряло ... :ok:

https://www.youtube.com/watch?v=oKts4wlp-lc

Мда, чудех се дали да обяснявам на Пауара, че такова съдийство дето броиш дупки е за аматьори … в Америка като стреляме нищо не остава от мишените, кво да броиш…

Един приятел с Б52 “стреля” … като търсят да намерят колчетата на целите - нищо няма, само кратер :ok:

Това сме го правили: Като удариш 'картечна цел' с щатен и резултата е същия! Е, след това има 'екшън', но кой ни е виновен, че толкова си можем?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2026, 15:26

enigma написа:...Мда, чудех се дали да обяснявам на Пауара, че такова съдийство дето броиш дупки е за аматьори … в Америка като стреляме нищо не остава от мишените, кво да броиш…

Един приятел с Б52 “стреля” … като търсят да намерят колчетата на целите - нищо няма, само кратер :ok:

"Обяснявай" за на баба ти фърчилото. Приятелите дето "стрелят с Б" са го измислили още със стария модел Б-17. И от тях не остават дори и кратери. Само пепел. Справки в Дрезден, Хамбург и т.н.

Има едни други твои приятели, дето "стрелят" с "Ту". Само дето след техните пуцалки вече остава само тишина. Справка 30 октомври 1961г Нова Земя.

Разбираш ти :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2026, 16:20

Kroki написа:Някой в щатите дали може да ми чекне, дали този номер го има наличен при тях?

11517790471

alx, enigma, Spunky разбира се и всеки друг?

Така зададения въпрос е некоректен. Много рядко в Щатите няма някоя (оем) част. Случва се, но е рядко. Тая водна помпа я има навсякъде… дори я намерих на Ибей в Чехия? Продавача има 4 налични… Феби / Билщайн не са оем, но аз лично нямам оплаквания. Ако искаш гарантиран оем също ги има но са по- скъпи.

https://ebay.io/m/9aKBI6
Последна промяна alx на 10 Авг 2026, 16:30, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

kroki_e_edin
Аватар

Мнение от Kroki » 10 Авг 2026, 16:29

За съжалание не става, това което си ми пратил е Febi... Оригиналната е спряна от производство и никъде не мога да я намеря в Европа.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2026, 16:31

Kroki написа:За съжалание не става, това което си ми пратил е Febi... Оригиналната е спряна от производство и никъде не мога да я намеря...

Разбирам. Чакай да погледна.
алекс
трабант 601с
разни други возила

kroki_e_edin
Аватар

Мнение от Kroki » 10 Авг 2026, 16:33

Викнах иначе всичко налично и от 6 помпи харесахме една която най-много става на марката SIL. Например континентал и Хепу са чисти китайци, които изглеждат по един и същ начин с различно лого на шайбата. :mhihi: Просто искам да сложа оригинална, ма баси случая...... :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 10 Авг 2026, 16:34

М47 предлаган ли е въобще в щатите, че там гледате? :wave:
Мен ако питаш, бодни едно Конти и не се мъчи излишно.
Все по-трудно ще става с читавите части за старите баварки.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2026, 16:45

Kroki написа:Викнах иначе всичко налично и от 6 помпи харесахме една която най-много става на марката SIL. Например континентал и Хепу са чисти китайци, които изглеждат по един и същ начин с различно лого на шайбата. :mhihi: Просто искам да сложа оригинална, ма баси случая...... :bchug:

https://bmwyedek.com/en/bmw-circulation ... -cp158000s

Турци некви? Предполагам е оем- behr/ mahle са оем на БМВ обикновено
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Авг 2026, 17:06

По тоя номер 11517790471 оригинална помпа е само INA (Schaeffler) и Saleri SIL , и двете са доставчици на оригинални части за бмв за ремъци и помпи . Така че би трябвало да са 100% оригинал макар и без логото на бмв . SIL има по полските сайтове за части , вероятно и на други места . Вече колко е оригинален тоя SIL ... :dunno:
Последна промяна Jordana на 10 Авг 2026, 17:08, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата