СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 06 Авг 2026, 22:25

alx написа:
Lenco написа:Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".

Баси тоз пък как ми влезнА с бутоните напред :mhihi:

Пожелавам ти някой ден да седнеш зад волана на някоя много мощна електричка и да разбереш за какво става въпрос… :bchug:

Ако трябва да бъда честен, напълно ти вярвам за електричките и с интерес чета постовете ти. Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода. Работя на бюро и много се кефя да се цапам уикенда. Трябва да намеря малко време да си сложа двата хибрида на кабриото и да се радвам като разтрелвам по-бавните тостери.
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Авг 2026, 23:06

Lenco написа:Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода…
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.

Въсщност е доста показателно. При неограничен бензин и безплатно обслужване, никой няма да предпочете електричка. Аз едно време имах служебо шкоде неограничено в петеолна компания. Най-добрата кола, която съм карал :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Авг 2026, 23:12

Това важи са всяка личнослужебна кола.
И е причина да се замислям защо имам още 3 други коли!? :ok:
Но ще разчистим.
Което ми напомня,че не съм ви предлагал скоро цедеса в тая тема...Та ако някой има нужда... :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2026, 23:59

Lenco написа:
alx написа:
Lenco написа:Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".

Баси тоз пък как ми влезнА с бутоните напред :mhihi:

Пожелавам ти някой ден да седнеш зад волана на някоя много мощна електричка и да разбереш за какво става въпрос… :bchug:

Ако трябва да бъда честен, напълно ти вярвам за електричките и с интерес чета постовете ти....

Lenco, ще "продължа" мисълта ти:

... ама хич не ти вярвам относно написаното в темата за драгстерите. Откъде ги знаеш всички тези неща?

Ако alx отговори, ще ти подскажа още нещо ;)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 07 Авг 2026, 0:21

Spunky написа:
Lenco написа:Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода…

Въсщност е доста показателно. При неограничен бензин и безплатно обслужване, никой няма да предпочете електричка. Аз едно време имах служебо шкоде неограничено в петеолна компания. Най-добрата кола, която съм карал :mhihi:

Всъщност не. Дори при неограничен бензин и безплатно обслужване, колите с двг с които бих сменил електричката се броят на пръстите на едната ми ръка - и никой няма да ми ги купи за служебни :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Авг 2026, 9:46

Както казва alx, но с обратна посока...дано някога караш истински хубава, мощна, бърза и комфортна бензинова кола за да видиш какво е :bchug:

Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e :bowdown:
Комфорт, вървеж, разход, разходи за подръжка, сигурност и асистенти - няма къде да я пипнеш. Външен/вътрешен вид са субективен фактор и на мен лично в правилната конфигурация много ми харесва.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 07 Авг 2026, 9:56

Don_Diego написа:Аз лично ако имам да избирам една единствена кола, с която бих живял спокойно до края на живота си - G70 M760e :bowdown:

И в завоите е като М5ца, а? :mhihi: Деиш тоя стокхолмски синдром деиш :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Авг 2026, 10:05

Идвай с някоя М5ца и се пробвай да ми избягаш :winky: :driving:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 07 Авг 2026, 10:29

Аз и с цивилна дизелова петица ще ти избягам ;) :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Авг 2026, 10:37

Оценявам, че не каза 2ра серия. Благодаря :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Авг 2026, 10:54

Под 'втора серия' разбира ли се и М2 или :mhihi: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

kroki_e_edin
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Авг 2026, 11:07

Да се посмеете малко

https://www.youtube.com/watch?v=WFeZvBsbTP0
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Авг 2026, 11:07

ildivvy написа:Под 'втора серия' разбира ли се и М2 или :mhihi: ?

Разбира се, че НЕ! С Гранд Турер ще ми обръщат огледалата :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата