Европа под обсада - атентати,жертви ....
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Европа под обсада - атентати,жертви ....
https://www.dnes.bg/a/2-svyat/729739-21 ... a-v-berlin
Абдул някой си от ливански произход, роден в Германия. На 21 е завършен боклук. Минавал през програма за дерадикализация на ислямисти. Тоест той е бил повреден в главата и готов да умре за моАмед педофила, обаче са го пуснали. Те нямат и какво друго да го правят, ходил в център за малолетни ли казаха като е бил заради някакви престъпления.
Абдул някой си от ливански произход, роден в Германия. На 21 е завършен боклук. Минавал през програма за дерадикализация на ислямисти. Тоест той е бил повреден в главата и готов да умре за моАмед педофила, обаче са го пуснали. Те нямат и какво друго да го правят, ходил в център за малолетни ли казаха като е бил заради някакви престъпления.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Либералните педали, дето викат "Искаме още орки в ЕС да ни праскат отзад" прегазени от гнусен орк
Какво толкова може да се обърка...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
zAcK написа:Либералните педали, дето викат "Искаме още орки в ЕС да ни праскат отзад" прегазени от гнусен орк![]()
Заки, ти ЗА или ПРОТИВ евроатлантическите ценности си? Защото ако си против, отиваш в лагера на агентите на Путин.
Питам от любопитство

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:zAcK написа:Либералните педали, дето викат "Искаме още орки в ЕС да ни праскат отзад" прегазени от гнусен орк![]()
Заки, ти ЗА или ПРОТИВ евроатлантическите ценности си? Защото ако си против, отиваш в лагера на агентите на Путин.
Питам от любопитство
И аз се обърках нещо - нали врагът на твоя враг е твой приятел - кой от кой отбор е, съвсем се омешаха нещата

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:zAcK написа:Либералните педали, дето викат "Искаме още орки в ЕС да ни праскат отзад" прегазени от гнусен орк![]()
Питам от любопитство
И аз се обърках нещо
Пак ли
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От днес, от Сеута/Испания масово нашествие/инвазия, няколко хиляди от северна Африка, мароканци и алжирци и това е само днес.
Положението излиза от контрол напълно, абсолютно всеки ден има десетки заклани и пребити във всеки град и това е само началото.
Даже някои политици видяха, че масово са млади мъже в отлична форма възраст 20-25

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От либерална гледна точка, това са хората които "ще изкарват вашите пенсии". Те всички ще се включат в трудовия процес и с това ще допринесат за цъфтежа на Райската градина.
А иначе:
А иначе:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Сеута се намира в Северна Африка, граничи с Мароко.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Започват да работят веднага, крадене най-вече, ама брутално и нагло, взимат телефони и раници без да се крият. Ако има съпротива има ножове и в болницата.
Друго модерно, седят покрай банкоматите и като някой отиде да тегли си искат парата, няма недей, няма не мога. Всеки е на заплата от държавата - минимален жизнен миниум и т.н. и т.н.
Отделно всеки ден има и безпричинно пребити, онзи ден имаше една алжирска маймуна, нелегална от 10-на години, прибирана 18 пъти от полицията, преби човек без причина, човекът е в кома и е почти пътник.
Та това е масово и всеки ден.
Друго модерно, седят покрай банкоматите и като някой отиде да тегли си искат парата, няма недей, няма не мога. Всеки е на заплата от държавата - минимален жизнен миниум и т.н. и т.н.
Отделно всеки ден има и безпричинно пребити, онзи ден имаше една алжирска маймуна, нелегална от 10-на години, прибирана 18 пъти от полицията, преби човек без причина, човекът е в кома и е почти пътник.
Последна промяна alekangg на 30 Юли 2026, 20:25, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
enigma написа:Сеута се намира в Северна Африка, граничи с Мароко.
И какво те топли това?
Оттам заминават директно на север. Днес имаше видеа, как с лодки на полицията се возят към брега стотици маймуни..
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Е няма да им е толкова лесно… властите се сезират. От това, което съм видял испанците не са толкова толерантни като някои други…
https://amp.dw.com/en/ceuta-asks-spain- ... a-78177638
Juan Jesus Vivas, head of the Ceuta regional government, called for the Spanish government in Madrid to declare an emergency on grounds of national security, asking for more police and for the army to be deployed on the border. This followed a meeting of the city's board of spokespeople, who reached a unanimous agreement.
https://amp.dw.com/en/ceuta-asks-spain- ... a-78177638
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
alekangg написа:Започват да работят веднага, крадене най-вече, ама брутално и нагло, взимат телефони и раници без да се крият. Ако има съпротива има ножове и в болницата.
Друго модерно, седят покрай банкоматите и като някой отиде да тегли си искат парата, няма недей, няма не мога. Всеки е на заплата от държавата - минимален жизнен миниум и т.н. и т.н.![]()
Това е факт, но според СМИ такива неща не се случват никъде. А ако го напишеш някъде, изскачат модерните Партийни цензури (пардон, "ФАКТЧЕКЪРИ") и или те трият, или те банват, или и двете едновременно.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аха, даже са искали да се затвори границата, ама отговора на властите е, че няма проблеми и са отхвърлили обявяването на извънредно положение!
Полицията седи и наблюдава, ето какво става днес
https://www.facebook.com/share/r/1E21YAYiVm/
Полицията седи и наблюдава, ето какво става днес
https://www.facebook.com/share/r/1E21YAYiVm/
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Според мен трябва да ги пратят в Канада, защото в Мароко се говори френски - в Испания няма да им е комфортно.
А в Канада всеки гражданин е задължен да окаже съдействие на мигрантите ….
А в Канада всеки гражданин е задължен да окаже съдействие на мигрантите ….enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Според мен трябва да ги пратят в Канада, защото в Мароко се говори френски - в Испания няма да им е комфортно.А в Канада всеки гражданин е задължен да окаже съдействие на мигрантите ….
Канадското (Кебешкото) правителство ще им изпрати безплатни самолети, за да не ги стресира допълнително!