За самолетите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За самолетите

Мнение от alekangg » 02 Юли 2026, 14:54

Вече официално Катар си хвана пътя от София, перлата на Европа
И може да се повдигнат цените особено за Азия от турците.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Юли 2026, 1:25

Какво ли ще още ще измислят, само и само да скубят пасажерите :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Юли 2026, 4:52

Два нови Boeing 737 MAX 8 доставени на бразилската авиокомпания GOL Linhas Aereas през есента на 2025г са били изпратени на скрап. Сиреч, продадени на части, поради огромното количество технически проблеми. Споменават се номера PS-GRM и PS-GRN (не съм поверявал в нета).
Самолетите били спряни от полети още през февруари тази година. Изпратени са в Pinal Airpark, където е една от най-голените "гробници" за самолети в Света.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Юли 2026, 8:23

За сметка на Боинг, Airbus преди дни направиха първия полет с най-новият А350-1000URL от фабриката в Тулуза до Мелбърн за малко над 19 часа все пак празен, иначе ще ги лети по 20 часа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Юли 2026, 9:50

BMW_POWER написа:Два нови Boeing 737 MAX 8 доставени на бразилската авиокомпания GOL Linhas Aereas през есента на 2025г са били изпратени на скрап. Сиреч, продадени на части, поради огромното количество технически проблеми. Споменават се номера PS-GRM и PS-GRN (не съм поверявал в нета).
Самолетите били спряни от полети още през февруари тази година. Изпратени са в Pinal Airpark, където е една от най-голените "гробници" за самолети в Света.

Ще им ги сменят гаранционно... Сигурно са били 'понеделнични' бройки!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Юли 2026, 17:29

Boeing has suffered another setback after Emirates announced it will refuse delivery of its first 10 Boeing 777X aircraft, with the airline’s president joking that the long-delayed jets would be better off being turned into baked bean tins.

Emirates has ordered 270 Boeing 777X aircraft, each valued at about $440 million, but the first planes, originally built in 2019, have yet to enter service because of repeated delays caused by design changes and technical issues. Emirates President Sir Tim Clark said the earliest aircraft have undergone so many modifications that upgrading them to the latest standard is no longer practical.

“We’re not taking that batch and that’s it,” Clark said during the Farnborough International Airshow. Referring to Boeing’s efforts to find another use for the aircraft, he added that “Heinz would be interested, baked bean cans.”

Тези дни Боинг се оплакаха пред правителството относно начините на финансиране на Еърбъс.
Яко шутове напоследък :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Юли 2026, 19:22

Съвсем не отдавна боинг беше пактически фалирала макара и да не е във фалит . Кредитния рейтинг на компанията балансира на ръба на категория "junk" , ако правилно помня ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата