Политическа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Политическа

Мнение от STEVAL » 23 Юли 2026, 23:57

alx написа:Ако иранците изстрелят нещо по нас ще падне накъдето се е запътило защото няма кой и с какво да го свали. Факт.

Обаче нали знаете, че това ще е атака върху НАТО? Иранците нямат сметка да вкарат НАТО срещу тях защото крайния резултат тогава със сигурност няма да е в тяхна полза по никаква схема.

Поне аз така мисля… едно е да имаш рижия да ти се пени и да мята ракети по нощите- другото е да те почнат от още няколко места и бюджети… иранците са всичко друго, но е и глупави. Те може по някаква схема да изчакат Тръмп да си отиде, ама влезе ли НАТО опасността за тях нараства като такава и като времетраене.

С две думи- не вярвам да ни думнат. Не щото не могат а щото не е полезен ход за тях

Сега ще дадеш ли и пример кой от нато ще ни защити? Кои от тези от нато които имат оръжие са на страната на рижия?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Юли 2026, 23:59

alx написа:Ако иранците изстрелят нещо по нас ще падне накъдето се е запътило защото няма кой и с какво да го свали. Факт.

Обаче нали знаете, че това ще е атака върху НАТО? Иранците нямат сметка да вкарат НАТО срещу тях защото крайния резултат тогава със сигурност няма да е в тяхна полза по никаква схема.

Поне аз така мисля… едно е да имаш рижия да ти се пени и да мята ракети по нощите- другото е да те почнат от още няколко места и бюджети… иранците са всичко друго, но е и глупави. Те може по някаква схема да изчакат Тръмп да си отиде, ама влезе ли НАТО опасността за тях нараства като такава и като времетраене.

С две думи- не вярвам да ни думнат. Не щото не могат а щото не е полезен ход за тях

Стига се злоупотребява с това "Атака върху НАТО". Украински дронове вече няколко пъти паднаха в прибалтийските тигърчета и още никой не е нападнал Украйна. Прословутият чл. 5 какво гласи?

Кой и какво ще им направи на Иранците?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Юли 2026, 0:08

чл 5 трябва да се поиска от нападната страна, тва не е автоматичен механизъм. Ако работеше така преди 10тина години като турците свалиха руския самолет щеше да стане доста интересно. И най-вероятно до война в Украйна нямаше да се стигне :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Юли 2026, 4:25

На вас Ви се струва майтап , но заплахата е напълно реална по една много проста причина . Удари по цели в страна като България няма да имат адекватно противодействие заради смешната армия . Която няма никакъв опит за борба с подобни атаки , и бутафорни средства за защита . Даже може да се каже няма да има никакво противодействие на шахедите . Ще има само мигане на парцали . България е от типа на така наречените "меки" цели.
https://www.youtube.com/watch?v=THi_I1V9m80

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 24 Юли 2026, 12:18

Гледам я тази 'опозиция' тези дни... много ми е смешна и нефелна! Сигурен съм, че могат и по-добре! Сега само се излагат! Сутринта слушах и едно интервю с човек, лежал заедно със Сокола, Сабри 'някой си'. Каза, че едно са си говорили, друго е направил Почетния... Даже 'плашел' електората им, че пак се канели да им сменят имената :mhihi: :mhihi: Тези и те ли са толкова 'кухи лейки'? Такова монолитно гласуване и никой не се светва, че ги ползват и манипулират само... Според мен, още малко време и тази 'организация' приключва също безславно!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 24 Юли 2026, 15:06

Няма да приключи нищо , винаги има опити за пробив и вероятно с тези е така . Някои от гафовете които правят са просто заложени мини . Има купени играчи в отбора без съмнение , с други вървят пазарлъци ...Ще опитат да им развалят мнозинството като се отлюспят някакви хора като независими под предлог че не справят или нещо подобно . Във всички парламенти досега са пазарувани депутати , и този няма да е по различен.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Юли 2026, 17:48

Jordana написа:На вас Ви се струва майтап , но заплахата е напълно реална по една много проста причина . Удари по цели в страна като България няма да имат адекватно противодействие заради смешната армия . Която няма никакъв опит за борба с подобни атаки , и бутафорни средства за защита . Даже може да се каже няма да има никакво противодействие на шахедите .

И на тебе ти беше на майтап, докато не ти казах, че имаш с. Безмер в ударния радиус.

Да ти пратя ЕМП пушка или помпа срещу шахедите? :dunno: Те ще ги пуснат сигурно от кораб близо до Варна...
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 24 Юли 2026, 18:04

Аз разчитам че в Бургаската база има достатъчно бойни единици крайцери и субмарини да пазят туристите по плажовете :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 24 Юли 2026, 18:57

Jordana написа:Няма да приключи нищо , винаги има опити за пробив и вероятно с тези е така . Някои от гафовете които правят са просто заложени мини . Има купени играчи в отбора без съмнение , с други вървят пазарлъци ...Ще опитат да им развалят мнозинството като се отлюспят някакви хора като независими под предлог че не справят или нещо подобно . Във всички парламенти досега са пазарувани депутати , и този няма да е по различен.

Визирах ДПС-НН и АПС ... Изглежда се е получило малко заблуждаващо така, както съм го написал...

Изображение

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 24 Юли 2026, 19:22

Писах за калинките на Радев , мислех че тях визираш .. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Юли 2026, 19:34

Jordana написа:Аз разчитам че в Бургаската база има достатъчно бойни единици крайцери и субмарини да пазят туристите по плажовете :ok:

Разчитай ти… :mhihi:
От долу иде Бургаски влак, който ти носи бира и коняк :ok:

Бих ти предложил и извънземен лазАр с германска оптика, ама знам че нямаш високо мнение за тия технологии… :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 24 Юли 2026, 19:52

В момента имаме едни дертове с един немски лазер Luxinar ... Малко 'фифти-фифти' е положението! Иначе, оглeдалцата и лещата му са добре!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Юли 2026, 19:55

Аз затова казвам само оптиката оттам :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 24 Юли 2026, 19:57

:OT:

Какво би препоръчал за рязане на пластмаса PS с дебелина до 4-5мм, като фирма производител ?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Юли 2026, 20:08

ildivvy написа::OT:

Какво би препоръчал за рязане на пластмаса PS с дебелина до 4-5мм, като фирма производител ?

За сериозна прецизна работа ? ShopSabre CNC router - made in USA :ok:

It features a rigid steel frame, precise ball screw motion, and variable RPM control that prevents plastic from melting or chipping.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Предишна

Назад към Извън Темата