Политическа
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Политическа
Jordana написа:Ако бяхме купили шведските фърчила сега нямаше никаква причина да се навеждаме , можеше да му откажем на Тръмбачов когато си поискаме и както си поискаме .
Как така ще откажеш на сюприм лидера ?

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Те пирона сами си го забиха като му взеха нобела за мир . Сега да си му берат лайката ... 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
И този замазания Георг, какво се прави на 'дръж ми шапката' по телевизиите? Когато самолетите били тук предния път, били за участие в учения, а не за участие във военни действия
! Къде бе медузоооо? Къде бяха тези учения? Как има хора, които им се връзват на простотиите, не знам!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Тръмбачов е поискал разполагането на самолети цистерни на летището в Безмер за да се ползват за операциите на САЩ в близкия изток. Радев естествено е казал, че ще дадем зелена светлина с оглед на споразуменията от 2006-та, като това е част от договора ни за да ни пазят.
От ГЕРБ и дпс ще подкрепят идеята, Възраждане не като са казали, че категорично няма да подкрепят въвличането на България в още една война.
Та нещо не виждам онези празни приказки, които говореше преди изборите когато имахме самолети на летището в София.Който повярвал тогава, повярвал.
От тази новина пък може да си правим сметка има ли намерение към момента Тръмбачов да използва сила срещу Иран в разни преговори, понеже нещо чалмите не са особено отстъпчиви
Доста по-различна е ситуацията сега, просто медиите я раздухват, а хората само това и чакат за да пискат и да извъртат случващото се
Преди нямаше драма да има самолети, сега има или има щото го разрешава друг
Колкото до празните приказки - беше казал, че ще махне самолетите и ги махна. Сега вече когато открито искат пак да ги докарат няма много варианти да избяга предвид вече разписани споразумения.
Този път искането минава по каналния ред, ще се обсъжда и е за военни самолети на военно летище, а не на най-голямото ни гражданско. Всички чужденци дето съм посрещал докато бяха там ме питаха защо имаме американски военни самолети на гражданско летище

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Т.е. нещата се нормализират...
Ex: 96' BMW318ti

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Ако питането е към мен - няма нищо нормално в това някой от другия край на света да казва какво да се случва тук и да ни използва за плацдарм на военните си операции + да държи не малък брой военни и техника тук само защото може
Всяка държава, която е независима трябва да може сама да решава външната и най-вече вътрешната си политика, без да се съобразява с мнението на други страни.
Ние уж сме независими ама на практика не сме, при това абсолютно доброволно сме си свалили гащите. А още по-лошото е, че не малко хора се радват да е така
Всяка държава, която е независима трябва да може сама да решава външната и най-вече вътрешната си политика, без да се съобразява с мнението на други страни.
Ние уж сме независими ама на практика не сме, при това абсолютно доброволно сме си свалили гащите. А още по-лошото е, че не малко хора се радват да е така

- TNT
- младши ентусиаст
-
Като сме независими - да излизаме от НАТО и ЕС. Ако ни нападне някой - да се оправяме сами и така
За мен единствения проблем със самолетите е същия като и по други теми - говори се едно, прави се друго.
За мен единствения проблем със самолетите е същия като и по други теми - говори се едно, прави се друго.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това наистина е много интересен феномен ...До вчера петроханците плашеха как Радев ще ни вади от ЕЮто , ще ни вади от нато , ще връща лева и Путин ще идва да ни клеца . Пък то не стана реалност тоя петроханския мокър сън , и сега същите индивиди ревът що не се случват тия неща ??!! Чак слуз им излиза на устите от яд че не стана на тяхното . Радев си спазва закона , смешно е да го обвиняват същите тия дето превърнаха държавата в кочина за изминалите 10-15 години . Сега следащата дъвка ще бъде що не подават оставка и да правим временно правителство с домовата книга ...
Спокойно , няма за къде да бързат , Радев ще им извади зъбките един по един на всичките прасета тикви петроханци и подлогите около тях .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ///M Power
- старши ентусиаст

-
- Кара: си Е65-цата.
Don_Diego написа:Top Gun Maverick написа:Тръмбачов е поискал разполагането на самолети цистерни на летището в Безмер за да се ползват за операциите на САЩ в близкия изток. Радев естествено е казал, че ще дадем зелена светлина с оглед на споразуменията от 2006-та, като това е част от договора ни за да ни пазят.
От ГЕРБ и дпс ще подкрепят идеята, Възраждане не като са казали, че категорично няма да подкрепят въвличането на България в още една война.
Та нещо не виждам онези празни приказки, които говореше преди изборите когато имахме самолети на летището в София.Който повярвал тогава, повярвал.
От тази новина пък може да си правим сметка има ли намерение към момента Тръмбачов да използва сила срещу Иран в разни преговори, понеже нещо чалмите не са особено отстъпчиви
Доста по-различна е ситуацията сега, просто медиите я раздухват, а хората само това и чакат за да пискат и да извъртат случващото се![]()
Разликата е че точно Радев преди обясняваше как не трябва да има такива самолети в БГ, пък се действията други, то и заради това се раздухва...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
След изборите изразих надежда, че Румбакиса може и да свърши това онова полезно за държавата. Обаче след всяко мнение на Джордана, в което си къса поредната риза в негова чест, да ни разяснява колко е велик и как ще ни оправи ей сега, все повече ми намаля надеждата. 
- TNT
- младши ентусиаст
-
В интерес на истината и аз очаквах да е поне някакъв микс и да има 20% умни неща. Засега само идеи, нищо свършено. А предложението за бюджет не е сериозно. Само не знам каква схема завъртя с ИТН, че техни хора са навсякъде.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
TNT написа:Като сме независими - да излизаме от НАТО и ЕС. Ако ни нападне някой - да се оправяме сами и така![]()
Чакай сега...кой говори за напускане на нещо?
Спрете да си въобразявате подобни измишльотини, няма как да се случи без значение кой е на власт. Дори Възраждане да застанат начело с мнозинство - нищо от това дето говорят и искат няма да се случи
Става въпрос, че отвън се влияе на вътрешни политики и не само. Отделно е двойния аршин, по който се правят оценки
Относно самолетите - аз проблем нямам, стига да си мине по каналния ред след обсъждане и да си бъдат на ВОЕННО летище, не на най-голямото ни гражданско летище. Предния път американците сами си казаха, че сме казали "ДА" преди дори да зададат въпроса
Съюзници сме, гаранция сме разписали някъде, че нямаме право на отказ на сюприм лидера та...ще приютим 8 самолета, колко му е....предния път бяха над 10

- TNT
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Съюзници сме, гаранция сме разписали някъде
С това се изчерпва темата
Ако трябва да сме съюзници само като ни изнася - друго е.- Don_Diego
- ентусиаст
-
Така е, обаче други съюзници също са разписали и явно при тях има опция за отказ...докато при нас явно няма.
Всички сме равни ама някои са по-равни е положението

Всички сме равни ама някои са по-равни е положението