Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Море 2026г.?!...
TNT написа:laviatan написа:Истината е , че и на нашето има "местенца" , на които цените са топ и обслужването. Проблема е, че се търси, а не като в Гърция повечето да са така / както и по други места /
Като бялата лястовица. А в Гърция е нормата.
Точно това е проблема. Трябва да се търси, пита. Защо да не е като в Гърция - сядаш и почти където и да си ще си прекараш добре без някой да те гледа изпод вежди и да иска да си изкара надника за деня от теб
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Установиха, че водата на плаж във Варна е опасна за къпещите се
Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/rzi-vod ... 1781863105
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ivanski_2 написа:Ако ми покажеш как с мимики и жестове да питам това дали е пикантно ще те черпя една бира
That sounds like a dare
https://www.youtube.com/watch?v=Ypkmyga9E3I
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
Скоро не съм питал,че още не мога да фиксирам дати ама дайте нещо на Тасос да идем.
Ще ми се да е самостоятелно.Без хотели.И да има читави кръчми наблизо.
Че може и от средата на август,ако са я приели госпожицата до тогава в някое от желаните училища.
Ама да видим де.
Ще ми се да е самостоятелно.Без хотели.И да има читави кръчми наблизо.
Че може и от средата на август,ако са я приели госпожицата до тогава в някое от желаните училища.
Ама да видим де.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Честно казано Тасос много ми харесва, не искам да казвам ''никога'', но ако реша да ходя там, ще е извън активният сезон.
Последно бях 2024г. След Лефкада реших да посетя в началото на септември... и пак беше мазало. Пълно е с румънци, румънски цигани..
Иначе около Голдън бийч има прилични кръчми
Последно бях 2024г. След Лефкада реших да посетя в началото на септември... и пак беше мазало. Пълно е с румънци, румънски цигани..
Иначе около Голдън бийч има прилични кръчми
Последна промяна Exclusive89 на 19 Юни 2026, 21:24, променена общо 1 път
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Тасос го обожавам, но само след Никулден!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В момента съм в северна Евия , тук все едно сезона не е почнал . Супер спокойно е , българите са като бели лястовици , повечето туристи са от бивша Югославия,Чехия,Полша , Италия ,Франция .Шест дена на седем плажа съм ходил и шезлонг платен не съм видял , всичко в менютата е поне евро надолу от северна Гърция и Халкидики . Под всичко разбирам всичко . Даже собственика на вилата която сме наели каза ,че миналата година е ходил на Касандра и там било ултра скъпо. Хубавите плажове са Агия Анна , Пефки , Голден Коаст и топа естествено островите Лихадонисия /само че баш в сезона сигурно няма да стъпя там , и сега беше фул , а юли ще е мазало /.Има и много по малки също готини. Рибата в таверните е с 10 евро на килограм по евтина от познатите ни дестинации /35 евро ципура,фагри ; 45 евро дентекс ,55 евро лаврак и др./ Тук все още си я избираш и я мерят пред теб . Острова е голям и се въртят доста км. , но пътищата биват , има много ремонти от свлачища и земетресения , но са регулирани със светофари и се минава бързо. За гръцка атмосфера и релакс препоръчвам Агия Георгиос , за по усещане слънчака -Пефки . Утре ще зареждам нафта , че само тук навъртях около 500 км. Между другото транспондера Егнатия Одос си е супер благинка ,спестил ми е поне 30 мин. чакане по туловете , а още не е баш сезона
Вилата в която сме отседнали е топ , на брега е , със собствено плажче и най уникалната гледка ,В Лутра Едипсоу е. Някой ако е заинтересован , на лично
За истинска почивка в Гърция прекарвам мислена линия по магистралата Александрополис -Игуменица , меря още 100 км. на юг ,тегля черта и от там на север не стъпвам
Вилата в която сме отседнали е топ , на брега е , със собствено плажче и най уникалната гледка ,В Лутра Едипсоу е. Някой ако е заинтересован , на лично
За истинска почивка в Гърция прекарвам мислена линия по магистралата Александрополис -Игуменица , меря още 100 км. на юг ,тегля черта и от там на север не стъпвам
Въпрос най-вече към живеещите в Гърция - как е регламентирано законово силното (5%) затъмняване на задно и задни странични стъкла - би ли било проблем при спиране за друго например?
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
driver69 написа:Въпрос най-вече към живеещите в Гърция - как е регламентирано законово силното (5%) затъмняване на задно и задни странични стъкла - би ли било проблем при спиране за друго например?
За задни няма проблем, ако са заводски или имат сертификат. Обаче силно се съмнявам някой да те спре в Гърция, освен ако не направиш някаква идиотия. Пък над 30 градуса забрави за полиция по пътя...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
driver69 написа:Въпрос най-вече към живеещите в Гърция - как е регламентирано законово силното (5%) затъмняване на задно и задни странични стъкла - би ли било проблем при спиране за друго например?
Задните - може. Предните пък е забранено да са затъмнени над някакъв процент, обаче масово се кара с фолио на предните стъкла и не съм чул на някого да са му правили проблем.
I love the sound of V8 in the morning...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Много па интересно как ще разберат дали са заводски затъмнени или не съм си ги сменил ....за задните ако щеш ламарини си завари проблеми няма. Няма никакви ограничения ( е, има, да имаш странични огледала).
За предни има...МСИ2000 вика, че е масово с фолио на предните, аз имам съвсем други наблюдения. Обичат чужди номера и като всичко в Гърция е..проблем няма докато не те спрат
)
Ама мисля, че е само 80 евро глобата така че не е нещо страшно. Но си е забранено, кой каквото ще да приказва. Всъшност единствените които съм виждал със затъмнени предни странични са таксита, главно мерцедеси, които вероятно са си така фабрично. Иначе фолио може на предните, ама на практика прозрачно..та много не му виждам смисъла. Такова да затъмнява отпред- не може.
Слатане, малко по назад сме го обсъдили Тасоса.
За предни има...МСИ2000 вика, че е масово с фолио на предните, аз имам съвсем други наблюдения. Обичат чужди номера и като всичко в Гърция е..проблем няма докато не те спрат
Ама мисля, че е само 80 евро глобата така че не е нещо страшно. Но си е забранено, кой каквото ще да приказва. Всъшност единствените които съм виждал със затъмнени предни странични са таксита, главно мерцедеси, които вероятно са си така фабрично. Иначе фолио може на предните, ама на практика прозрачно..та много не му виждам смисъла. Такова да затъмнява отпред- не може.
Слатане, малко по назад сме го обсъдили Тасоса.
Хм,хм...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- empar
- младши ентусиаст
-
msi200 написа:driver69 написа:Въпрос най-вече към живеещите в Гърция - как е регламентирано законово силното (5%) затъмняване на задно и задни странични стъкла - би ли било проблем при спиране за друго например?
Задните - може. Предните пък е забранено да са затъмнени над някакъв процент, обаче масово се кара с фолио на предните стъкла и не съм чул на някого да са му правили проблем.
Същите наблюдения имам и аз. Понеже отскачам и(даже основно) извън туристическия сезон, когато чуждестранните автомобили са рядкост, мога да кажа, че си е дооооста масова практика да са им доста затъмнени колите и отпред. На онова слънце там хич не е чудно.
Колко е легално не мога да твърдя, не съм навлизал в детайлите на гръцкото законодателство, но в Гърция трябва да свършиш някаква чутовна тъпотия, че да опреш до пътна полиция. Какви скрапове се движат и как спокойно си карат след 4х100 ципуро, точно за прозорци трудно някой ще ти направи проблем. За двуколесните пък да не говорим каква тежка анархия цари.
Опреш ли обаче веднъж до полицай в Гърция, дупе да ти е яко!
В Турция също знам, че е доста масово от колегите ми там и ме разпитваха как е при нас, че да знаят дали да идват спокойно с колите.
При нас със сигурност ще изядеш дървото с толкова затъмнени прозорци като по егейските държави. Буквално се превръщаш в движещи се 200€ в гладните очи на чичко полицай!
empar написа:Колко е легално не мога да твърдя, не съм навлизал в детайлите на гръцкото законодателство, но в Гърция трябва да свършиш някаква чутовна тъпотия, че да опреш до пътна полиция.
Това ми е чуденето - дали са пусна 5% пропускливост на задните стъкла, което е легално тук.
empar написа:При нас със сигурност ще изядеш дървото с толкова затъмнени прозорци като по егейските държави. Буквално се превръщаш в движещи се 200€ в гладните очи на чичко полицай!
При нас първо да научат буквите, после да пишат фишове за стъкла, а след това да дискутираме... Много се радвам колко им е болно, че вече не се спират МПС от движение за стъкла...
- empar
- младши ентусиаст
-
driver69 написа:Това ми е чуденето - дали са пусна 5% пропускливост на задните стъкла, което е легално тук.
За задните със сигурност няма да имаш проблем! След като въпросното нещо се предлага и заводски за безброй автомобили за европейския пазар, въобще няма какво да се притесняваш. Слагаш читаво фолио и си свиркаш!