Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Криминална тема

Мнение от steeN » 04 Юни 2026, 12:27

https://www.actualno.com/europe/belijat ... 02498.html

Руската православна църква е засегната от един от най-големите си скандали от десетилетие - наркотрафик и по-точно на кокаин. Официално полицията в Чехия заяви, че белият прах, открит в колата на руския митрополит Иларион, наистина е кокаин, предаде изданието Deník N.

Православни ценности.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Юни 2026, 14:07

Още един боклук от кочината на свинките е арестуван . Засега е в Белград , дано го докарат тука да постои при мънафите в централния .
https://www.dw.com/bg/bivsiat-sef-na-bb ... a-77418322
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 09 Юни 2026, 9:14

https://trud.bg/a/articles/klipat-koyto-vzrivi-sotsialnite-mreji-agresia-zaradi-shepa-chereshi

Едвам изгледах видеото докрай. Бахти жалкото комплексираното същество. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Юни 2026, 9:45

Бащата на детето има железни нерви.

А селяка се опитва да предложи и подкуп :kuku: Има продължение на историята. https://www.facebook.com/reel/1294035056221400
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Simson S51
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 09 Юни 2026, 9:48

Този баща не знам наистина от къде извади такова търпение.. Горката женица на тоя Ганьо с дачията..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 09 Юни 2026, 10:46

https://www.facebook.com/reel/1023315740353784

И още продължение! Милицията, както винаги са първенци по неадекватност!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 09 Юни 2026, 10:54

С деца най-правилното нещо е да се деескалира на цената на всичко, възможно най-рано, пък нека съм с наранено достойнство. Лошото е, че по нашите ширини се приема като слабост и определени хора се възползват от това. Според мен бащата трябваше да може да прецени по-рано ситуацията и да се откаже, точно заради дъщеря си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: LCI2
B48B20А

Мнение от streetz » 09 Юни 2026, 11:07

Ганчо с дачията трябваше просто да подаде сигнал на 112, че има крадци в имота, а не да гази колелото на лапето. Но пък така татко инфлуенсър нямаше да успее да предизвика медиен фурор.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Юни 2026, 11:58

streetz написа:Ганчо с дачията трябваше просто да подаде сигнал на 112, че има крадци в имота, а не да гази колелото на лапето. Но пък така татко инфлуенсър нямаше да успее да предизвика медиен фурор.

Тъкмо сега го гледах до момента в който бащата почна да вика, че ще взема полиция. За мен този баща е...всъщност трия. За мен той не успя да сдържи нервите си първо и категорично го виждам това нещо, не знам другите хора кьорави ли са. Боклукът с Дачията е ясен, че е ПЪЛЕН боклук и явно всички са концентрирани върху неговата постъпка, а не виждат, че тоя баща участва в продължаването на конфликта. :shock: И съдейства с всички сили при това докато накрая онзи имбецил не превъртя шайбата, което очаквах, че ще се случи в мига в който умника с камерата не реши да го заплашва с куки. :kuku: Като ще си търсиш правата на 112 го направи бе, какво му се обясняваш, а ако беше извадил някой сап от вътре или пушка какво правиш бе господин готов съм на всичко за тази малка "крадла"??? Именно щото си готов на всичко трябва да си преглътнеш ебаното его и да се разкараш от там, а не да почваш да разиграваш съдебен процес и да задаваш малоумни въпроси коментирайки това дали е нормално или не е нормално. :ranting: :banghead: Като виждаш ненормалник срещу теб без значение дали е пиян според теб или просто си е боклук, гледаш да деескалираш заради детето, а не хем да подвиваш опашка, обаче хем да му обясняваш сега как той ще види. Това ми изглежда като децата едно време, сдърпат се две и по-силното надвие, другото си тръгва обаче продължава да говори как онова ще види сега и какво следва, по-силното вижда, че не си е наложило волята и тръгва пак да гони другото да го удари още повече ако може или ако не го е направило първия път това с удрянето, сега да го удари. Някои хора имам чувството, че са расли в епруветка и нямат тотална връзка с реалността.

Колелото е сгазено, виждаш кристално ясно, че не общуваш с адекватен човек или още по-зле, общуваш с такъв, който има подобен модел на поведение. Ами избираш или след като можеше да си тръгнеш да го направиш без да се обясняваш чак толкова какво се случва защото всеки вижда какво се случва от присъстващите, ама най-вече детето ти, или отиваш до боклука с колата и го вадиш от нея, после ще извъртиш нещата, че е станало в момент на афект защото си бил уплашен за детето си и не може да си тръгнете защото колелото е сгазено. Нали ама това трябва да стане веднага защото не се знае дядката както казах кол ли ще извади или пушка и не знам защо всеки тукаиниз фейсбук преценя, че един вид бащата го пощадил тоя и подценяват дядката. :idea: Не ви ли светва, че щом живеят в малко село, много добре го знае кой е и може би беше малко уплашен в случката или по дефоулт мислите, че щом е видимо на възраст е беззащитен, а онзи с колелото е Джон Рамбо? Достатъчно случки има в които дядки са оправяли някакви млади и надъхани по един или друг начин и тук аз виждам един уплашен баща, който със сигурност не е Джон Рамбо и е нормално да е уплашен в такъв момент заради детето си, ама като не е Джон Рамбо и няма да извади боклука от Дачията, просто трябваше да си тръгне по пътя и после както виждаме онзи му звъни да се моли да му плати и колелото и т.н.

А ако е Джон Рамбо, пак казах най-адекватното беше да си тръгне с подвита опашка преглъщайки се егото. После като го знаеш къде живее тоя, ако искаш го намери, ако искаш му подпали колата докато спи, ако искаш го пребий, каквото искаш, все ще е малко, ама не и така и после ревнал пред цяла България. :no: :no: :no:

Дядката има нужда от урок и само бой го оправя щом толкова години не се е научил първо да бъде човек. Днес се прави заради черешите, утре ще е заради друго. :censored: :ranting:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Юни 2026, 12:01

Като ще си търсиш правата на 112 го направи бе, какво му се обясняваш, а ако беше извадил някой сап от вътре или пушка какво правиш бе господин готов съм на всичко за тази малка "крадла"???
Носа му на тоя е чупен поне 3-4 пъти , явно си му е такъв тертипа на ескалация .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Юни 2026, 12:07

Top Gun Maverick написа:...

няма какво повече да се каже...
видя ли го как се държи пращам детето малко по-далеч, аз си звъня на 112, обикновено такива пишман шерифи много се свиват в подобна ситуация (а като дойдат полицаите, дето уж нищо не вършат, не могат да обяснят поведението си и почват да увъртат).
дори да е леко закачил колелото, си е птп, ако не е - ще си поема отговорността...

във всеки случай при такъв тип обяснения и разпалване на конфликта си от страната на булката - не печелиш нищо, освен медийно внимание, както в случая - направи каквото си решил тихичко, запази си елемента на изненадата и така. а да шамариш и влизаш в саморазправа с всеки идиот е много глупава идея, заради много причини..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 09 Юни 2026, 12:16

Факт, че и бащата допринася за тая абсолютно ненужна ескалация, от която потърпевшо е само и единствено детето.
Дядката е абсолютно нищожество, видимо нередовен с главата и да изпадаш в пререкания с такъв е кардинална грешка. Не знаеш какво и от къде ще извади. Айде нема нужда! Случаи безброй и безчет по цял свят, не е регионален феномен това. Крив, прав, махаш се от там на момента.
Бой такива не ги оправя. Точно от подобна гласност има нужда, да им затрие бизнеса с озеленяване или каквото е там и да си хапе ташаците после.

пп. В първото видео, което вече нямам нерви да гледам от-до, жената май спомена, че и черешата не е негова. На шайка огладнели мангали щеше ли да тръгне така да се прави на големец???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 09 Юни 2026, 12:37

Бащата го познавам покрай бягането, няма толкова скромно и добро момче като него. А тоя дъртия пергиш има късмет, че попадна на него. Щото малко хора ще му реагират така спокойно и няма да избършат с него асфалта... И според мен не беше адекватен, през половината време седи и гледа глупаво отсреща и накрая съвсем агресира с псувни и заплахи. Ако съм аз и го усетя, че е пиян в колата съвсем ще ми е трудно да реагирам кротко.

А е толкова лесно и приятно да сме хора. Онзи ден в неделя съм спрял в Мърчаево щото ходих да бягам на витоша и се връщам и докато се преобличам минава едно момче и вика ама с усмивка "ей заради тебе тука правих 100 маневри да си вкарам 7 метровия бус в гаража". И аз веднага му се извиних, ама не съм си представял, че преча щото бях доста далече. И той вика "няма проблем, аз просто да си помрънкам". И даже си говорихме 10 мин, разпитва ме за телсата, пък ми се оплаква от тях щото се занимавал с пдр и те нали целите алуминиеви. :mhihi:
После отивам да нахраня кучетата на наще че са на море и нали съм за 5 мин спирам на тротоара. А улицата дето живеят те е може би най-натоварената в Банкя и попринцип избягвам да го правя ама нали за малко. И тъкмо ще си тръгвам и заключвам вратата и гледам една двойка с количка на 3м от мене. И в момента в който стигат до колата почвам да им се извинявам, че заради мен трябва да слизат с количката на улицата. Еми всички излезнахме от ситуацията с усмивки, вместо да сме се хванали за гърлата. Обаче ако едната страна е боклук е много трудно да деескалираш, поне за мен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Юни 2026, 12:43

b_u_b_o написа:Ако съм аз и го усетя, че е пиян в колата съвсем ще ми е трудно да реагирам кротко.

само се замисли колко хубаво ще ти стане като му се извиниш и кажеш, че си без документи (да няма възможност за протокол) и ще изчакаш кат. а кат като дойде преди да вземе отношение ще вземе проба.
идиоти безкрай - мен ме зажули бус на частно училище. чичкото беше сравнително агресивен, загубих 2 часа, той вероятно доста повече неща...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Юни 2026, 13:13

Тука всички по-бели то папата, ма така ма иначе. :ok: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата