СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 09 Юни 2026, 11:20

На личния, аз служебен нямам :lol:

То е като на вълни: няколко дни нон-стоп смс-а за нарушения с различни линкове, после месец-два - нищо :dunno: . Останалия спам май съм го овладял, само Pulse ми остана да ги преборя някак ама те са много упорити все още :mhihi:

Повече ме озадачава това със социалните мрежи и линковете за възстановяване на паролата, както и опитите за таксуване на картата ми. Единствено се сещам за една моя поща, която изгърмя при изтичане на пароли, но своевременно успях да прехвърля всички акаунти от нея на други пощи и се съмнявам да има вариант през нея да се случват тия неща още повече, че беше преди 3-4 години това :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

СПАМ ТЕМА

Мнение от laviatan » 09 Юни 2026, 22:05

Питах в друга тема, но тук ще се види от повече хора .Да ви питам за съвет .Искам за вилата да си взема автомат / диспенсър за бира.Гледах да е на нормална цена до около 300€ , да има някакъв дизайн, да е със скрит кег 5л. и да става за максимално много модели кегове. Спрях се на H.Koenig моделите (като BW1880 или BW1778/BW1890) или Klarstein Beerkules.Сега питах изкуствения интелект / даже няколко от тях / и повечето ми казаха да заложа на Klarstein Beerkules.Интересното е , че за него има по-малко ревюта и мнения, от колкото за H.Koenig моделите.Някой от вас има ли такъв уред, и ако да - доволен ли е , или дали има въобще мнение по въпроса ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от немо » 09 Юни 2026, 23:39

Don_Diego написа:Абе някой друг забелязва ли зачестили опити за хакерски измами, телефонен спам и тн :dunno:

Спрял съм всякакви социални мрежи, днес сутринта получавам мейл за ресет на паролата в Инстаграм :dunno:
Сайт където съм пазарувал преди време се опитва да ми таксува картата. Добре, че всички карти съм ги направим с автентикация през приложението и режа всякакви подобни опити за точене. Това даже се случи няколко пъти и накрая направо терминирах тази карта и си издадох нова. Май ще започна да ползвам виртуалните карти на Револют…
Днес два пъти получавам спам за нарушения по пътищата с линк за плащане…

Преди 2 месеца някъде ми хакнаха картата , в рамките на няма и 2 мин. 5 транзакции към някакъв немски сайт за електроника (нещо ,от което грам не се интересувам).
Обадих се , блокираха я , ходих в банката , писахме , получих си парите обратно ( 115 евро , ама си е неприятно, ебаси :cry: ).
Месец и нещо след блокирането на картата се опитваха да я ползват , щото получавах SMS за заявки за плащане.
Какво е станало нямам идея , аз плащания с карта за нет покупки правя мнооооого рядко.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Предишна

Назад към Извън Темата