Останаха ли вярни жени ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Останаха ли вярни жени ?

Мнение от alx » 08 Юни 2026, 17:47

bum_bum написа:Една голяма част от изневерите се случват просто от скука и монотонност.

е това... едно време си мислех, че повечето хора изневеряват защото са разочаровани от партньорите си, карат се, нерви, такива работи. ми не е така. познавам доста "щастливо" омъжени/ оженени хора които си кръшкат ей така- за разнообразие дет се вика... просто всеки си търси нещо в определена фаза от живота си - и като напредва живота тези неща дето се търсят няма схема да са събрани във един човек- независимо колко е добре скроен този човек за търсещия. и затова търсещия си го търси.. другаде.

тая динамика винаги ми е била много ... интересна и съм я мислил много и.. просто така си седят нещата. не мисля, че има "измисляне"
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 08 Юни 2026, 20:07

Мъжете и жените кръшкат по съвсем различни причини и докато при мъжете е разбираемо да го правят за разнообразие, при жените има чувства в играта и загуба на уважение към мъжа си(често не е имала изначално). От там едните и другите дават различна важност и приемат изневерите различно. Мъжете, като разберат, питат "е*хте ли се?", жените питат "обичаш ли я?". Една жена да изневери е крайна мярка и всеки мъж трябва да има нулева толерантност. Връзката е приключила и то доста по-рано самата изневяра. Отговорността е на мъжа, да не се стига до там и в почти всички случаи, в които се стига до това, този мъж не е бил първия избор на тая жена. Взимайте си жени, дето ви гледат, като наградата, дръжте се, като наградата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Юни 2026, 20:41

...и чатала на врато! Покритото мляко котката не го лочи !!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Юни 2026, 20:58

Спънкито и бум-бум го казаха добре, присъединявам се към Спънкито с две ръце, при цената е крайно различно. Не говорим за тези, които са свикнали само това да правят и да се оглеждат, това не са точно жени. :mhihi:
А Данчо с лоченето на млякото закри темата, добавяме само форумната поговорка, че семейството се крепи на кОра. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 08 Юни 2026, 21:09

добавяме само форумната поговорка, че семейството се крепи на кОра.
.. и хой разваля, хой оправя .. :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Юни 2026, 21:50

Jordana написа:...и чатала на врато! Покритото мляко котката не го лочи !!! :mhihi:

Не съм съгласен тука, с годините натрупах сериозен опит в тия неща и ще ти кажа, че една жена иска ли да ти сложи рога няма сила на света която да я спре. Тва е и причината да нямам скрупули по тоя въпрос и падне ли ми действам, щото знам че ако не съм аз ще е друг :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Юни 2026, 18:22

Когато се намерят мъж, който няма нужда постоянно да доказва егото си (разбирай да доказва колко е голям)
и жена, за която лоялността е въпрос на лична чест, тогава рискът от изневяра клони към нула.

Ама и шансът да се намерят двама такива днешно време... не е нула, но клони към нула ... :mrgreen:

Относно химията в една връзка - първоначалната, яка химия така или иначе избледнява (често и изчезва) след години битовизми и съвместен живот :mhihi:

Относно "наградата" в една връзка - "по-големи награди" винаги ще има на пазара :mhihi: , за жени които искат и търсят награди.
Това не е устойчиво в дългосрочен план.

Обаче характерът и ценностите остават стабилни.

Хубавата, здрава връзка не се крепи на това "да си трофей/награда на витрина", а да избереш човек с правилен компас, който не се влияе от чужди погледи.
Човек, с който гледате в една посока.

Друг е въпросът, че в днешно време на жените компасите масово сочат в една посока – меркантилност :mhihi:

И така, здрава връзка без изневери работи само ако и двамата имат еднаква, но и правилна представа за добро и лошо, уважение, вярност и семейство.

Тогава пазарната логика на "наградата" отпада, защото и двамата знаят, че най-ценното нещо е обичта, доверието и уважението, които са изградили заедно.

И накратко - останаха ли вярни жени - има, ама са малко и трудно се намират.
Ама нали и красива трябва да е, още по-трудно стана (за к'во ти е някой караконджул) :ok:

Докато секса - разправят, че е все по-достъпен и че лесно се намирал, дори и без да се ходело на платени каки :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юни 2026, 0:55

carmanf1 написа:...Човек, с който гледате в една посока. ...

Това е протеинът. Всичко друго е гарнитура.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 10 Юни 2026, 8:38

Нали за женки беше въпроса , защо намесвате и мъжа в тия уравнения компаси протеини .. ??!! :roll: Както и по напред се каза Адам е бил подлъган да откъсне ябълката на греха , от тази с която уж гледали в една посока ...??!! Не знам кого се опитвате да заблуждавате с тия неща че може да се има доверие на жена с "правилния" компас .. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Юни 2026, 11:38

BMW_POWER написа:

Абе гарнитура е като си на 60...
На 30-40 стоят по друг начин нещата :mhihi: Няма ли сходство в мандръсането никаква посока не може да компенсира...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 10 Юни 2026, 18:24

Jordana написа:Нали за женки беше въпроса , защо намесвате и мъжа в тия уравнения компаси протеини ..

Това с компасите са глупости, но е важно да се намесва мъжа, защото една и съща жена може да е вярна цял живот на "правилния" мъж и винаги да кръшка при серията от "неправилни".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Юни 2026, 19:22

Масово се схваща, как жените са криви, ама в женски форум даши ще е така?
Абсолютно все едно е какъв пол е.
Има много хора, цял живот си търсят и карат така, като визирам и двата пола.
Има други, които са по-скоро рядкост, както и има и трети да най-малко са, които не се занимават с такива неща по една или друга причина.
Верни жени, на неверни мъже трябваше да се казва темата.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юни 2026, 2:30

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:

Абе гарнитура е като си на 60...
На 30-40 стоят по друг начин нещата :mhihi: Няма ли сходство в мандръсането никаква посока не може да компенсира...

Човек, като си държи устата затворена и му се качват на главата :roll:

Що пишеш, като не разбираш!? Ни от жени, ни от политика. Вземи си една, дето мандръсането и е 10/10, ама не може една вода да свари, у дома нищо не пипа, иска всяка седмица да я водиш по различни места, та да се снима и да качва матрял у мрежите, да иска два пъти на един остров да не почива, да ти иска безлимитни разходи, да не я занимаваш с деца и проблеми и т.н. и т.н.
Колко време ще я издържиш? Не забравяй, 10/10 и сбъдва всички твои рошави мечти :ok:

Не теглите ли каруцата в една посока, нищо друго няма значение. На 30 почват първите въпроси, на 40 започва кризата на средната възраст ...
Вървиш по утъпкани пътеки :ok:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 11 Юни 2026, 2:55

Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира! :bchug:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юни 2026, 4:28

dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира! :bchug:

Ми .... жизнен опит не се купува, ама винаги се плаща.

https://www.facebook.com/watch?v=1310295614027394

За снега, хм, комшията се опита с някакъв недъгав сноублоуър да се хвали, ама със сигурност не го ползва.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата