СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 04 Юни 2026, 22:32

Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 04 Юни 2026, 22:50

Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.

За 24ка идея си нямам, на за това сбъркано възпитание ще трябва да удариш едно рамо, да сбъркам и аз! :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Юни 2026, 23:25

Spunky написа:Моята философия винаги е да избирам това, за което има най-малко шанс да съжалявам. Няма един човек в историята, който да е казал, по-добре да бях взел 3.6 вместо 5.7. С осмака на всяко излизане с тая кола, ти слага усмивка, само като запали. При Б48/Б58 ще е същото. Иначе 540ки на задно има много в щатите, но няма комби.

Ще мина и без комби.За другото си прав.Виж,че има 540 на задно не знаех.
Стават по интересни нещата тогава.
Ще разгледам.
А Ленко прати много здраве на дъщерята,че не сме се виждали от бая години.
Още е в правия път като гледам.
Аз го позагубих,но още съм във форума близо 20 години по-късно та не е загубено всичко. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 04 Юни 2026, 23:29

Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.

Ще влезеш във сериозен филм, вярвай ми !
Приятел преди 2-3 месеца продаде такова , но направено от-до !
Не знам за какви пари , но предполагам м/у 25 и 30 ойро.
Това ,което съм виждал , собственост на познати обичайно е USA внос , говоря за 6 или 7 коли.
Отвъд океана може да намериш в диапазона 12-15 евро до тук, като това е само ориентировъчно.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Юни 2026, 23:43

Да не я подучва зета :roll:

https://www.carandclassic.com/list/10/e ... =price-asc

Според мен е по-добре да вземеш нещо в добро състояние и в движение, отколкото да влизаш във филми.
Лично мнение :bchug:

https://carsandbids.com/auctions/9l5AX8 ... ref=lr_1_1
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Юни 2026, 0:03

BMW_POWER написа:

....

Не, той е най-страдащия.
Те са едни измъчени хора с z3 купе, е36 кабрио и е36 комби. Предложих им да се освободят от тях и да си вземат едно 3 цилиндрово Поло от магазина, да се видят с кола и пари, но ме замерват с тежки предмети :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2026, 0:06

drago_pavlov написа:
steeN написа:Пауърката плаши с недостиг на гориво в ЕС... и в Москва пускат купони за гориво, плаши с рецесия в ЕС... Канада влиза в рецесия. Тва само в последните седмици.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Перфектен контра индикатор :mhihi:

Драго, що ме караш да се смея? Канада е в спад (писал съм го) от 2015г. В рецесия е от 6 (шест) месеца, не от "последните седмици". ЕС не е в рецесия, в криза е. Чий задник целува германската делегация в Ленинград тия дни???

Упс, това май не се говори по нова и бтв :roll:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2026, 0:11

Lenco написа:
BMW_POWER написа:

....

Не, той е най-страдащия.
Те са едни измъчени хора с z3 купе, е36 кабрио и е36 комби. Предложих им да се освободят от тях и да си вземат едно 3 цилиндрово Поло от магазина, да се видят с кола и пари, но ме замерват с тежки предмети :mhihi:

Покажи комбито, ако не е проблем. Може и на лично.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Юни 2026, 2:52

BMW_POWER написа:Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?

Излитам с ф16ката обаче докато прихвана кравата на радара тя тропва с копита и задейства 4 АА батареи, по една на копито. Пускам Тепловые ловушките … преодолявам първия и втория залп…. Пикирам ниско и минавам на метри между два хълма и третия залп ме губи… четвъртия обаче нямам шанс … набирам малко височина и катапултирам.
Отваря се парашута и гледам - близо съм до залива и там блещука една подводница клас Вирджиния … хващам въздушните течения и политам към нея…. :yes:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2026, 3:03

enigma написа:
BMW_POWER написа:Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?

Излитам с ф16ката обаче докато прихвана кравата на радара тя тропва с копита и задейства 4 АА батареи, по една на копито. Пускам Тепловые ловушките … преодолявам първия и втория залп…. Пикирам ниско и минавам на метри между два хълма и третия залп ме губи… четвъртия обаче нямам шанс … набирам малко височина и катапултирам.
Отваря се парашута и гледам - близо съм до залива и там блещука една подводница клас Вирджиния … хващам въздушните течения и политам към нея…. :yes:

И ти изписа пет реда, като просто можеше да кажеш, че кравата е била дюстабан :roll:

А оная в Швайц?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Юни 2026, 3:55

BMW_POWER написа:
А оная в Швайц?

Оная в Швайц просто си пасе кротко… :dunno:

IMG_5993.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2026, 4:58

Увлече се :mhihi: Айде и ние да сме виждали швейцарска крава

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Юни 2026, 5:07

Така като гледам ти да си виждал най-много холандска крава :weed:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2026, 5:33

Знаех си, че няма да се вържеш, ама бях длъжен да опитам. :mhihi:

От друга страна, имаш ли време да видиш, какво те гони?

Предишна

Назад към Извън Темата