Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
Re: Тръмп трети мандат?
enigma написа:BMW_POWER написа:Нерде Обама, нерде Путин. Какво общо има едното с другото![]()
Общото е, че са президенти на суперсили и могат щом искат по някои въпроси да поддържат дискретност по една или друга причина.
Тръмп пък не си показва резултатите от медицинския преглед.
ПП само те проверявам дали веднага ще скочиш на амбразурата някой като каже лоша дума за Путин![]()
![]()
Ти разби мокрите сънища на безброй либералопитеци във форума. Русия "суперсила"??? Стига бе
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Не отклонявай темата
Въпросът ми е защо американският президент трябва да доказва, че жената и децата му са истински, а руският не? Не може така двоен стандарт
Въпросът ми е защо американският президент трябва да доказва, че жената и децата му са истински, а руският не? Не може така двоен стандарт

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Не отклонявай темата![]()
![]()
Един КГБ-ец има какво да крие. Един американец има ли какво да покаже? Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.
Е няма нужда да се самоизтъкваш сега
И суперсила са да - един приятел руснак седмица не минава без да ми напомни, че могат да ме изпарят в радиоактивен облак. С такива приятели врагове не ми трябват…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:Хората, които са постигнали нещо си взимат гимнастички.
Е няма нужда да се самоизтъкваш сега![]()
И суперсила са да - един приятел руснак седмица не минава без да ми напомни, че могат да ме изпарят в радиоактивен облак. С такива приятели врагове не ми трябват…
Аз предпочитам да ме изпарят, отколкото да оцелея и да гледам, как месата ще ми капят на живо. Тръмполинът се изнася от Европа и там остават групата кресливи ********.
Ти чувал ли си, как и къде той се е запознал с Мелания?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Малко меса да окапят не е проблем, може да станеш като този пич, ско си добър с железата
На Лолита експреса, къде да се е запознал… то имаше даже някакви полуголи снимки на Мелания по самолетите … Никоя себеуважаваща се жена няма да се занимава с такъв освен за $$$, той не може две изречения да върже.
На Лолита експреса, къде да се е запознал… то имаше даже някакви полуголи снимки на Мелания по самолетите … Никоя себеуважаваща се жена няма да се занимава с такъв освен за $$$, той не може две изречения да върже.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
enigma написа:За всеки критично мислещ човек е очевидно, че това е съшита с конци история, за да скрият, че Путин е гей.
Системната употреба на ботокс, наистина е повод за размисъл.
Злите езици упорито шушукат, че за да опровергае слуховете, че в руската политика от десетилетия няма нови лица, той си е направил... фейс лифт

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Интересното е, че Мелания сега изглежда много по-добре, отколкото преди. От друга страна, като си тапваш картата, никой не те кара да говориш. $$$ са си $$$. По въпроса:
Едун дърт чичак (като мен), ама дебел и грозен (щото аз съм кльщаф и убав
) метнал око на някакво маце и взел да се усуква. Знаеш, критиката кара мъжете да се наметкват на млади. Друг е въпроса, че днес критиката започва да ги друса след 40, а не като едно време далеч по-нагоре, ама не е това въпроса. Та мацето го усетило и му казало да си върви по пътя. Ама чичакът пробивен и взел да мятка цифри. Мацето му обяснила, че "не е такава" и номерът няма да мине. Да, ама чичакът взел да вдига залозите. Тя пак му обяснила, че не е к*рва. Чичакът пак не се отказва и продължава да вдига. Явно имал възможности човека. И като влязъл в четирицифрените числа, при мацето започнал да работи калкулатора. С тия пари тя може да плати това, да си купи онова, да си позволи дълго мечтано трето и ... кандисала. Тогава той и казал:
- Мен не ме интересува, каква си. Мен ме интересува, колко струваш.
Отделно, с Мелания имаме доста голям процент обща кръв. Балканка е
Едун дърт чичак (като мен), ама дебел и грозен (щото аз съм кльщаф и убав
- Мен не ме интересува, каква си. Мен ме интересува, колко струваш.
Отделно, с Мелания имаме доста голям процент обща кръв. Балканка е

Интересното е как една от нашите златокопачки се ориентира правилно във бързо променящата се ситуация и “raised to the occasion”. Пичка и половина как от нищо направи нещо със себе си. Сигурен съм, че дори в най- дивите й сънища не е предполагала, че ще си изиграе толкова добре картите … и с малко късмет разбира се. Държи се прекрасно, дозирано и е много повече съпруга на президента от колкото президента ни е президент. Тръмп не се научи всичките тези години на това. Остана си същия fake it until you make it and the fake it more измекяр. И сега със възрастта и позицията му отпаднаха повечето (елементарни) социални филтри и се вижда точно от какво е изтъкан.
За това как Мелания изглежда сега- ние имаме един лаф- “не си стар, беден си”…
За това как Мелания изглежда сега- ние имаме един лаф- “не си стар, беден си”…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила