СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Нали обясних, елементарно - според пространствено-времевите координати.
Ако е в 5 сутринта край трактора - бивол. Ако е край кравите - бик. Никой себеуважаващ се бик няма да лежи край трактора по това време.
Ако е на улицата посред бял ден сред тълпата - пак е бик. Я виж обаче дори бикът подминава Лада Нива-та, не смее да излезе на глава с руската техника.
Веднъж да си строшиш главата във/със Лада - държи ти за цял живот
Волът няма да те нападне, освен ако не го тормозиш зверски предполагам...
Ако е в 5 сутринта край трактора - бивол. Ако е край кравите - бик. Никой себеуважаващ се бик няма да лежи край трактора по това време.
Ако е на улицата посред бял ден сред тълпата - пак е бик. Я виж обаче дори бикът подминава Лада Нива-та, не смее да излезе на глава с руската техника.
Волът няма да те нападне, освен ако не го тормозиш зверски предполагам...
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Доколкото разбирам, моето видео е много по-близко да действителността, отколкото твоето. Чудно ми е, как на онзи крещящтият от моето видео не му е скимнало, да прави препоръчаните от тебе проверки 
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Доколкото разбирам, моето видео е много по-близко да действителността, отколкото твоето. Чудно ми е, как на онзи крещящтият от моето видео не му е скимнало, да прави препоръчаните от тебе проверки
Къде се буташ ти сред мъжете, на твоето видео си е най-обикновена крава... освен ако не твърдиш, че е джендър ?!
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Е, ти сам твърдиш, че си повече от професионалист и дори разпознаваш различните видове сумтене. Би ли споделил, така от ммммм, бих си позволил да кажа "професионална гледна точка", как един бягащ от добиче човек би разпознал различните видове сумтене? Има ли максимално разстояние, от което да се разбере, какво мисли тази Божия твар 

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Смей се ти, ама аз като малък съм водил добичетата на паша из баирите, докато ти си командвал бригадата да бере череши
Така че аз разпознавам сумтенето, а ти разпознаваш звука на различните клони, които се чупят от добичето
Всеки с номера си
Освен това моите резултати говорят сами по себе си, засега съм 2:0 срещу агресивната крава
Всеки с номера сиОсвен това моите резултати говорят сами по себе си, засега съм 2:0 срещу агресивната крава
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да не си бил овчарче ?ама аз като малък съм водил добичетата на паша из баирите
https://www.youtube.com/watch?v=KQX_36yLaPM
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Кравар, сър… нали писах.
Знам, че за морския вълк всички чифтокопитни са еднакви, но не е същото …. Както има разлика дали ще извадиш цаца или кит в мрежите
Знам, че за морския вълк всички чифтокопитни са еднакви, но не е същото …. Както има разлика дали ще извадиш цаца или кит в мрежите

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Смей се ти, ама аз като малък съм водил добичетата на паша из баирите, докато ти си командвал бригадата да бере черешиТака че аз разпознавам сумтенето, а ти разпознаваш звука на различните клони, които се чупят от добичето
Всеки с номера си
Освен това моите резултати говорят сами по себе си, засега съм 2:0 срещу агресивната крава
Toва за номера го знам, ама ти си с цяла програма. Ако като малък си "водил добичетата", то защо тогава бягаш от "кравата"? Човек с опит няма защо да се страхува от едно кротко добиче

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Защото, както писах това е агресивна американска крава. В БГ кравите са кротки и разбрани, в Америката всичко е агресивно 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Когато напиша "КРАВА" в търсачката разбирам, че ти имаш проблеми с тия свирепи животни из цял Свят. Не знам, какво да си мисля 
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Когато напиша "КРАВА" в търсачката разбирам, че ти имаш проблеми с тия свирепи животни из цял Свят. Не знам, какво да си мисля
Това е абсолютно невярно. Виж ми първия пост по темата с агресивната крава - единствено и само в Америка съм срещал такава.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Напълно нормално да са агресивни американските говеда , това е инвазивен агресивен вид говедо който мигрира от континент на континент . Първите говеда са дошли при вас с корабите на Колумб , и бързо са завзели целия континент като са унищожили местните американски видове .Това е абсолютно невярно. Виж ми първия пост по темата с агресивната крава - единствено и само в Америка съм срещал такава.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Имам няколко питания за новата писта в Самоков, че не се ориентирам от снимки
Има ли достатъчно паркинг за зрители ? Къде да се хапне нещо на нормални цени ? Тоалетни ? Сянка ?
Мисля с малкиО да го посетя и трябва някакъв минимум удобства 
Има ли достатъчно паркинг за зрители ? Къде да се хапне нещо на нормални цени ? Тоалетни ? Сянка ?
Мисля с малкиО да го посетя и трябва някакъв минимум удобства - Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Взех си един 70mai "видеорегистратор" с 4G модул към него. Няма да го ползвам по предназначение (като видеорегистратор), ами по-скоро за охранителна система, естествено с доста "притурки" от мен, интегриран с моя си система, че така е малко уязвим по много вектори, да го кажа така 
Интересното е, че дойде комплекта с някаква SIMBOSS SIM карта, което не очаквах... Мислех да ползвам своя Yettel-ска SIM карта, но китайците ме изненадаха с тая в комплекта.
Има ли някой, който знае нещо за тая SIMBOSS карта, и дали я е ползвал тук в България в комбинация с подобно устройство?
Камерата дойде от Германия, което ме навежда на мисълта, че евентуално там има някаква ползваемост подобна карта, щом е сложена, евентуално...

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Интересното е, че дойде комплекта с някаква SIMBOSS SIM карта, което не очаквах... Мислех да ползвам своя Yettel-ска SIM карта, но китайците ме изненадаха с тая в комплекта.
Има ли някой, който знае нещо за тая SIMBOSS карта, и дали я е ползвал тук в България в комбинация с подобно устройство?
Камерата дойде от Германия, което ме навежда на мисълта, че евентуално там има някаква ползваемост подобна карта, щом е сложена, евентуално...

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.