СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Докато не почнат да бият си ти…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Нито бият, нито се кривят и са сигурни 2 десети под минимума от минимум година и повече. Нямам и спирания от 200 до нула по междуселски пътища. Карам си спокойно. Сега да видим кой ще ме нахули как ще се счупи диска или нещо подобно при нормално каране и отивам и изсипвам 300 € за два диска и почвам и аз да карам с Уейз....даже и в града.
П.С.: Честит празник!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
П.С.: Честит празник!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В кръчмите в Гърция ни посрещат с Бангаранга, вместо ясос 
alx написа:ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Само страхливците ползват спирачки

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На бойлера в банята едната мека връзка леко прокапа гайката откъм извода от стената , викам си днес е празника на писменоста ще свърша една хубава работа да взема да я притегна - фасулска работа е ...Докато я пипнах с ключа и се скъса
, резбата остана вътре в стената гайката на маркуча . Затварям главния кран - не държи като хората , някакъв пластмасов боклук.
Кво да правя кво да правя ....първо викам ще набия един дървен чеп в тръбата да спре теча пък после ще го мисля . Отварям куфара с инструменти ...няма чеп . Викам си тая работа няма да стане така ... Взех едно борче от ония за разширяване на отвори , отрязах му тънката част която пречи да се пъхне до края в муфата и разпробих до колкото можах скъсаната резба на 20мм . Известна също като половин цол или 1/2. Навих нов маркуч , той пък взе че се захвана в остатъка от резбата . Празничното ми двайсе и четвъртомайско настроение почна да се възвръща , бавно отворих централния кран на макс ...и о чудо няма капка теч. Водата шуртя около 1 час , отивам да си сменя мокрите чорапи и да си налея една водка в чест на Мето и Кирцата 
, резбата остана вътре в стената гайката на маркуча . Затварям главния кран - не държи като хората , някакъв пластмасов боклук.
Кво да правя кво да правя ....първо викам ще набия един дървен чеп в тръбата да спре теча пък после ще го мисля . Отварям куфара с инструменти ...няма чеп . Викам си тая работа няма да стане така ... Взех едно борче от ония за разширяване на отвори , отрязах му тънката част която пречи да се пъхне до края в муфата и разпробих до колкото можах скъсаната резба на 20мм . Известна също като половин цол или 1/2. Навих нов маркуч , той пък взе че се захвана в остатъка от резбата . Празничното ми двайсе и четвъртомайско настроение почна да се възвръща , бавно отворих централния кран на макс ...и о чудо няма капка теч. Водата шуртя около 1 час , отивам да си сменя мокрите чорапи и да си налея една водка в чест на Мето и Кирцата Последна промяна Jordana на 24 Май 2026, 20:56, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вярно е , но мислех че традициите вече не са това която бяха .. 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:Вярно е , но мислех че традициите вече не са това която бяха ..
Затова и сме на това дередже
Едно време спамърите ме заливаха с оферти за мацки и свободни жени. Днес ми рекламират някакво лекартво, което ще ми помогне да спра да пия Върнете си контрола над живота!
Алкохолът разрушава здравето, семействата и бъдещето. Но не е нужно да се борите сами и да разчитате само на волята си.
***** е 100% натурално решение, което премахва физическата и психическата зависимост, възстановява увредения черен дроб и успокоява нервната система. Без странични ефекти и без тежки лекарства.
Болни мозъци
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
alx написа:ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Жалко, знаех си
Ex: 96' BMW318ti

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Винаги можеш да вземеш още малко от дисковете.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.