Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
Re: Емиграция и имиграция
dhtj написа:Нали знаете оня лаф, как заради приятния климат, вкусната храна и красивите жени, англичаните са станали най-добрите мореплаватели в света.
Казвал съм го и преди... Без значение кой какви пари и бонуси ми дава, на север от Дунав отивам само за кратка екскурзия.
Ще цитирам един мой бивш шеф, когото безкрайно уважавам и дамо Господ Бог му даде още дълги години живот!
"На юг от Алпите цивилизация няма!"
Изгледайте долното видео. Честно казано, учуден съм, че още не е свалено
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Тръмп е наредил вече при кандидатстване за зелена карта докато се чака кандидата да си е в държавата от която идва. Един вид- не може да кандидатсваш в Америка и да изчакаш 2те години (в момента е толкова) живеейки в Щатите.
… дефакто тъпото парче направи Америка още по- непривлекателна точно за хората от които има нужда… тези които кандидатстват за зелена карта бидейки на н1 работна виза и работейки в Америка.
https://www.foxnews.com/politics/trump- ... -countries
… дефакто тъпото парче направи Америка още по- непривлекателна точно за хората от които има нужда… тези които кандидатстват за зелена карта бидейки на н1 работна виза и работейки в Америка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
И от мене
Latest data now available: The number of new asylum claims in Canada has continued to decline. From January to March 2026, 34% fewer people submitted an asylum claim compared to the same period in 2025. That’s 59% fewer claimants compared to the same period in 2024.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Exclusive89 написа:Предпочиташ Русия, но със сигурност определени места/части нали?
Виж как усещаш.
dhtj написа:Нали знаете оня лаф, как заради приятния климат, вкусната храна и красивите жени, англичаните са станали най-добрите мореплаватели в света.
Казвал съм го и преди... Без значение кой какви пари и бонуси ми дава, на север от Дунав отивам само за кратка екскурзия.
Не се бях замислял, ама желязна логика! 
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Нищо и няма на Русия - просто трябва да имаш правилната екипировка
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като искате сигурна страна с хубав климат , ето ви най защитената страна във света със топъл климат и хубава храна .....
https://www.youtube.com/watch?v=F1EAYrU5KK4
https://www.youtube.com/watch?v=F1EAYrU5KK4
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Тия брадатите да им махнат капите и да ги накарат да си прослужат … къде си мислят, че се намират
А ти какво се надъхваш пак на тема женски военни … сигурно някоя напориста майорка те е строявала навремето в две редици, затова си отмъщаваш
А ти какво се надъхваш пак на тема женски военни … сигурно някоя напориста майорка те е строявала навремето в две редици, затова си отмъщаваш

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Оказа се, че имаме роднина, който е бил нападнат, наръган и едва спасен от орки в УК
И сега си е Родината, в Коматево. Бах тоя УК, бах тия орки. Това наистина ще се окаже дъното на Европа и света...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
alx написа:Тръмп е наредил вече при кандидатстване за зелена карта докато се чака кандидата да си е в държавата от която идва. Един вид- не може да кандидатсваш в Америка и да изчакаш 2те години (в момента е толкова) живеейки в Щатите.
H1B не са ли за 6 години (3+3) в което време обикновено какдидатите си наемат адвокат най-често фирмата която ги е довела им осигурява такъв и се оправят . Лично не съм бил на работна виза но в обкръжението ми има доста такива и всички взеха ЗК. Само един пич знам дето по време на dot.com кризата не успя чрез работодареля. Този обаче се оказа баси калиткото. В петъка в който HR го привиква да му съобщи че е laid off и се чуди как ще се оправят понеже има един месец или да намери друга работа или да разпродаде къща и коли и да напусне страната, жена му намира в пощата уведомително писмо че печелят ЗК от лотарията.
keep walking
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Как да служат като ги наказват за една нашивка "месия" ... Всеки нормален човек ще дезертира от такава армия .enigma написа:Тия брадатите да им махнат капите и да ги накарат да си прослужат … къде си мислят, че се намират![]()

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !