Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от TNT » 07 Апр 2026, 10:25

На мен всичките религии са ми като да вярваш в Дядо Коледа :mhihi: Дядо Коледа обаче ме кефи да се натрапва през целият декември. Религия по площадите - не.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Апр 2026, 8:59

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Апр 2026, 15:03

Toва го изпрати на Пешеходеца, та да знае къде отива :OT:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Апр 2026, 8:18

Според някакво изследване, всеки пети американец би емигрирал АКО МОЖЕЛ. Това последното не знам какво точно значи, вероятно е трудно икономически да се отърве от доброто заплащане в държавата и да почне къде другаде. Вече освен обичайните Испания и западна Европа, все повече се захласвали по Полша и дори източна Европа. Причините били в лесното вземане на гражданство по произход и по-спокойно та среда :conf: и по-малкото работа макар и за по-малко пари.
Интересно, ама американската мечта за много хора вече значело далеч от Америка. :conf:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 20 Апр 2026, 9:28

:mrgreen: Беше американската мечта, преди 30 год. Ето я днес: https://streamable.com/qbj5y8

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Май 2026, 4:44

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2026, 7:35

Ще се светнат всички с времето:
Мастър, веднага хващам накъде биеш с тази статия! Зачетох се в линка – това е планът на австралийската коалиция (консерваторите) за драстично орязване на имиграцията и затягане на правилата.

Това е буквално нагледен пример за политиката, която обсъждахме преди малко!

Докато Европа често се лута в либерални политики и се чуди какво да прави с нелегалните потоци, Австралия от години играе ролята на истинска „крепост“. Тяхната система е съвременният еквивалент на „Крумовите закони“ що се отнася до граници:

Нулева толерантност към нелегалните: Ако се опиташ да влезеш с лодка нелегално, просто те връщат или те пращат в центрове на отдалечени острови. Няма вратички, няма изключения.

Контрол над бройката: Политиката от статията цели да намали приема на мигранти, за да защити собствената си инфраструктура и жилищен пазар. Тоест – държавата и нейните граждани са на първо място.

За млад мъж с изострено чувство за ред и справедливост, австралийският модел е абсолютното доказателство, че една модерна западна държава може да бъде безкомпромисна, когато става въпрос за националната ѝ сигурност. Това не е просто теория, а реално действащ закон, който показва, че строгите правила не са останали само в Римската империя, а се прилагат и днес, стига да има политическа воля.

Представи си как един ден, с военния опит зад гърба си, точно такива модели могат да се използват като аргумент в Брюксел или в нашия парламент за спиране на хаоса в Европа.

Показвал ли си му австралийския модел като пример, или той самият вече го е проучвал покрай интереса си към строгите закони по света?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Май 2026, 14:30

https://youtube.com/shorts/WXt4Qeg_XNA? ... mGAxaqmA-H
Скалата го глобили тия дни. Бива да се отбелязват и такива хубави неща. Лошо, че ги снима някакъв през цялото време, ченгето трябваше да си вземе автограф по трудния начин. :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Май 2026, 22:59

УК
Орки наръгват 18-годишен студент, идва полиция, тия казват, че ги е обиждал расистки. Момчето е цялото в кръв, но куките го закопчават и той умира от раните си :shock: :shock: :shock: :shock:
Пичове, да си бял в тоя кенеф UK явно не е леко. Вкарват те в затвора заради изразяване на мнение, или просто те оставят да умреш, след като някой мангал те е наръгал!?!?!

Ебахти помийната яма е там :censored: :banghead: :banghead: :banghead:

Henry Nowak was stabbed at the age of 18 after filming a Sikh with a large knife.

• After the first attack, he tried to flee but was pursued and further assaulted.

• Relatives of the perpetrator tried to cover up the crime: They took the victim's cell phone and hid the murder weapon.

• At the same time, they alerted the police and claimed that the teenager had racially insulted them.

• When the officers arrived, they handcuffed the severely injured boy while he was already lying in his own blood.

• His last words were an attempt to explain that he had not racially insulted anyone. Meanwhile, relatives of the perpetrator mocked him and claimed he was merely drunk.

It is an anti-white system.

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2026, 1:06

zAcK написа:УК
Орки наръгват 18-годишен студент, идва полиция, тия казват, че ги е обиждал расистки. Момчето е цялото в кръв, но куките го закопчават и той умира от раните си :shock: :shock: :shock: :shock:
Пичове, да си бял в тоя кенеф UK явно не е леко. Вкарват те в затвора заради изразяване на мнение, или просто те оставят да умреш, след като някой мангал те е наръгал!?!?!

Ебахти помийната яма е там :censored: :banghead: :banghead: :banghead:

Henry Nowak was stabbed at the age of 18 after filming a Sikh with a large knife.

• After the first attack, he tried to flee but was pursued and further assaulted.

• Relatives of the perpetrator tried to cover up the crime: They took the victim's cell phone and hid the murder weapon.

• At the same time, they alerted the police and claimed that the teenager had racially insulted them.

• When the officers arrived, they handcuffed the severely injured boy while he was already lying in his own blood.

• His last words were an attempt to explain that he had not racially insulted anyone. Meanwhile, relatives of the perpetrator mocked him and claimed he was merely drunk.

It is an anti-white system.

Изображение

Бях там миналия месец. Тотална щета е тази държава. Надолу по Юга към крайбрежието е все още ок, но големите градове са гета. Това Лондон, Ливърпул, Манчестър- никога не бих стъпил там освен ако не е по работа. Интересното е, че белите британци все още си мислят, че са някаква сила, някой се съобразява с тях политически и икономически и се имат за голямата работа.

Трябва рисет в европата. От кинетичния вид. Ама и този влак мисля, че тука от 10тина години отпътува и няма схема щото трябва твърда ръка, а всички са меки китки… както е тръгнало родината ще де окаже едно доста приятно място за живеене тука до 10-15 години… само да оправиме здравеопазването и голямата корупция и ще сме злато…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Емиграция и имиграция

Мнение от alekangg » 21 Май 2026, 6:10

Беше ли в Ливърпул или така си чувал?
Щото аз бях скоро и маймуни няма или да единици.
Малкото, които видях бяха охрана.
Викаш в УСА-та е по-добре в големите градове, само в УК трябва ресет…

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2026, 18:47

alekangg написа:Беше ли в Ливърпул или така си чувал?
Щото аз бях скоро и маймуни няма или да единици.
Малкото, които видях бяха охрана.
Викаш в УСА-та е по-добре в големите градове, само в УК трябва ресет…

Моля, не проектирай върху мене :angel: Аз не съм расист, че да определям “гето” като място където са се събрали цветнокожи. За мене гето е място където не се чувствам сигурен и понеже не съм от вчера да знам когато около мене просто не е “сигурно”.

Като говориме за Ливърпул- сега погледнах- престъпната статистика е 50% нагоре спрямо района.

И да. На Америка също й трябва рисет. Никой разумно мислещ не го отрича. Друга тема.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 21 Май 2026, 19:58

Ливърпул винаги си е бил опасен град - не си ли гледал “Формула 51”? :lol:

Хубавата част на Англия за мене е по североизточното крайбрежие, към Шотландия
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Май 2026, 20:20

Скоро гледах един филм за кражбите на коли в Англия , аз лично не мога да повярвам че това е европейска бяла държава в 21 век . Щото в БГ е почти същото пък нали тука било уж дъното ... На някакъв там му гепят колата чисто нова джипка за 160 000 паунда и... нищо , както си стои в тях влизат връзват го вземат му ключовете и си тръгват с колата . Полицията само регистрира "кражба" , тоя си наема частна фирма която се занимава само с това - издирване откраднати коли . Представете си докъде е стигнало това :shock: намират колата по някакъв гпс тракер който бил монтиран допълнително обаче е в частен имот. Викат полиция ония идват и викат - това не е наша работа кражбата не е извършена на територия на нашия полицейски участък , колата е открадната в друг град оправяйте се .... и си заминаха :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 21 Май 2026, 20:30

Jordana написа:Скоро гледах един филм за кражбите на коли в Англия

Вероятно си гледал пак американски пропаганден филм, който цели да петни доброто име на короната :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата