Бъдещето на ЕС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

армия, полиция и съд
15
29%
редуциране до зона за свободна търговия
16
31%
повече от а, п и с
9
18%
няма бъдеще (след като се изгорят пейките)
11
22%

Общо гласове : 51
Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Бъдещето на ЕС?

Мнение от Lenco » 18 Май 2026, 20:35

80-те години на миналия век не бяха много по-различни, като фигури и умствен багаж на военни и полиция. Сигурно е имало някакви елитни поделения, но масово бяха с тъжни фигури и физическа подготовка, а вицовете за интелекта няма да коментирам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 19 Май 2026, 22:16

В Испания спирането точно преди камера за контрол на скоростта може скоро да стане безсмислено. Това лято ще бъде внедрено ново поколение специални лазерни камери. Тези камери ще могат да измерват скоростта на автомобила от разстояние приблизително 200 метра, в двете посоки. С други думи, в повечето случаи светкавицата ще се активира, преди шофьорите дори да видят камерата.

Триизмерно изображение
За разлика от по-старите радарни системи, по-новите не измерват само скоростта в една точка. Те вече създават триизмерно изображение на трафика. Системата анализира движението, размера и вида на превозното средство. Тази технология улеснява разграничаването между автомобили, камиони и мотоциклети.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Май 2026, 8:40

Следващото е лазерно 3Д сканиране от 2000 метра и лицево разпознаване на мъже жени и деца . Още преди да видиш камерата тя те е разпознала и заснела , знае кой си , къде живееш , колко пари имаш и ....за какво се бориш :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Май 2026, 9:04

Много ясно, това го пеем от много години и ще става все по-стегнато защото така искат да те контролират. Следващата стъпка след тези, които описваш е да ти въведат норма относно това за какво можеш и не можеш да си харчиш "твоите" пари. След това пък ще ти въведат срок на годност на електронните ти пари за да не може да пестиш. Получаваш заплата, да речем 90%-та от парите ти имат срок на годност х време и нямаш право да пестиш дълго време. За да не може да ти дойде наум примерно да правиш нещо за да излезеш от rat race-ът, а да си все слуга в Матрицата. Ще измислят някакво извинение за да го въведат примерно, че държейки тези пари не е обръщение спъваш икономиката. А физическият кеш ще бъде ограничен до някакъв абсолютен минимум, който да ти стигне за седмица, месец при катаклизъм. Притежанието на повече ще бъде силно криминализирано и си аут отвсякъде, особено като забранят на всякакви магазини да ти вземат повече кеш от Х сума.
Има решение, ама всеки сам си преценя.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Май 2026, 9:48

Кажи са коня как ще е светлото бъдеще и свобода.
А какво става, ако утре се криминализира и той?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Май 2026, 9:53

Минаха тия времена когато на някой можеше да му дойде наум да се опита. Питай правителството на САЩ. :ok: За какво да се опитват да криминализират нещо, което може да работи в тяхна полза, като им донесе повече позитиви, отколкото евентуални негативи някакви хора, които няма да контролират поне по този начин да имат и те малко? Тяхната цел е много по-мащабна вероятно като гледам колко компании в САЩ се занимават с това(а и не само в САЩ), неслучайно искат да имат колкото може повече.
Който иска пък може да бъде анонимен с него, успех на правителствата да ти го вземат. :mrgreen:

Но аз не съм казвал кон, хубаво е, че вече много хора се сещате за него, има и други начини, обаче този е добър. Много хубаво е, че насочваш колегите, аз кон щото нямам. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Май 2026, 10:08

И какво общо има какво правят правителствата и хората.
Все едно да имам оръжие, ама нямаш или е нелегално, а правителствата си търгуват легално и по много.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Май 2026, 10:29

Оф, не знам, аз съм си отговориш много отдавна на тези и много други подобни въпроси. Който има желание може да си отговори и той като потърси информация какво прави или не прави.
Като не иска нищо да прави, ей го бъдещето, отгоре колегите го написаха, аз добавих, ще има и още неща, които сега няма как да знаем. :mrgreen:
Да не правиш нищо по въпроса, а само да гледаш мача също е избор. А мачът така или иначе ще си върви. :roll: Най-добрият вариант е да станеш някой от световния елит. Ама и те после се сещат да ползват жокери пък уж са успели и нищо не би трябвало да ги бърка. :mhihi: Явно и те не искат да ги доят и контролират изцяло.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 21 Май 2026, 9:25

Фалшивите болни и безработни усещам, че скоро ще започнат да с*рат навътре :mhihi:
https://www.bruxellestoday.be/actualite ... oport.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Май 2026, 12:05

Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2026, 14:26

Мда, те доста плюят еврото. Сега като се връщат тук някои и само викат как цените станали същите тук от лева в евро и вече не си струвало да работиш там и да ги харчиш тук. :mhihi: Преди вика беше 1 за 2, а сега 1 за 1, защо и заплатите тук не станаха 1 за 1... :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 21 Май 2026, 15:02

Да си стоят там най добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Май 2026, 15:18

+1
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Май 2026, 18:53

Бъдещето на ЕС? Ми скараха се с Русия, сдърпаха се със САЩ, изгониха ги от Африка, Калас нарече Китай "Рак, който изисква химиотерапия", инфлация, спад на промишленото прозиводство, повишаване на безработицата, неконтролируема "миграция", внос на "евтина работна ръка" от Индия, Пакистан, Афганистан (най-вече мъже с всички последствия), изобщо, "Райска градина" :bowdown: :bowdown: :bowdown:

https://brusselssignal.eu/2026/05/eu-to ... -a-cancer/
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 23 Май 2026, 19:18

Тази кая е олицетворение на наглоста и лицемерието така добре позната и в БГ от годините на прехода комбинация на най лошото от соца и най лошото от капитализма . Набор 1977г родена и израснала в соц системата в семейство на тежка партийна номенклатура . Бащата от 1972 до 1990 г. е член на Комунистическата партия на Съветския съюз (КПСС). Работи във финансовото министерство на Естонската ССР и като директор на държавнита спестовна каса в Естония (1979–1986). Главен редактор на влиятелния комунистически вестник "Rahva Hääl" (1989–1991).
При демокрацията моментално пребоядисан :
Президент на Естонската банка (Eesti Pank) (1991–1995 г.): Той е архитект на естонската парична реформа и въвеждането на националната валута (кроната) през 1992 г.
Министър на външните работи (1995–1996 г.).
Министър на финансите (1999–2002 г.): Провежда успешни реформи, стабилизира бюджета и въвежда плоския данък, допринесъл за бурния икономически растеж на Естония.
Министър-председател на Естония (2002–2003 г.
Тая сатанистката коза /религия агностицизъм/ дали някога е изкарала пари с честен труд , дали знае цената на парите или получила работа заради това че е много кадърна и способна ??!!! Те не случайно в цяла европа им се подиграват на трите урсула кая и мецола - като им викат трите вещици.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата