Политическа
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Политическа
Ибре европейски съюз! Ибре евроатлантически ценности! И малко фентанил за дечурлигата....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
steeN написа:Това нещо ново ли е? От години се знае, че общините на една определена партия получаваха приоритетно пари за всичко.„Имаме рекордьори от общините, които са усвоили всичките пари в споразумението - започваме с Кърджали, Гърмен, Белица. Програмата е за три години. Толкова ли бързо се е строяло - това също е въпрос, който ще проверим. Сега ще имаме тази реална възможност да питаме - това дето го нямаше, кой ще го плати”, заяви Шишков.
А за колко неща са били получени пари, а не са били построени
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ildivvy написа:steeN написа:Това нещо ново ли е? От години се знае, че общините на една определена партия получаваха приоритетно пари за всичко.„Имаме рекордьори от общините, които са усвоили всичките пари в споразумението - започваме с Кърджали, Гърмен, Белица. Програмата е за три години. Толкова ли бързо се е строяло - това също е въпрос, който ще проверим. Сега ще имаме тази реална възможност да питаме - това дето го нямаше, кой ще го плати”, заяви Шишков.
А за колко неща са били получени пари, а не са били построени![]()
... Друго си е да го обявят публично, макар всеки да го знаеше!
Бля, бля... Кърджали са особенно случай, но общини тип Гърмен и Белица, няма шанс да не са си направили проектите. Пък тоя министър преди да започне да говори за закон, да си види неговите действия. Пък и той си говори, сега щял да проверява. Нека първо провери и после да обвинява. Такъв тип общини първо имат малко проекти, второ те са малък екип и успяват да си организират доста по-добре изпълнението, за справка вижте къде е великата столична община, с кмета дарител
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не му сваляй ореола сега, той малко бил управлявал. Вчера обикалях в тоя град...леле, това кола да имаш там си е голямо наказание. Както караш и се движиш с нормална скорост, изведнъж някакви тъпи трамвайни релси, които ти трошат окапването, обаче всичкото шоп ги минава с 200, разбирам защо правещите коли в този са мулти милионери или поне тези притежаващи сервизите. Спирам на червено, тръгвам и пред мен трамвайни релси, та аз ги минавам с 20 и пак имам чувството, че все едно е направено това там с цел да ти строши окачването, а Зафирата е мега здрава. Това кола от София да купиш ако е карана няколко години там, то няма да е останало място по интериора, които да не скърца, а окачването ще е леш ако не го поддържа някой педант.
Ама какво говоря, шопът взема бол пари, какво му дреме някакви пари за ремонти там. Имаше малко дъжд, локвите закрили така наречените неравности...някакви открити дупки имаше, които сякаш преди години не бяха толкова. Асфалт не се яде, ама май май онзи крадльо Бойкото даваше някакви пари за тая дупка наречена столица. Едното място на което отивах беше булевард Вардар. Нямам идея колко главна, централна, елитна или неелитнс част на София се води, но освен хубавите наистина като проектиране кръстовища на две нива, беше пълен леш по пътищата. Да пресичаш напреки трамвайни линии в този град е станало някакво ултра изпитание. И колите отзад те натискат, нямат против да се лашкат по тия релси. После ходих в Надежда...
надеждата там отдавана в няма. Някакви панелки, които вероятно струват милиони. Дупки, тясно, паркирали коли абсолютно навсякъде, дори в така наречените зелени площи. Абе трябваше да снимка аз, ама то сигурно на колегите тук не ви прави вече особено впечатление. Не разбирам честно казано за какво се тъпчете всички там. Цял живот да пестиш за едно жилище(защото цените са ебати космическите)да се буташ всеки ден с часове по някакви трипове и да вземаш някакви пари отгоре, които обаче не знам колко може да спестиш след като абсолютно всичко то е по-скъпо от останалата част на страната. Айде имаш повече достъп до забавления и лекари. То с този въздух особено зимно време кофти, ама наличието на повече лекари наистина е необходима.Ако си тесен специалист в нещо, което го има само в столицата го разбирам, ама всичкия народ ли само там може да си вади хляба?
И пак да кажа, асфалта е в тоя град на повечето места е кенеф. Особено където има релси.
Наистина ви съчувствам колеги, без грам ирония. А даже не ми пука за окачването на моята Зафира, здраво е и евтино когато все пак някога, нещо трябва да се подмени. Честно, освен джип с много високи гуми или колело, друго не знам какво бива да се кара в този град. Танк?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сега Васко ще ги оправи нещата , до евровизия 2027 трябва асфалта в столицата да е закърпен до европейско ниво иначе цял свят ще им види дупките . Освен ако не изберат Бургас за следващата бангаранга ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...