България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
https://darik.bg/slavi-vasilev-parkirah ... 28377.html
100% коректен... боклук.
Слави Василев: Паркирах неправилно и сам си извиках полиция
100% коректен... боклук.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
b_u_b_o написа:Тва е за политическата по-скоро, ама за пореден път изплисква легена Мирчев. Понякога в стремежа си да си "принципен" рискуваш да станеш Керън и най-малкото да ти се смеят в интернет години след това. Много странно общество сме, люлеем се от тотална липса на толерантност към абсолютно толериране на глупаци/наглеци. Имам чувството, че живота на хората е тотално лишен от емоции и си търсим крайни позиции просто за да влезем в спор с друг за да преживеем нещо...
https://youtu.be/leQHQInKa3k?is=7_yPf5FaP5Vns0hg
Да ти кажа след като изгледах видеото бях с малко смесени чувства и се чудех към посока да разсъждавам. По принцип не харесвам особено Ивайло Мирчев, малко ми е оувъреактед почти всеки път като се изказва. Но тъкмо тук е мястото да се коментира тази случка защото всички сме на пътя. Първо си рекох, че поне някой го е направил за смях, после викам ще гледам видеото. Пак бях със смесени чувства, но накрая на тази новина казват нещо много важно. Служителят на Гловото има предишна криминална проява за хулиганство. Хм, тоест...нали, Мирчев се поддава на емоциите и вика полиция и според мен това няма общо с глупостите, които се опитват да се пробутат като злоупотреба с власт. Това, че куките после действат по устав и задържат въпросния, а в другия случаи може да не го задържат е отделен въпрос. Не виждаме случката преди да почне да снима Мирчев. Вероятно е казал на този да се премести и онзи му е дал свободно с думите, че ей сега някой слиза за заявката. Тези влизащите пък е отделен въпрос защо не чакат там в определено време и дори да чакат минута две преди това, а не онзи като звънне долу съм и да излиза някой от леглото тогава. Та Мирчев и да може да мине някак, не всеки е роден шофьор, не всеки минава като има по една педя място с две маневри, ама можел това, ама можел онова. Ами може бе, всичко може, но не е там работата какво теоретично можете вие ако сте на негово място. Онзи като е спрял като олигофрен, можеше леко да приближи още колата до бордюра, можеше още назад и да има повече място да завиват колите. При втория кадър се вижда, че и назад има място да паркира, ама зад онези коли. Със сигурност в района е имало къде да спре нормално и да не създава подобни ситуации, ама нали трябва да върви 20-30 метра до адреса. Та аз лично грам не оправдавам тоя на Гловото. Тука един познат, който лежа в затвора и цял живот върви по врата си, има титла със звучен прякор почна и той към Гловото. Всякакви хора доставят вече към тях, дори и таксиджии правещи 2 в 1 понякога. Та не става са ги търпи народа защото НЯМАЛО КЪДЕ ДА СПРАТ. Слушам даже Киро Брейка пуснал видео като потърсих видео и вътре обяснява как тоя доставчик бил изнервен, цял ден се занимавала с хора, нямало къде да се паркира в София и такива неща оправдаващи ИДИОТА от Гловото. Ами като няма какво? На мен безброй пъти ми се е случвало да няма къде да паркирам и ако спра така бих помагал на минаващия, а не да му обяснявам колко е тъп защото не може да мине или ей сега да изчака 2 минути някой сонда се появи от някъде за да си вземе плюсканицата.
Да вземем предвид факта, че Мирчев има известна физиономия и този даже го знае на 99%, че е депутат и пак не му пука, ама грааааааам не му пука да наглее на камерата, а преди това да раздава шамари, макар без да го е ударил. Малко коне вербална агресия да се прави на нинджа? А утре като ви се случи на вас много ли ще ви е приятно, че някой си ви казва как трябва трябва да се случват нещата, а вие сте в правото си? Много плюем все разни спиращи където им падне и каращи, но някой като прави нещо конкретно срещу такива и само защото е депутат, то няма право да го прави, понеже ще го обвинят в злоупотреба с власт. И каква власт всъщност като той е опозиция и 4 години вероятно в МВР ще са от другия лагер? Нека всички доставчици и не знам си какви паразити от една камара куриерски фирми и каквито се сетите гледат и утре като спират все за малко на забранено място, да е с мисъл, че трябва да подпомогнат все пак минаването на другите, а не да се дразнят, че някой им прави забележка как са спрели, че и да стават агресивни, макар и само на подскоци около прозореца.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Чакай чакай, пак изписа роман да защитаваш теза която никой не оспорва
Че доставчика е идиот е ясно, че не трябва да се толерират нарушителите също, многократно съм изразявал такава позиция. Въпроса е в ескалацията и цирковете. Очаква се, пък и имаш подобни претенции, че като си депутат от (тука ще използвам термин който не харесвам изобщо, ама в случая пасва идеално) "умнокрасивите", то си по-емоционално интелигентен от доставчик на храна и умееш да деескалираш подобни ситуации. Сори, ама можеше хем да потърси справедливост, хем да си направи пиар от случката по много по-културен и интелигентен начин, ама толкова си може...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
4 години съм разкарвал пратки в Германия.Не 30 см да ми е стърчал камиона , а направо на средата на пътя спирам и върша работата.Нямам спомен да съм имал проблеми с някого или някой да ми е свирил и ръкомахал.
Никаква толерантност няма между нас.Царе сме да сме по-католици от Папата.
Тоя същия мирчев , направи ли нещо за градската среда в София?Кметчето дето е от неговата партийка , нещо направи ли?София е ебати кенефа , всичко тъне в кал и буклук , а тоя е ебати престъпника че едната му гума била 15 сантиметра по-навън
Нито му пречеше да завие , нито нищо.Тоя депутата очакваше че като му се скара и тоя ще си подвие опашката и после ще ръси братвежи колко е съвестен гражданин.Да ама не стана така 
Никаква толерантност няма между нас.Царе сме да сме по-католици от Папата.
Тоя същия мирчев , направи ли нещо за градската среда в София?Кметчето дето е от неговата партийка , нещо направи ли?София е ебати кенефа , всичко тъне в кал и буклук , а тоя е ебати престъпника че едната му гума била 15 сантиметра по-навън
Нито му пречеше да завие , нито нищо.Тоя депутата очакваше че като му се скара и тоя ще си подвие опашката и после ще ръси братвежи колко е съвестен гражданин.Да ама не стана така 
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
От това овчо мислене и притъпяване на прага на натърпимост културата ни на пътя е подобие в на нормална държава. На почит е арогантността и наглостта а ако си културен и възпитан си балък в очите на батките които не могат да вържат едно нормално изречение. Всеки реве от г-н "аз съм само за малко" а сега повечето защитават кроманьонеца носач на манджи, Мирчев си правил пи-ар и не знам си кво! Дрън-дрън
Защо аз трябва да се съобразявам с някой който пръв е решил да не се съобразява с никой?
Защо аз трябва да се съобразявам с някой който пръв е решил да не се съобразява с никой?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
b_u_b_o написа:Чакай чакай, пак изписа роман да защитаваш теза която никой не оспорваЧе доставчика е идиот е ясно, че не трябва да се толерират нарушителите също, многократно съм изразявал такава позиция. Въпроса е в ескалацията и цирковете. Очаква се, пък и имаш подобни претенции, че като си депутат от (тука ще използвам термин който не харесвам изобщо, ама в случая пасва идеално) "умнокрасивите", то си по-емоционално интелигентен от доставчик на храна и умееш да деескалираш подобни ситуации. Сори, ама можеше хем да потърси справедливост, хем да си направи пиар от случката по много по-културен и интелигентен начин, ама толкова си може...
Не оспорва къде? Аз нямам предвид тук, но в тубата като отвориш и блика от видеа колко тъп е Мирчев и никъде от изгледаното не видях един да казва нещо от сорта "абе може и да е виновен доставчика, ама Мирчев можеше еди какво си". Не, не, не, навсякъде се обяснява как той е за дръвника и как е виновен защото не е направил София за 2 млн. души, които от цялата страна решиха всички там да идат!
В Германия може и да спираш понякога където ти падне, но определено няма да е точно по този начин в подобна уличка или няма да са нацвъкани една камара паркирани коли. Едва ли и ако някой направи забележка ще се тръгне с рогата напред от страна на нарушителя, който можеше да вдигне там ръка или нещо за извинение и Мирчев можеше и да свие уши като вижда, че срещу него не е примат. А какви са фактите? Някой ти е запушил пътя, трябва да правиш втора маневра ако си добър шофьор и то. Мирчев му прави забележка, която не виждаме каква е защото още не се снима. Онзи 100%-та се е изрепчил да обяснява колко голям мъж е и да си върви по пътя, че да не стане лошо(даже като почва клипа още обяснява агресивно да се маха и да вика който иска)и сега само Мирчев е демонизиран, а тариката е чист като светец. Криминално проявен за хулиганство на всичко отгоре.
П.п: Депутат от умнокрсивите.
Но да, трябва да може повече да опитомява животни щом има претенции да не е от партията на Пеевски или Коцето.
In God we trust, all others we track.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Мисълта ми е, че ако Мирчев не беше се държал като лелка в критическата, ами беше реагирал адекватно и да го смачка тоя по реда по който се полага, сега нямаше да го водим тоя разговор(тук или където и да е другаде в нета, просто другаде не съм си правил труда да чета какво пишат), а всички да сме се обединили в тезата "доставчика е кретен и си е получил заслуженото наказание". 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
kiko написа:От това овчо мислене и притъпяване на прага на натърпимост културата ни на пътя е подобие в на нормална държава. На почит е арогантността и наглостта а ако си културен и възпитан си балък в очите на батките които не могат да вържат едно нормално изречение. Всеки реве от г-н "аз съм само за малко" а сега повечето защитават кроманьонеца носач на манджи, Мирчев си правил пи-ар и не знам си кво! Дрън-дрън
То това май е проблема двама кроманьонеца се засекли и добре че няма пострадал
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Записа не е целия , след първата реплика на петроханеца липсва около 1 минута от записа и после вече се вижда как ескалира ситуацията . Това е видео от регистратора в колата , за да е изрязано значи е имало нещо което не е в полза на Мирчев в тази 1 минута . После вече там има някакви циркове където Мирчев ляга на пътя , но снима друг човек . Според мене Мирчев просто можеше да си завие и без никакви маневри , то се вижда че има достатъчно място да мине . Ама се направи на голямото добрутру " отмести се бе плебей знайш ли кой съм ас" ..Мирчев му прави забележка, която не виждаме каква е защото още не се снима
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Don_Diego
- ентусиаст

-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Няма лоша реклама...предвид случващото се в парламента все по-малко ще се говори за тяхната партия и освен с такива циркове (ако си спомняте така и излязоха на политическия хоризонт) няма как да привлекат внимание
Иначе, че има проблем с паркирането и карането като цяло на тия доставчици е факт. Но този проблем няма да се реши с видео клипове
Иначе, че има проблем с паркирането и карането като цяло на тия доставчици е факт. Но този проблем няма да се реши с видео клипове
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Под отпаднала небходимост имаш предвид, че вече влязохме в Шенген и еврозоната, строим американски АЕЦ и Лукойл скоро няма да е руски... или нещо друго? 

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
steeN написа:Под отпаднала небходимост имаш предвид, че вече влязохме в Шенген и еврозоната, строим американски АЕЦ и Лукойл скоро няма да е руски... или нещо друго?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Някой нагоре писа, как се люлеем в крайностите и това е най-точното определение за нас.
Или никой не го бърка нищо, преди два дни пак видях по Цариградско пистарки с 200+, ама няма проблем. Масово има спрели и паркирали кой където свари. Да, пишат някоя глоба, ама е капка в морето.
Другата крайност е като с Мирчев и хилядите с регистраторите, които четат запетайките дори и са по-праведни от папата.
Ако беше спрял някой с Бентли или Г класа щяха да минават цял ден покрай него и да си мълчат и да гледат в другата посока.
Е това е фрапиращото, от една стана ще надминем папата, от друга няма никакъв контрол и е лек хаос в масовия случай.
Или никой не го бърка нищо, преди два дни пак видях по Цариградско пистарки с 200+, ама няма проблем. Масово има спрели и паркирали кой където свари. Да, пишат някоя глоба, ама е капка в морето.
Другата крайност е като с Мирчев и хилядите с регистраторите, които четат запетайките дори и са по-праведни от папата.
Ако беше спрял някой с Бентли или Г класа щяха да минават цял ден покрай него и да си мълчат и да гледат в другата посока.
Е това е фрапиращото, от една стана ще надминем папата, от друга няма никакъв контрол и е лек хаос в масовия случай.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Сутринта един 'аптекарски' бус, както си караше лежерно с 70км/ч през централната част на града, реши да ме подминава от дясно, точно където пътя се стеснява, като фуния. Разбира се, нямаше физическо място да му се получи и ми наду клаксоните, че съм на пътя баш когато и където не трябва... На задната врата имаше номер на буса и телефон, на който да се оплакват останалите водачи от поведението на шофьорите им... Хубаво е да има и електронна поща!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!